Reklama

Reklama

Mistři Hazzardu: Jak to začalo

(TV film)
  • USA The Dukes of Hazzard: The Beginning (více)

Největší výtržníci ve světě hazardu se po úspěchu divadelního představení v roce 2005 vracejí a v akční dobrodružné komedii předvedou, jak to všechno vlastně začalo. Bratři Bo (Jonathan Bennett) a Luke (Randy Wayne) Dukeovi nejprve rozzlobili chamtivého byznysmena Bosse Hogga (Christopher McDonald), který chce zabavit farmu strýčka Jesse, a aby zachránili příbuzenstvo před finančním zruinováním, zkusí štěstí s hazardem. Jenže Boss Hogg není zrovna férový chlap a nevítá nově příchozí s vlídnou tváří. Nezbývá než povolat na pomoc sexy sestřenici Daisy Dukeovou (April Scottová)... Režii má Robert Berlinger. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John DeFaria: 1. White Lightnin 2. The Awakening 3. Rats Don't Race 4. Sweetheart Woman 5. Sweat 6. Leavin' Home 7. Redneck Girl 8. MilesIf You Wanna Get To Heaven 9. Tornadoes 10. Don't Leave Me 11. Good Ol' Boys 12.High Maintenance 13. Duke Boys Swingin ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Video vykradacka skvelejch Mistru hazardu, kde misto sexy Jessici Simpson popravde receno dost oskliva April Scott a misto sympatickejch magoru Scotta s Knoxvillem dve naprosty pitomy hovada. No a cely se to tvari jako prequel, coz znamena, ze uvidime seznameni Boa s Luke, postaveni Generala Lee a jak se z osklivky Daisy stala kocka nebo aspon se to film snazi namluvit, April fakt neni zadna sexbomba, ani kdyz ma tesny sortky a mini tricko. No a problem je, ze tu je minimum honicek, forku taky moc ne a cely je to proste takovy naprosto zbytecny. Ale nenudil jsem se. Slabsi 3*. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Predstavovanie toho, kde a ako to všetko začalo mohlo byť radšej koncom a tvorcovia to mohli ukončiť skôr, ako toto bezduché trápenie začalo. Už jednotka bola skúpa na vtipy a otrasná svojou jednotvárnosťou, no tu je dôkaz, že sa dá zájsť ešte ďalej. 30%. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Takové klasické "levné" pokračování...s hloupým scénářem, ale dívat se na to dá (koz je tu celkem dost a navíc tu ukáže mléčné vaky i jedna contestantka z jedné zapadlé MTV reality show ;) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Klasický direct-to-dvd pokračování. Herce z minula zde nenajdete, automobilovejch honiček si zde taky moc neužijete a vtipných situací je tu pomálu. Prostě další zbytečný pokračování. ()

Happykubas 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem první díl, tudíž nemám s čím srovnávat, ale je celkem jasné, že pokračování tuctové komedie, které se objeví hned po 2 letech a navíc s úplně jinými herci nemůže už dosáhnout takové kvality jako předchozí díl s Seannem Williamem Scottem. Ze začátku mi to přišlo až přehnaně ujeté (rádoby legrační sheriff Rosco), ale ke konci filmu jsem musel zvednout své hodnocení na 3 hv. Spousta nahýh a krásných holek tam taky byla, takže si myslím, že svůj úkol průměrné komedie je splněn. ()

Boogeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačný odpad, už dlouho jsem si nebyl tak jist a to jsem viděl jen druhou polovinu. Stupidní příběh, trapné vtipy, naivní dialogy a herecké výkony na úrovni školní besídky jsem sice předpokládal, ale to co se mi dostalo předčilo všechna má očekávání, před takovou hloupostí by se osypal i Medvídek Pú. Jenže jsem byl připraven i na to, že kreténismus scénáristů, režiséra a dvou hlavních hereckých představitelů (jejich projev spočívá buď v hlasitém ječení, nebo hlasitém ječení v autě) bude alespoň částečně vyvážen parádními honičkami a akčními kousky s Generálem Lee. Šeredně jsem se mýlil, všechno o co se tvůrco pokusili končí trapným zklamáním. Představte si totiž závěrečnou honičku s policajty, jejíž průběh je následovný: jede Lee, jedou policajti, Lee dělá smyk, policajti dělají smyk, Lee dělá další smyk, policajti dělají další smyk, jeden policajt smyk neudělá a zajede s autem zpomaleně do mělkého rybníka, Lee dělá smyk, policajti dělají smyk, jeden policajt smyk neudělá a zajede zpomaleně do potoka, Lee míjí ceduli informující o blížící se propasti, policajti také míjí ceduli, posádka Leea řve, že skočí, Lee skáče, posádka Leea řve, Lee letí,posádka Leea řve, Lee vypadá jakože propast nepřeletí,posádka Leea řve hlasitěji, Lee hladce přistane na okraji propasti a jede dál, posádka Leea si oddychne, policajti zastavují na kraji propasti, konec závěrečné megahoničky, která trvá když to přeženu tak dvě minuty. A ta vyhublá "kráska", tam už je přirozenost v nedohlednu! Držte se od toho dál! ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano je to pořád výborná komedie ale prostě mě sralo že tam nejsou ti co tam měli být fakt jsem rád že se mi to přesto líbilo. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce katastrofální propad. Vážně, tohle se s původní verzí s Seannem W. Scottem a Johnnym Knoxvillem vůbec nedá srovnávat. Tenhle film nemá švih, nemá spád...místo honiček, akce a hospodskejch rvaček se režisér pokouší spíš o jakousi dost trapnou teenagerovskou komedii. A musím říct, že hlavní dvojice (dementů) Bennent, Wayne. tenhle film vůbec netáhnou a koneckonců i obsazení ostatních "herců" si taky nedokážu vysvětlit. V prvních 45 minutách jsem se totálně nudil až na jediný moment, když Bo a Luke projíždí na jakési čtyřkolce školou(dívčí šatnou plnou nahých slečen nevyjímaje ). Druhou polovinu filmu jsem se nudil k smrti a čekal na pořádnou automobilovou honičku s Generalem Lee. A dočkal jsem se ! Trvala asi 8 sekund a skončila nabouráním do stromu. Film je naprosto tragickej. Myslím,že z DoH by se mohla stát klidně dost dobrá klasika, kdyby podlepsali podepsali původní herci, tak by se s dobrým scénářem dalo klidně vytvořit odpovídající pokračování a ne tahle píčusovina. U jedničky jsem neváhal se 100% hodnocením,tady je to 1* a to spíš ze soucitu. Pičovole ! ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Podobný výsledek jako při pokračování Zahulíme, uvidíme 2! Kouknout se na to dalo, ale úroveň humoru byla opravdu slabá! ... Už by se měli tvůrci na ta neslaná-nemastná pokračování úspěšných filmů vykašlat!!! ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Bratranci Bo a Luke Dukeovi nám předvedou, jak to vlastně všechno začalo...a že o srandu nebude vážně nouze se můžete přesvědčit. 60% ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Slaboučký, jednička byla přece jen lepší. Už jenom ten lite motiv = kořalka. Ale baby pěkný a u náctiletejch to bude mít určitě úspěch. ()

huli601 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke nič moc. A nechápem prečo je toto dvojka :D veď tu je to všetko ako začiatok. Jediné plus filmu sú pekné ženy. ()

Reklama

Reklama