Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V horách Nevady mezi Las Vegas a Reno leží terény, které jsou zničené díky testům nukleárních zbraní - Dreamland. Na této pustině zabloudil mladý pár Megan a Dylan. Zastavují se v zašlém motorestu, kde se dozvídají, že neslavná tajná vojenská základna zvaná "Area 51" leží nedaleko odtud. Při zpáteční cestě Dylan pouští rádio a jediná stanice která tam je, vysílá proslov Hitlera z Olympiády v roce 1936. Když se jejich auto pokazí a oni ho nemohou zprovoznit, Megan a Dylan zůstavají sami v noci na neobydlené savaně. V temnu přes zadní okno auta slyší nějaký rámus. Zpočátku si myslí, že ho dělá nějaký ztracený vandrovník, ale po chvíli se zorientují, že je to někdo či něco jiného. Vystrašení se dávají na útěk do temné noci. Jízda přes Dreamland teprve začíná... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (6)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Bože co to bylo? To byl film? Já padám....... Brrrr a docela pěkný obsah to mělo na DVD : -----------V horách Nevady mezi Las Vegas a Reno leží terény, které jsou zničené díky testům nukleárních zbraní - Dreamland. Na této pustině zabloudil mladý pár Megan a Dylan. Zastavují se v zašlém motorestu, kde se dozvídají, že neslavná tajná vojenská základna zvaná "Area 51", leží nedaleko odtud. Při zpáteční cestě Dylan pouští rádio a jediná stanice která tam je, vysílá proslov Hitlera z Olympiády v roce 1936. Když se jejich auto pokazí a oni ho nemohou zprovoznit, Megan a Dylan zůstavají sami v noci na neobydlené savaně. V temnu přes zadní okno auta slyší nějaký rámus. Zpočátku si myslí, že je to dělá nějaký ztracený vandrovník, ale po chvíli se zorientují, že je to někdo či něco jiného. Vystrašení se dávají na útěk do temné noci.....jízda přes Dreamland teprve začíná..... ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Miestami celkom desivá atmosféra, ale väčšinou nuda, nuda a zase nuda. Opäť sa niekto snažil byť originálny a myslel si, že za málo peňazí môže natočiť kvalitný film. Také niečo však dokáže len málokto, a v tomto prípade sa to určite nepodarilo. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

V málktorej zbesilosti posledných rokov uvidíte v jednom filme naštvaných emzákov, Hitlera so svetielkujúcimi očami či prízrak dievčatka v bielych šatočkách, ktoré ako by si odskočilo z prednášky na tému "Klišé vo filmových horroroch". Amatérčina ako remeň, ktorej chvíľami predsa len nemožno uprieť tú Mordenrothom spomínanú desivú a dusivú atmosféru, ktorú zrejme chceli autori veľmi úporne - a bez úspechu - šlohnúť z Dead End. ()

Azrael odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu a ani chápat nechci.Tento film je prvotřídní sračka se vším všudy.Demence postav nezná mezí a jejich dialogy nedávají v dosti částech vůbec smysl.K tomu příšerné ‘‘efekty‘‘ nevadilo by ze jsou levné a tudíž špatné ale takto příšerné, odfláknuté ‘‘efekty‘‘ se jen tak nevidí.Příběh už z úvodu mého komentáře je jasné že sem to nepochopil a k těm lidem co se tam snad ani nesnaží předstírat herectví se vyjadřovat nebudu.A od teď se dopředu podívám co si jdu pustit proto že toto už znova zažít nechci. ()

Reklama

Reklama