Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Viete si predstaviť, aké by to bolo, keby ste vyrastali s otcom, ktorý je tak pevne presvedčený o tom, že práve on je Santa Claus? Isto by pre mnohém deti práve to bolo splnenie ich najväčšieho vianočného želania. Pre Elizabeth Gatesovú je to však nočná mora, ktorá sa ešte stále neskončila... (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Jansen odpad!

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu jsem dostal předvánoční depresi, a to jsem viděl pouze posledních 20 minut. Vrchol vánočního kýče a znásilňování skutečnosti v americkém podání (jinak jsem ale rád, že to všechno dobře dopadlo). ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Příběh nebyl nic moc,ale koukatelné to rozhodně bylo...zkrátka průměrný vánoční film s celkem nápaditým námětem:)zajímavý komentář:freddy ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Nechápu zdejší hodnocení a dost by mě zajímalo, co se hodnotícím uživatelům na tomto filmu nelíbilo. Že by děj? Ale příběh byl podle skutečné události, takže scénárista si ten příběh z prstu nevycucal. Podle mne to byl dějově podařený vánoční film (i když se odehrával v červnu), který mě velmi zaujal a potěšil. Můžu zodpovědně říci, že už jsem viděl horší vánoční filmy, a tenhle film podle mého názoru patří do modrých čísel, nikoliv do čísel černých. Byl to pohodový a zajímavý film, u kterého jsem se já osobně vůbec nenudil a naopak jsem z něj byl i trochu u vytržení. Rozhodně mě to tedy zaujalo. A proto nízká hodnocení nechápu. Asi prostě baví uživatele hodnotit nízko, ale já jim to neberu, pokud si to dokáží dostatečně zdůvodnit, tak s tím nemám problém. Ale tento můj komentář je prvním komentářem k tomuto filmu a asi evidentně nikdo jiný nemá chuť sdělit, proč si tenhle film zaslouží hodnocení "odpad!". Opravdu by mne takové zdůvodnění dost zajímalo. Ale dost k tomuto tématu, mě se prostě film líbil, přišel mi zajímavý, nápaditý, originální, a navíc byl podle skutečné události. Takže takový krásný vánoční průměrný film, proto dávám tři hvězdičky. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama