Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kryogenické laboratoři probíhá experiment se zmrazováním mrtvých lidských těl, která mají být v budoucnu opět přivedena k životu. Pokus se však při jedné bouřce vymyká kontrole a tato zdánlivě mrtvá a neškodná těla začínají ožívat… a ne v příliš dobré náladě. (Chupacabre)

Recenze (19)

choze 

všechny recenze uživatele

Levňoučké, nezáživné hororové béčko/céčko bez jediného nápadu, s výjimkou orignálního tématu, které ale devalvuje do nudné zombícké srágory. Celé se to hrozně vleče, tvůrci natahují řídký děj jak to jde, nejradši triviálními dialogy pokoušejícími se o humor. Zombie nic moc (i když zelená jim sluší), gore žádné a Linda Blair, na jejíž jméno tahle slátanina láká, nestráví ve filmu zdaleka tolik času kolik by mohla, ale ve svých třiceti si stále zachovává svou dětsky roztomilou tvářičku a je k nakousnutí. Scéna v níž se na ní její agresívní opilecký manžel dožaduje sexu mi připomněla její WIPs, ale jako všechny ostatní pokusy o erotiku skončila dřív než začala (touhle dobou už Linda ve filmech kozy neukazovala). Jedna hvězdička ani nevím za co. Trochu za Lindu, za obal, za námět a za evokování většinou totálně zabitých popůlnočních pátečních hororů na Nově v polovině 90. let jako BORROWER, INSEMINÁTOR nebo GHOULIES IV. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se snaží titulek přesvědčit, že se jedná o seriózní filmu o kryogenetice, rádoby podle skutečné události. První polovina by tomu ještě odpovídala, v polovině filmu však uhodí blesk do kryogenetických nádob a asi dvacet zmražených mrtvol ožije a vydá se po vědeckém ústavu hledat něco k snědku. Za oběť padne kolem deseti pracovníků. Jde o béčkový zombie film ze sorty těch horších, kde není vyloženě povedených scén, ale taková hrůza jak naznačují ostatní hodnotící, to teda zas není. Když máte rádi živé mrtvoly, není co řešit a 40% to v pohodě snese. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Najviac ohromujúcim faktom pre mňa bolo zistenie počas záverečných titulkov. Koľko ľudí a rôznych firiem a spoločností sa na tomto filmíku podieľalo! A kurnik, kde boli všetky tie desiatky štatistov a komparzistov, ktorých tie titule uvádzajú? No nič, nebudem podozrievavý. Čo snímok dodať mal, to aj dodal. Úplne dokonalú atmosféru béčka prelomu 90. a 80. rokov s naprosto hrozným dejom, škôlkárskymi hereckými výkonmi a maskami a trikmi, ktoré by si možno zaslúžili zjaviť sa v lepšom filme. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový film plný hrubých nelogičností, zbytečně hloupých dialogů a bezefektivní atmosféry. Jakto že všechny mrtvoly byly spáleny bleskem až na mladého násilníka, který měl jen slabší popáleniny? Proč si utíkající v autě nezavřou okénka, když se dovnitř dobývají zombie? To nikdo nemohl vymyslet lepší dialog na téma tekutého dusíku, než jen: ... ''jako malý jsem měl na ruce bradavici a doktor mi jí zmrazil tekutým dusíkem''... Vůbec na mě tento film nepůsobil jako horor. 20% ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Na toto sa pamätám z 90-tych rokov. Na obale hnusné plesnivé ksichty, nad tým moja práchnivá duša zaplesala, ale nanešťastie film samotný ma unudil. Dnes, v budúcnosti vzdialenejšej než si predstavovala hromada sci-fi klasík, to bola prekvapivo omnoho väčšia zábava. Spočiatku sa film tvári celkom seriózne, banková lúpež, zmrazovanie nebožtíkov, obchodovanie s orgánmi... No a potom v stredisku vypadne prúd a snaživí esbéeskari povynášajú kryoboxy von na dážd, kde do nich búšia blesky ako nad Tatrou a mŕtvoly v celofáne okamžite naštvane vylamujú dvere sápajúc sa po živých. Zbytok filmu je teda už klasické pobehovanie chodbami ústavu, ktorého suterén pripomína peklo z Hellraisera plné visiacich reťazí. Záberom niekedy preletí nejaká tá odkopnutá hlava či zombák napichnutý na lyžine vysokozdvižného vozíka a zoči voči ich žuvačkovým ksichtom sa postaví samotná Linda Blair, ktorá už ale nemá v tele démona a tak veľa masla nenamúti. Nakoniec začne všetko z nejakého dôvodu vybuchovať a usmiaty zombícky šofér mi pripomenul thriller od Michaela Jacksona. Len ten diabolský smiech tam chýbal. Strašne hlúpučké, ale celkom pozerateľné. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama