Reklama

Reklama

Život je pes

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Peggy (Shannon), bezstarostná sekretářka, přítelkyně, spolupracovnice a sestra žije sama s milovaným pejskem Pencil. Ale neočekávaná události vyšlou Peggy do bezohledného světa hledat dokonalého společníka. Od scénáristy filmů Škola ro(c)ku, Hodná holka a Život je pes. Spoluúčinkují John C. Reilly, Peter Sarsgaard, Laura Dern a Regina King. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Ač zvířata mám ráda a filmy o nich taktéž, tak tento film je opravdu hoden "kvalit" pro vysílání na TV Nova. Nemá, co nabídnout. Hlavní hrdinka je hysterická ženská, co rádoby miluje psy, o které se však neumí postarat. Taky mě velmi štvalo, jak divákovi podsouvají svoje myšlenky. Vegetariánem (v tom to případě veganem) se člověk stane dobrovolně. A podle mě člověk není všežravec jen tak nadarmo. Celé je to špatně. Vůbec mě to nenutilo k zamyšlení, ale ještě víc mě to utvrdilo v tom, že tohle se vynutit nedá. Sečteno, podtrženo je to nuda, ušetřte čas a nepouštějte se do toho. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Celý život ji lidé zklamávají a tak štěstí hledá u němých tváří. Mixle v pixle různých žánrů místy působící jako propagační dokument Greenpeace se skvělou a u nás neprávem opomíjenou Molly Shannon v roli průměrně atraktivní, průměrně chytré a průměrně osamělé ženy proplouvající událostmi života, který je pes po boku se psy kteří jsou její život. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Skôr by som povedal, že život je sviňa. Obzvlášť, keď mi prihráva do domáceho kina takto plytké filmy. Kto sa má dofrasa dívať na citovo okresanú ženu neschopnú milovať žiadnu ľudskú bytosť, ktorá si svoj handicap lieči trebárs chovaním svorky psov. A keďže mám zvieratá veľmi rád, radšej ako hodinu a pol civieť na tento paškvil skúsim nabudúce stránky Slobody zvierat. ()

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

Totální ztráta času s tímto děsně nafrněným snímkem. Hlavní představitelka byla spíše vtipná karikatura se svým koňským xsichtem a nosem jak pinocio. Čokoládová Regina King mi pije krev v každým filmu. A nakonec ani jindy sympatický, zde slizký Peter Sarsgaard tomu taky moc nepomohl, snad jen oškliva John C. Reilly trošku sednul._5% ()

lake-lake 

všechny recenze uživatele

... aneb o ženě na okraji společnosti. není hloupá, není totální ošklivice (i když kamera je záměrně nemilosrdná), nebere drogy, má auto, žije v pěkném domku a chodí do práce. ale protože je sama a přijde o svého nejlepšího přítele, najednou se ocitne ve víru událostí, které nejsou pranic veselé a mrazí z nich v zádech. a kolem ní všichni mluví cizí řečí, ačkoliv se to odehrává v její domovině. jako by byli z jiné planety. anebo je z jiné planety ona? dost depresivní podíváná, u které nakonec překvapí celkem pozitivní konec (jistí obyvatelé této planety jsou také zakuklení mimozemšťani a občas to dají najevo) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama