Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro fanoušky Jackass. Finská čtveřice hospodařící na jedné farmě kdesi u polárního kruhu předvádí, že i v Evropě se umí lidi bavit zvrhle. Jarppi, Jukka, Jarno, HP a jejich prase Britney vás dokáží spolehlivě rozesmát, pokud tedy nejste suchaři. (C0r0ner)

Recenze (25)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak tihle finští bardi mi tedy k srdíčku zrovna nepřirostli. Když opomenu vskutku působivé tyranizování Mr. Hitlera, které se trošičku prodražilo, a které mohlo být na místě prohlášeno trestným činem, tak jsem se snad ani nezasmál. Volovinky jsou podstatně jednodušší a levnější. Občas to smrdí trošku až amatérismem. Dost to připomíná nejrůznější home videa. Žádný z aktérů mi sympatický nebyl a drtivou většinu stopáže ovládala nuda. Vidím to maximálně na hvězdu. ()

Lusů 

všechny recenze uživatele

Duudsonit elokuva on hullu, nic jinýho jsem nemohla říct na otázku co na to říkám, když jsem dvd vracela svojí finské lektorce. Při sledování výkvětu finského národa jsem se chvílema dusila smíchy, občas přemýšlela jestli se běžet vyzvracet teď, nebo až za chvíli (operace kotníku?!) a chvílema prostě jen zírala s bradou dole a s pocitem že tohle normální člověk (ani Fin!!!) prostě udělat nemůže ... ()

Reklama

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

totálně neatraktivní nuda. Čtyři blonďáčci si hrajou se svým prasetem a film je jen o tom jaký je počasí ve finsku a jak se tam střídaj roční období. Dudesoni si taky skoro vždycky přivoděj narozdíl od jackass vážný úrazy, čimž jejich hovadiny maj ještě větší přídech amatérismu. Je mi jedno, jestli tu byli první oni, ale radši dám přednost americký partě než nějakejm finským hošikům. hvězdu dávám za fakt pěkné finské ženy. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na Finy jsem si po půl roce v jejich zemi udělal svůj názor a nevěřím tomu, že kluci finští si během natáčení neožírali držky, protože tohle by střízlivýho Fina za živa nenapadlo. Každopádně klobouk dolů před tím, co dokázali, protože vlastně na scénu přišli dřív, jak Jackass. Ale nemyslím si, že by Dudesonovi byli nějak víc vostřejší než Jackass. Mají řadu drsnějších scén, to je fakt. Ale kolikrát to svedou i kluci z Jackass. Přesto to prvenství jim už nikdo neodpáře a člověk, když už nic jinýho, se za těch 76 minut pěkně pobaví. A mimochodem....ta krajina hezká je...chvíli. Než si člověk uvědomí, že je všude pořád stejná :-) ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Fakt dobrý týpci.. :D Jackass mě nebavil ani z poloviny tolik jako oni a navíc super zpracování celýho filmečku s pěknýma krajinkama a fakt dobrou hudbou je hvězda navíc :) jo a malá poznámka pro správce stránek - Nechápu proč máte v hercích uvedenýho zrovna Bama a Stevea-O, když je to film o těch finských frajírcích a oni si to 100%ně zasloužej, být tady uvedený! ;) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Finská premiéra filmu probíhala v autokině. (zdenur)

Reklama

Reklama