Reklama

Reklama

I Spit on Your Grave: Deja Vu

  • USA Day of the Woman: Deja Vu
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh navazuje na původní film z roku 1978, kdy byla mladá Jennifer znásilněna čtyřmi násilníky, kteří byli následně její rukou brutálně vyvražděni. Nyní již Jennifer, jako půvabná dáma ve starších letech, sepíše svůj příběh do knihy, která se stane literární senzací. V maloměstě, kde se děj odehrává,však žijí příbuzní oněch násilníků, kteří se po osvobozujícím rozsudku místního soudu rozhodnou vzít spravedlnost do svých rukou. (PierrevanH)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Jamie Bernadette, Camille Keaton, Maria Olsen nahé ve filmu.

Především (.Y.) 

Sexystické scénky sakumprdum dohromady: 16min. 46sek.

GameboyNES

GameboyNES (hodnocení, recenze)

jaký herce? Myslíš ten komparz z domova důchodců? Těm asi stačila miska krupičné kaše a vyměnit plínky.

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

Požaduji zpět dva a půl hodiny svého života. No, trochu méně, protože jsem to posouval dopředu. Taková tupost. Na čem se sjeli scénárista a režisér? Kdo a kde sehnal peníze na takovou absurdní blbost? Kde sehnali ty "herce"? 

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnocení, recenze)

Meir Zarchi týmto napľul na svoje dielo, ktoré ho tak preslávilo. Na sklonku života (snáď mi odpustí) si chce do hrobu zobrať aj svoju značku. A tá nehorázne prestrelená minutáž, fúha.

 (hodnocení, recenze)

15 % to je vážně takový brak? Jak třeba Jeepres Creepers 3? A navíc přepálená stopáž. Jako kromě původního snímku z roku 1978 jsem s těmito filmy neměl problém. Jednička a dvojka super a trojka už o něco slabší (***), ale do tohoto se mi vážně nějak nechce.

Uživatel gein smazal svůj příspěvek.

Uživatel gein smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

gein

No nazdar. Tak to bude chtít speciální náladu. Mě právě původní film moc neoslovil. To remake z roku 2010 je jiný kafe. Každopádně díky za info.

na příspěvěk reagoval gein, gein

gein

gein (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ahoj ano má to 2:28:02):a jako musím říct že to co kdysi působilo brutálně ,tak tady je to opravdu k zasmání ty útoky na genitálie nebudu spoilerovat:))tak ještě tenhle a mám všech 5 DVD

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

gein

gein (hodnocení, recenze)

Je to venku a vůbec to není tak hrozný jak jsem si myslel ,na to že to točil 81 děda je to celkem v pohodě , takže kvůli tomu že jsem dostal něco co jsem nečekal a byl jsem jakožto nenáročný divák potěšen a kvůli nostalgii k prvnímu dílu dávám mé klasické hodnocení:)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

gein

gein (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak když to točil chlap co mu je 81 let ,tak já nic jinýho nečekal ale když budou dobrý vraždičky tak super, hlavně se na to hrozně těším:) já vím sem jinej

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

Psychor

tak se na to ty blbce blba podivej :D a kdo rika, ze hodnotim film podle traileru..jen rikam ze podle toho traileru to vypada jako totalni srot...trailer te ma upoutat a navnadit na film..tady to funguje presne naopak.. :D

na příspěvěk reagoval gein

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

gein

s tím nazýváním sebe sama expertem přišel před dávnými lety stallone, ten byl i docela vtipnej, tomuhle psychoroj to moc nejde, i když si nejspíš myslí opak, asi mu to dělá dobře na myšku, kdoví.

na příspěvěk reagoval gein

gein

gein (hodnocení, recenze)

Psychor

Tvl Jardo,Jardo ty musíš mít za sebou nějaký těžký trauma,psát tohle a pokládat to že je to v pořádku, může jen člověk co je buď hloupý a nebo někdo ,kdo je prostě sám , tobě už nemá cenu ani nadávat , věřím že nemáš ani děvče , věřím že musíš být takový trouba, že nemáš ani kamarády a to tě nutí tady plodit ty tvoje odborný hovna, protože kdyby ne ,tak by ses upnul na něco jinýho ,třeba na děvče a časem by ti docházelo že ses tu choval jako idiot a přestal by jsi ,ale myslím že je to marný

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Deyw

Hodnotit snímky na základě traileru může jen naprostý laik a navíc se jedná o činnost, která je v rozporu s pravidly této databáze. Jakožto zdejší hororový expert neočekávám, že by I Spit on Your Grave: Deja Vu mohl svou kvalitou konkurovat Zarchiho ucházející prvotině. Přeci jen hororový žánr prochází dynamickým vývojem a Zarchi již nějaký ten pátek stojí mimo veškeré dění, avšak stále se může jednat o koukatelný kousek, jenž neuráží divákovu inteligenci. Třeba na rozdíl od Daubermanových výplachů, kterými bude bohužel rok 2019 zahlcen.

na příspěvěk reagoval gein, gein, Deyw

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

to bude :) na Jeepers Creepers trojku sa tiež čakalo ako dlho. Len nech to nie je také nekvalitné hlavne 

Uživatel gein smazal svůj příspěvek.

Uživatel Mark1983 smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

80 letej režisér znásilní 70 letou herečku, pak dostane infarkt během soulože a ona poplive jeho hrob :-)

na příspěvěk reagoval TheDon

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama