Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Diskuze

Hanniball

Hanniball (hodnocení, recenze)

Dana456

A z čeho prosím pěkně soudíš že krváky sledují jen sadisti ? Podle tebe jsou všechny ty miliony lidí kteří tyhle filmy sledují sadisti ? Promin ale to je opravdu opravdu debilní názor. I když ta tvoje profilovka asi mluví za vše.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Spracovanie filmu nie je zlé. Ale všetko ostatné áno. Ked zoberieme tuctový námet (skupinka prichádza k domorodcom, ktorí sú buď sektári alebo šialení), otrasnú kameru (teda jej "trasúci sa" štýl), polku filmu v tme, nudný dej a nijak nezaujímavé hl. postavy - tak je to nič moc. K tomu by som ešte pridal hudbu (hudba je dobrá, len sa k filmu nehodí) a (mysterózny) filter, ktorý sa k takémuto obyčajnému (vyvraždovaciemu) thrilleru nehodí, skončíme pri slabých 2*. A to neberiem skutočnost, že snaha filmárov bola hlavne šokovat sadizmom, čo je u mna jasné mínus. Moje hodnotenie: 40%

Dana456

Dana456 (hodnocení, recenze)

Videla som kúsok  začiatku a myslela som že film nedopozerám lebo som mala  strach a ten som ešte nikdy zo žiadneho filmu nemala. Dopozerala som a som zhnusená ako z každého krvavého filmu.
Skutočné tragické udalosti poslúžili filmárom k natočeniu ďalšieho bezduchého krváku pre sadistov.

na příspěvěk reagoval Hanniball, fililipekk

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Ono začátek je ještě solidní, ale pak to jde do hrozných... Třeba ten plešoun je opradovej badass a fakt z něho jde respekt, až strach. Zatímco ten jakože drsnej záporák je béčková buznička.

Raven0

Raven0 (hodnocení, recenze)

Hell: Náhodou, občas to byla docela sranda. Některý ty hlášky mě fakt bavili. Ale je fakt, že nějak originální námět to zrovna není :-)

Hellblazer

Hellblazer (hodnocení, recenze)

Len nemaj veľké očakávania....Borderland je vskutku priemerná záležitosť a určite nie lepší než Hostel :)

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Raven: Náhodou je to docela vtipné. :-) I když teda nevím, jestli to byl autorův záměr. Jinak tenhle film si musím sehnat - obitus, Cabal, Mordenroth, každý po čtyřech hvězdičkách, hmm...

Raven0

Raven0 (hodnocení, recenze)

Ehm... V tom popisku... Má tam být starožitného? Já bych tam seknul spíš starobylého nebo tak něco :-)

Reklama

Reklama