Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Volné pokračování katastrofického filmu 10,5. Zemětřesení zdevastovalo Kalifornii a vyvolává sérii dalších katastrof. Běsnění přírody stojí v cestě jedna z největších atomových elektráren v zemi a Americe tak hrozí totální zničení. Navíc se potvrzuje teorie, že se zemské desky navracejí k sobě a to by znamenalo roztržení kontinentu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Beau Bridges je záruka špatnýho filmu, takže jsem věděl do čeho jdu, ale já takovýhle blbosti občas docela rád :-) Efekty dělaný někde doma na písíčku jsem tak nějak překous a nutno filmu uznat to, že je asi nejapokalyptičtější, co jsem kdy viděl. A dokonce tam Beau pronesl i jedno moudro: "Zklamal jsem celý národ..." Nezbývá než s ním souhlasit a dodat "... a ne jenom jeden". ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Mám rád katastrofické filmy!! ALe todle byla opravdu "katastrofa"!!! Jde na tom až neskutečně vidět, že je to TV film. Triky jsou neskutečně chabé, jde neustále vidět, že je to dělané na počítači, popř. na zeleném pozadí. Dialogy otřesné, kamera děsná, gradace příběhu a tvorba napětí hrozné!!! Kdyby se tomuto snímku dalo více času, snahy a peněz, bylo by to docela dobrý si myslím, tadle katastrofa má potenciál. Konečně to není až tak moc zapatláno lidskými osudy a spíše se to věnuje té katastrofě, ale todle zpracování je opravdu katastrofální. Škoda! Howgh! ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nápad tvůrců udělat nějaký další katastrofický film byl úžasný, i jeho následná realizace. Horší to však bylo s výkony herců, scénářem a v poslední řadě s vizuálními efekty, které mohly (i na tv film) být daleko lepší. Dle názvu jsem chtěl dát daleko lepší hodnocení, ale jeho neúměrná délka toto dílko podtrhává. Spousta nesmyslných scén, které si tvůrci mohli odpustit. ()

corona 

všechny recenze uživatele

väčšinou má katastrofický film takmer rovnaký scenár, osamelý vedec predpovedajúci katastrofu ktorému nik neverí, hlavný neohrozený hrdina riešiaci si na pozadí katastrofy svoje osobné problémy, tak to mi tu chýbalo, teda chýbalo tu takmer všetko čo má mať katastrofický film, pamätám si len vydesené tváre v nejakej veľkej miestnosti ()

goniss odpad!

všechny recenze uživatele

ou džísis that was terrible... kde je podstatná děj? kde je zapletka? prezidentova dcera o ktere nevi ze je prezidenta, vrtulnik tesne pod vodopadem a pak se divi ze umrou, v casinu se najde manzel svou manzelku, a co to emlo byt pred tou ajdernou elektrarnou? ely film jsme mela pocit ze jsou vsechny efekty uplne mimo.. vzdycky kdyz se neco delo, pokazde u toho byla doktorka a nataceli to.. a mimochodem, no a ze se rozdelila amerika? :D pfff nechapu ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama