Reklama

Reklama

Mistři Hazzardu: Jak to začalo

(TV film)
  • USA The Dukes of Hazzard: The Beginning (více)

Největší výtržníci ve světě hazardu se po úspěchu divadelního představení v roce 2005 vracejí a v akční dobrodružné komedii předvedou, jak to všechno vlastně začalo. Bratři Bo (Jonathan Bennett) a Luke (Randy Wayne) Dukeovi nejprve rozzlobili chamtivého byznysmena Bosse Hogga (Christopher McDonald), který chce zabavit farmu strýčka Jesse, a aby zachránili příbuzenstvo před finančním zruinováním, zkusí štěstí s hazardem. Jenže Boss Hogg není zrovna férový chlap a nevítá nově příchozí s vlídnou tváří. Nezbývá než povolat na pomoc sexy sestřenici Daisy Dukeovou (April Scottová)... Režii má Robert Berlinger. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Happykubas 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem první díl, tudíž nemám s čím srovnávat, ale je celkem jasné, že pokračování tuctové komedie, které se objeví hned po 2 letech a navíc s úplně jinými herci nemůže už dosáhnout takové kvality jako předchozí díl s Seannem Williamem Scottem. Ze začátku mi to přišlo až přehnaně ujeté (rádoby legrační sheriff Rosco), ale ke konci filmu jsem musel zvednout své hodnocení na 3 hv. Spousta nahýh a krásných holek tam taky byla, takže si myslím, že svůj úkol průměrné komedie je splněn. ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi že by tam byl až tak brutální poskes vůči jedničce. Jasně, chybí tu S.W. Scott a J. Simpson, ale i tak si to své tempo a kouzlo Dukes of Hazzard udrželo. Vše je při starém, tj. parádní honičky, silné vztahy v rodině které se příběh filmu snaží neúspěšně rozbít,charismatický (v záporném slova smyslu) záporák který na své činy jak už to tak bývá dojede a samozřejmě pěkné holky..A právě k těm holkám..na vkus normálního - troufám si říct neúchylného - diváka je tam ale až moc ženských nahoře bez a pokračování se trochu mění dnes už v obyčejnou rádoby teen. komedii plnou šuk*ní..A o tom přece jednička vůbec nebyla..Sečteno podtrženo dvojka není žádný průser který by musel nutně vyvolávat křeče v žaludku.. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce katastrofální propad. Vážně, tohle se s původní verzí s Seannem W. Scottem a Johnnym Knoxvillem vůbec nedá srovnávat. Tenhle film nemá švih, nemá spád...místo honiček, akce a hospodskejch rvaček se režisér pokouší spíš o jakousi dost trapnou teenagerovskou komedii. A musím říct, že hlavní dvojice (dementů) Bennent, Wayne. tenhle film vůbec netáhnou a koneckonců i obsazení ostatních "herců" si taky nedokážu vysvětlit. V prvních 45 minutách jsem se totálně nudil až na jediný moment, když Bo a Luke projíždí na jakési čtyřkolce školou(dívčí šatnou plnou nahých slečen nevyjímaje ). Druhou polovinu filmu jsem se nudil k smrti a čekal na pořádnou automobilovou honičku s Generalem Lee. A dočkal jsem se ! Trvala asi 8 sekund a skončila nabouráním do stromu. Film je naprosto tragickej. Myslím,že z DoH by se mohla stát klidně dost dobrá klasika, kdyby podlepsali podepsali původní herci, tak by se s dobrým scénářem dalo klidně vytvořit odpovídající pokračování a ne tahle píčusovina. U jedničky jsem neváhal se 100% hodnocením,tady je to 1* a to spíš ze soucitu. Pičovole ! ()

HoR 

všechny recenze uživatele

Podobne ako v prvom "pokračovaní" som sa vcelku bavil. Táto komédia nemá nijak zvlášť pútavý príbeh, ten by som vo svojom hodnotení posadil na nižšie priečky. V prvom rade ide o humor, toho som dostal vcelku primeranú dávku.Trocha mi chýbali tváre pôvodných protagonistov, ale napriklad krásnu Jessicu Simpson vystiredala podľa môjho názoru ešte krajšia April Scott. Scéna so zmrzlinou bola... no tá bola !!! ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Bennett a Wayne mě v rolích opravdu neuchvátily, Johnny a Seann byly daleko lepší a vtipnější... Tady netvrdím že jsem se nezasmál, občas, opravdu jen občas... Nejvíce jsem se zasmál nakonci u pokažených scén... Tento filmeček je tak trošku mimo, snaží se nalákat lidi na vedlejší postavy pěkných holek, které ukazují kozy... April Scottová vypadala po proměně rozhodně na méně než 28 let, pěkná postava... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Boss Hogg (Christopher McDonald) má ve filmu zbraň Remington 870 ráže 12 gauge. (dc125)
  • Ve filmu lze zaslechnout, že Bo (Jonathan Bennett) a Luke (Randy Wayne) Dukeovi jsou bratři, zatímco v předchozím filmu bylo uvedeno, jsou bratranci. (dc125)

Reklama

Reklama