Reklama

Reklama

Obsahy(1)

X je homosexuál. Raději používá neosobní pseudonym, zejména kvůli své práci luxusního prostituta. Přesto má morální zásady střetávající se však s jeho city ke spolubydlícím Andrewovi a Joeymu, již jsou taktéž homosexuálně orientovaní. V mysli X se točí spousta myšlenek, ale pravý vír způsobuje až Gregory, nový zákazník, odlišující se od všech lidí, které X zatím poznal... (ČSFD)

(více)

Recenze (37)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Boy Culture je sice v jistých faktorech celkem tuctovým zástupcem svého žánru, ale na druhou stranu jsem byl i přesto mile překvapen. Nejsvětlejšími stránkami popř. pasážemi filmu jsou vnitřní (někdy lehce filozofické) monology hlavního hrdiny a dějová linie ohledně vyprávění Gregoryho (Patrick Bauchau). Ikdyž se zde vyskytovaly místy "suché" scény, tak i přesto jde ve výsledku o lehce nadprůměrně natočený film v rámci "čtyřprocentních snímků". Zkrátka film, který není nijak složitý, či šokující, ale o to více sympatický. ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Skvělý, vážně skvělý. Nebudu se rozepisovat, užijte si to sami. Nicméně o drama se nejedná. Pro mě takovej muj privátní Gay Sex ve městě (lehce povrchní, lehce citlivý, místy hloubavý a někdy jsme mistři na to, udělat vědu z jednoduchejch věcí - ta 12letá holka to vidí zcela jednoduše a jasně. aplaus pro ni :) ). ()

Reklama

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Na takových filmech mě nejvíc štve, že aktéři z větší části potkávají samé gaye a lesby. Když jdu po ulici já, těžko se na mě někdo usměje nebo mě sbalí :-D. Za tenhle film jsem opravdu rád, vykresluje nás jako normální lidi se všemi radostmi i starostmi, sbližujeme se a zase rozcházíme, zkrátka jako každý. Tak nějak v duchu jsem si říkal, jestli to dopadne tak, jak jsem si myslel a nakonec ano. A k tomu všemu pohled na sexy týpky, kteří ani nemuseli ukazovat to hlavní. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Myslím, že teplejší film som v živote nevidela, čož mi samozrejme nevadí, inak by som si ho nevybrala. Nie je to žiadny klenot kinematografie, herci sú veľmi priemerný a zaváňa to Hollywoodským štýlom, ale príbeh a úvahy mladého prostitúta sa mi veľmi páčili. Podľa mňa je film o láske odvahe o náhodách, ktoré nás v živote stretnú a o tom, že ak sa človeku naskytne šanca milovať tak sa jej musí chopiť, lebo inak mu nenávratne zmizne a nie je nič horšie, ako premárnená príležitosť. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Perfektní film, který nepoukazuje na homosexuály jako na nežádanou menšinu ale jako na společnost normálních lidí se svými hodnotami a ideály.Překrásní herci,kteří se míhali před kamerou - až mi oči málem vypadly.Pan X doplatil na své velké x a stal se zase jen obyčejným člověkem, co se zamiloval do svého spolubydlícího Andrewa a nakonec byla ta láska opětovaná a jestli neumřeli žijí dodnes... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • X si na cestu na svatbu půjčí Jaguara XKR. (HellFire)

Reklama

Reklama