Rabbit Runa Wrakera je novodobou bajkou na téma lidské chamtivosti a touhy po bohatství - vlastností, které časem vedou k sebedestruktivním činnostem. Neotřelá animace, originální minimalistický hudební doprovod a množství dekadentních obrazů nápaditě personifikujících lidskou vlastnost zajistil snímku nominaci na filmovou cenu BAFTA v kategorii "Nejlepší krátký film" za rok 2006. (thommas)
Malarkey
Čuměl jsem na to od začátku do konce a docela jsem byl znechucen, což je účel bájky záměrný a poučný především. Zpracování takového příběhu v tomtu minifilmečku je opravdu vydařený. Nejen, že bude zajímavě fungovat jako kus slovníku pro děti, ale také poučí a to je důležité. Zvláštní hudba, vytříbená animace. Celkově to do sebe tak trochu nadneseně zapadá, ale je to zajímavé. Opravdu je. Málokdy se u něčeho zaseknu a sleduju to tak zarputile jako právě tenhle kraťas. Takže se autorovy záměr určitě povedl. Mě rozhodně uhranul. --- 75 % ---(7.8.2008)
hirnlego
Naprosto geniální animace a skvělý hudební, potažmo zvukový doprovod - celkově vskutku originální variace na triviální téma "chamtivost tě přivede do záhuby". Určitě jeden z nejzajímavějších krátkých animovaných snímků, jaké jsem kdy viděla!(20.3.2007)
Jossie
Já bych to označila jako hororový snímek o pěkně sadistických chamtivých dětičkách. A kromě toho se dá použít jako výborná výuka angličtiny.(22.3.2007)
Kulmon
Video můžete zhlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=1Swp00Hpja0(26.6.2007)
Flipper
Brilantné natočené učenie sa anglických slovíčok, keby tam nebolo slovo "sleep" ktoré predstavuje činnosť a ostatné slová označovali predmety, bolo by to dokonalé, ale na takomto diele vyznela iba ako znamienko krásy na zadnej časti králika. plno poučení, zlievajúcich sa s angličtinou v dokonalom súzvuku zábavnosti a morbídnosti. Určite must see.(31.8.2008)
Dever
hippyman
geniální slovníková bajka s jednoduchým poselstvím. kdo chce víc, nemá nic. 90%(29.8.2010)
Arbiter
[kráťas] Chamtivost může zabíjet! Chudý a předem ztracený je ten, který okolo sebe vídí jen jednotlivá aktiva a pasiva :-)(18.8.2010)
paascha
Vtipné, leč marné. Lidská chamtivost je bezedná(14.12.2011)
HellFire
Poučná nechutná pohádka.(3.1.2009)
Richie666
Taková roztomilá novodobá bajka :)(4.1.2008)
Eviator
Na to, že je snímek animovaný, tak opravdu silná psychárna s anglickými slovíčky...(10.10.2007)
Danny F.
Trochu nechutné, úchylné ale zato s ponaučením. 55%(18.8.2010)
pufina
Byla jsem znechucená od začátku do konce. Holčička s nožem byla fakt ostrá, obě děcka byly takový smradi chamtivý, že bych jim nasekala. Zajímavá a zároveň poučná krátkometrážní bajka.(14.12.2011)
BluT
Dekadence, to já rád. Navíc tenhle kraťas má i nápad a originální zpracování. Übercool.(12.7.2010)
Ratherfly
z toho porcování zvířátek prostě nemůžu:P (pro informaci: žádnou psychologickou poradnu jsem za těch 8vteřin, co jsem měl pocit, že bych měl vyhledat odpornou pomoc, nenašel). jó vlastně a abych nezapomněl; na počátku je možná spoiler.)(11.4.2007)
Azul_Empire
odpad!Ehm... Nie. Proste nie.(27.6.2010)
bif
Dokonalý nápad.Skvělé!(26.11.2008)