Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kurt Russell jako vraždící maniak za volantem nezná slitování. Jungle Julia, nejlepší DJ ve městě, se dnes chystá pořádně to roztočit se dvěma kamarádkami. Sexy trojka vyráží na tah a přitahuje pohledy kolemjdoucích jako magnet. Mezi chlápky, co na ně mlsně civí, je i kaskadér Mike. Vyšumělý rebel pokrytý jizvami sleduje dámskou jízdu zpoza volantu svého bouráku. Zatímco se holky usazují v baru, Mike žhaví svou zbraň - nadupané kaskadérské auto - do životu nebezpečných otáček... (Palace Pictures)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

A ještě doplním po dokoukání finále: Jak se dalo čekat, stopáž vyplácaná na debilní nudící tlachání děvčat v závěru chybí. SPOILER: Od výstřelu do ruky je jasný, kdo se stal z lovce štvanou zvěří a jak to dopadne. Finále se přiblíží příliš rychle a je konec. V pořádný tarantinovce by Kurt nebyl od první chvíle odepsanej, ale ještě by třeba aspoň jednou získal navrch, možná by to ješně některou z těch blbek stálo kejhák nebo aspoň končetinu, a teprve pak by přišla katarze v podobě jeho hodně ošklivý smrti. A navíc, má-li to bejt katarze, musí aspoň jedno děvče bejt tak sympatický, že ho má divák rád a hryže si nehty, aby vyhrálo. A ani tohle se tu nepovedlo. Škoda.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tak tohle je podle mě nejslabší Tarantino. Dlouhý dialogy by nevadily, kdyby je většinou nevedly povrchní sprostý blbky, který nemají co říct. A tohle spolehlivě film potopí, Kurt to utrhanejma končetinama zmíněnejch blbek zachránit nedokáže. Tentokrát tři hodně odřený hvězdy.

issoumaila

issoumaila (hodnocení, recenze)

Díky... ja som to sem písal asi po desiatich minutách filmu... v podstate mi to ani nevadilo resp. som to nejak vstrebal a bolo to nakoniec fajn... 

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

SeTTi

Tak třeba min. naše Pyšná princezna prý má i svoji barevnou verzi, jako že recolor je možný. I TOSka se myslím recolorovala, protože byla natočena a i promítána černobíle. Ale to jen k tomu konkrétnímu příkladu, jinak máš samosebou pravdu ;)

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Tak je ten film prostě natočený. To je jako chtít po černobílem filmu jeho barevnou verzi.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

issoumaila

O ničem takovém jsem neslyšel. Existuje prodloužená verze filmu, ale asi i ta bude s tím efektem poškrábaného filmu...

issoumaila

issoumaila (hodnocení, recenze)

Čavte... existuje tento film aj vo “verzii” bez (akože) toho poškriabaného efektu?

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

O tom žádná, já se bavím pokaždé a proto si ten film na kompu s radostí vydržuji a tu a tam pouštím.. =]

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Dlouhých dialogů sem se obával, ale dnes si myslím že bez nich by ten film nebyl tak dobrej, jakej jinak je - aspoň pokud jde o mě. Ty dialogy totiž na první dojem tak působí, ale je to naprosto báječná omáčka pro jinak skvělou hlavní porci, čímž jsou scény s autama. Dodnes si to milerád pustím jen kvůli těm řečem a kecům, které se prostě dobře poslouchají a člověk u toho ani nemusí sledovat film, jen poslouchá...

na příspěvěk reagoval tempus, Mandalorian

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

SeTTi , Pítrs85

Souhlasím s tím, že má film dlouhý dialogy - jistě. Taky že má. Ale tvrdit o něm, že je špatnej nebo že nemá děj, mi příjde na bednu. Je to hodně osobytě pojatej styl Grindhouse, kterej se podle mě ale dost vyvedl. Viděl jsem ho asi sedmkrát. Jistě. Je to asi Tarantinův nejslabší snímek. Ale stejně je dobrej. Podle mě.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

rounen

No nadávat u Tarantinových filmů na příliš mnoho dialogů je jak nadávat na přílišné množství výbuchů u filmů "maestra" Baye... :)

Deathproof je pravděpodobně Tarantinův nejslabší film, ale stejně se pořád jedná o nadprůměrnej kousek a v rámci Grindhouse o to víc (i když toto se jen jako Grindhouse tváří, víme svý- mrk mrk :)).

na příspěvěk reagoval Mandalorian

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Po pár letech jsem se na to kouknul znovu a musím poupravit hodnocení z jedné hvězdy na dvě. Jednu za ty nádherná auta a honičku a druhou za Kurta. Ten film nemá ani děj a krom Kurta žádné herecké výkony takže víc dát prostě nemůžu. Dlouho jsem i filmu vyčítal že ukradl název ze staré klasiky, ale koukám, že v tomhle případě zase zafungovalo naše "kurvení" originálních názvů.

na příspěvěk reagoval Mandalorian

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Mě třebas zrovna tohle nevadilo, resp. sem takový relativně neotřelý koncept uvítal...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Beckar: mi tu třeba vadilo příliš moc dialogů, hlavně ženské, jak tam řešili osobní problémy, a takhle to bylo po celej film, dá se říci...

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Beckar: Tak já celkem i chápu že nemálo lidem se nemusí tenhle film zavděčit, ať už z toho či onoho důvodu, přeci jen to je tak trošku "nevšední" film...

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Též sem si před pár dny projekci po několikáté zopakoval a i já jsem stále velmi spokojen. Sice to má k pětihvězdičkovému dojmu stále ještě daleko, ale na krásné 4* to bez obtíží postačí...

tempus

tempus (hodnocení, recenze)

viděno po třetí. Zažitek se po každém zhlédnutí stále zlepšuje :-}. Můj nejlepší a nejoblíbenější Tarantino.

Související novinky

Russell v sedle, Waltz ze sedla

Russell v sedle, Waltz ze sedla

04.10.2011

Zhruba před týdnem Kevin Costner kvůli „vytíženosti“ odstoupil z projektu Django Unchained, vysněného Tarantinova westernu. Přejeme mu, že je po něm opět taková poptávka. Náhradník? Parádní – Kurt… (více)

První Tarantinův bastard

První Tarantinův bastard

04.08.2008

Quentin Tarantino po komerčním neúspěchu Grindhouse přišel o pozici režiséra, který si může dělat co chce (což zahrnovalo většinou citování filmů, které nikdo nezná a obsazování herců, o nichž si… (více)

Smrtonosný útěk z New Yorku

Smrtonosný útěk z New Yorku

23.08.2007

Jen nedávno jsme psali, že Len Wiseman po úspěchu Smrtonosné pasti 4.0 nemá nouzi o nabídky a rozhoduje se mezi adaptací počítačové hry Gears of War a remakem Carpenterova kultovního Útěku z New… (více)

Reklama

Reklama