Reklama

Reklama

Mrňousci

(seriál)

Série(2) / Epizody(175)

Obsahy(1)

Ač je to možná k nevíře, i oni mají své sny, svá drobná trápení, své soky v lásce a hlavně překvapivě svérázný smysl pro humor. Žijí mezi námi, setkáváme se s nimi v podstatě každý den, a víme o nich tak málo! Přitom tito drobní tvorečkové denně prožívají svá velká i malá dobrodružství a leckdy i úsměvné groteskní situace. Vydejte se teď s námi do kouzelného animovaného světa a poznejte všední i sváteční dny našich hmyzích hrdinů. Věříme, že tato vtipná a lapidárně vypointovaná digitální parodie na lidský svět, zasazená do reálné přírody, poučí, potěší a hlavně pobaví děti i dospělé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (178)

Radek99 

všechny recenze uživatele

V lapidární vypointované zkratce obdoby klasických bajek je tu koncentrována zkušenost lidského světa v krátkých a velmi vtipných příbězích hmyzích hrdinů. Kombinace reálných záběru a 3D animace je možná dávno překonaná, ale působí velmi mile, což smaže případné výhrady. Fascinující je především to, že tenhle originální televizní formát osloví téměř kompletní spektrum televizních diváků (což mám očitě ozkoušeno). Patrně tak má vypadat postmoderní večerníček... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pôvabný čosi ako večerníček s podmanivou vizuálnou i hudobnou stránkou. Inteligentné a podporujúce detskú fantáziu a vrodenú hravosť. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Na výsledném dojmu ubírá pouze čtyřletý bratránek, který neustále vykřikuje a pokřikuje, když se koukám. ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

já už to potřebuju stejně jako každou sobotu městečko twin peaks a každej den od půl sedmý simpsonovic family.. takže tv barrandov, chvilku před osmou..:) ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Dá se vůbec po Ferdu Mravencovi udělat originální pohled do světa hmyzu pro děti? Ano! A dokonce to funguje i pro dospělé. Neskutečně vtipná parodie na lidský život v podání nejslavnějších druhů breberek. Každý díl přináší pohled na problematiku našeho světa z úhlu pohledu jednoho (či více) brouka, ať už se jedná o "formule" včeličky, "policejní honičku" beruška vs. vážky či "problém odlišnosti" housenky a údajné rodiny hlemýžďů. Jediné co ve finále zamrzí je horší animace, ale i tak se jedná o jeden z nejdrsnějších seriálů (údajně) "pro děti". ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Po zhruba 15-tich častiach zatiaľ naprosto suverénna animovaná pecka zo života hmyzu (s možno dvoma-troma výkyvmi k štyrom hviezdičkám). Digitálne muchy, lienky, motýle, vážky, pavúky, chrobáky, osy a iná háveď zasadená do reálneho sveta prežíva svoje malé-veľké dobrodružstvá. Obrazovo krásne, napínavé, romantické, hravé, poetické, akčné, komické a občas s milou pointou. Nevídaný úlet z Francúzka, ktorý mi neuveriteľne sadol do noty. Ja hmyz moc nemusím, ale toto je jednoducho roztomilé. Doporučuje 5 z 5-tich etnomofobikov. 90% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Páni, tohle je TAK kouzelný seriál. A to jsem si původně (dlouho) myslel, že půjde o nějakou kopii aardmanovských miniaturek Mezi námi zvířaty. Vůbec ne! Mrňouskové jsou dokonce lepší v tom, jak jsou univerzální - malý nebo velký divák, snad každý si v neodolatelných minipříbězích, které skvěle kombinují záběry reálné přírody a animované hmyzáky, najde něco, díky čemu si je zamiluje nebo alespoň oblíbí. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Prudící beruška je na seriálu nejlepší. Unikátní zpracování se spoustu vtipných scén z hmyzí říše. Zábava, která jen tak neomrzí. / Viděné epizody z 1-3 série *39.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tyto krátké animáky v sobě mají něco, co postrádám u většiny celovečerních pixarovských spektáklů. Jsou skutečně vtipné. Takový "Šnekův sen" je fakt nálož. Podle mě určtě lepší záležitost než Mravenec Z, či Život brouka. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Už jste někdy někde viděli drsnější berušku???? Vše fajn, jen mi trochu vadili v dalších dílech ohrané zvuky broučků, pořád jen samé motorky. Vosám mají dát zvuk stihačky, jinejm formuli, ale ne jen většinu motorkářských zvuků - to by zlepšilo, alespoň pro mě celkový dojem. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Návyková záležitost u které jeden, či pět, či deset kousků (dílů) rozhodně nebude stačit :-). Povedené animace hmyzu zasazené do reálného prostředí se vtipně vypointovanými jednotlivými příběhy, které jsou rozumně dlouhé dělají z tohoto seriálu ideální večerníček pro malé i velké. Nutno vidět alespoň díl s beruškou a hejnem much :-)) !!! * * * * ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Geniálny, neuveriteľne krásny, milý a zábavný animovaný seriál drobných príbehov drobných stvorení ktoré žijú v našom okolí. Niekedy je neuveriteľné, aká zábava to vlastne až môže byť aj úplne bez slov a pre celú rodinu. ()

Reklama

Reklama