Reklama

Reklama

Na začátku filmu vidíme, jak se ve zdroji pitné vody probral znetvořený muž, ze kterého odpadávají kusy těla. Tohoto muže pak zabil autobus plný studentů místní střední školy. Na tu samou školu je toho dne dovezena pitná voda, která ale pochází ze zdroje, kde ležel nakažený muž. Nikdo nic neví, proto všichni vodu pijí. Toho dne také vrcholí přípravy na ples. John a Alex jsou dva kamarádi, kteří nepatří mezi populární osoby, a tak na ples nemají žádné partnerky. John je zamilovaný do dívky jménem Cassie, ale ta chodí s Marcem a ten je dosti majetnický. Alexovi se podaří v den plesu svést jednu dívku a dočká se orálního sexu, ale netuší, že je dívka nakažená neznámou nemocí z vody. John se stále snaží získat Cassie, nevypadá to však dobře, takže se nakonec rozhodne na ples nejít. Alex na ples chce, protože mu ona dívka slíbila, že se na plese možná ukáže. Alex tedy Johna přemluví a na ples jdou. Ples se ale změní v noční můru. Lidé, kteří se napili vody nebo punče, který je vyrobený z nakažené vody, začnou brzy zvracet krev a jeden po druhém umírají. V tu chvíli už školu obklíčili ozbrojení muži, kteří chtějí všechny pozabíjet, aby zabránili nákaze... (TV Prima)

(více)

Recenze (211)

malylada 

všechny recenze uživatele

Jednička se vyznačovala zdlouhavostí, snahou o humor a docela dobře gradující pasáži, kdy šlo o krk. Dvojka navazuje rozhodně na humor a zbytečné žvanění, ale vytrácí se zde jakékoli napětí. Cení se snaha asi ztrojnásobit počet mrtvol, ale scény umírání se povedly tak na půl. O něco horší než jednička......4/10 ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Školáci zo Springfieldu sa chystajú na maturitný ples. Najkrajšiu noc ich stredoškolského života ale prekazí vypuknutie neznámej nákazy, ktorá rozožiera všetko živé. Ples sa preto mení na krvavý masaker, z ktorého nikto nevyviazne so zdravou kožou. - Ani si už nepamätám, prečo som tomu pár rokov dozadu dal päť hviezdičiek, ale teraz už ma to velmi nebavilo. Ako Splatter to funguje len z polovice, pretože vela krvavých scén je mimo záberu kamery a na mnohých, ktoré su ukázané, je zase vidieť, že je všetko umelé. Ti West sa ale aj prostredníctvom tohto bláznivého high school hororu dostal vyššie, takže to vôbec nie je na zahodenie. Už tu je vidno, že s hercami dokáže pracovať, atmosféru tiež vie vytvoriť a jeho nápady nie sú vôbec zlé. Nefunguje tu ale ten humor, na ktorom sa tento druh hororu z velkej časti zakladá. Ak nebudete môcť dnes alebo zajtra v noci zaspať, tak si to môžete pozrieť v TV. + Noah Segan + Larry Fessenden + Marc Senter + herec z The Last House on the Left a House by the Lake + herec z Sharknado 2: The Second One + herečka z Outcast a Rings + herečka z The Remaining ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V punči je nachcáno, proběhla felace / stroboskop krví zbarví se do ruda / infekce krutě řádí už na place / radši se podívej - máš ještě žaluda? Herecké panoptikum hrůzy a v něm přiměřená porce zábavy, gore efektů a stříkající (zvracející) krve. Řeknu vám, ti Američané zabijí kvůli školním pitvám víc žab, než Francouzi, volavky, čápi a řidiči kamionů dohromady! Práci Ti Westa budu i nadále sledovat - talent v něm dřímá, teď jestli ho probudí.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten konec je strašný průšvih, protože budete mít pocit, že jste byli ochuzeni. Tohle je jen hra na diváka, který má být zhnusen, má se sem tam možná trochu bavit, ale v konečném důsledku zjistí, že mu film vlastně nic nepřinese. Do té doby je ale „Cabin Fever 2“ celkem snesitelný film, který je možná trochu hloupý, jednoduchý, očekávatelný, ale zábavnost mu místy prostě nechybí. Jen je to takový polotovar. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že když už z nejlepšího filmu Eliho Rotha v pokračování udělali komedii, měl jsem se asi někde smát. Jen pořád nemůžu přijít na to, kde to asi tak mělo být? A právě největší chybou a slabinou tohoto filmu je fakt, se je pokračováním něčeho, čemu to nesahá ani po kotníky, přetahuje to děj z divočiny do tradiční tuctové střední školy v době plesu (taková klasická, zdá se, že už nejen americká úchylka - vždycky mě baví, jak ve filmech všichni o plesu mluví jako o životním zážitku, vyvrcholení jisté životní dekády, tom nejlepším, co je může v životě potkat, o tom, že když to vynechají, zhroutí se jim život, a pak ten ples vypadá jako nejpodřadnější vesnická zábava v místním rozpadajícím se kulturáku). Kdyby to nemělo nic společného s Rothovým filmem, nenavazovalo to na něj a jmenovalo se to jinak, i by to šlo. Jenže takhle pořád člověk myslí na původní Cabin Fever a jen nevěřícně kroutí hlavou. Takhle to zaujme akorát tak svou nechutností (scéna s penisem je fakt nechutná), zábavným závěrem ve strip klubu a následnou animovanou sekvencí a vlastně taky trochu tím (/ne/záměrným?) retro nádechem. Ale jinak, slabota, hodně velká. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Film bol v skutočnosti natočený už v roku 2007. Natáčalo sa v meste Wilmington v štáte Severná Karolína. (Jello Biafra)
  • Když Alex (Rusty Kelley) ve 29. minutě volá poprvé Johnovi (Noah Segan), má John na hodinách 7:13. Pak zavěsí. Leč Alex mu zavolá znova. John opět zvedá telefon, ale na hodinách je 7:12 a právě přeskakují na 7:13. (Terva)

Reklama

Reklama