Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První sbírka Madonniných nejlepších videoklipů mapujících prvních 7 let její neuvěřitelné kariéry.

Seznam videoklipů: 1. Lucky Star
2. Borderline
3. Like A Virgin
4. Material Girl
5. Papa Don't Preach
6. Open Your Heart
7. La Isla Bonita
8. Like A Prayer
9. Express Yourself
10. Cherish
11. Oh Father
12. Vogue
13. Vogue (From the 1990 MTV Awards Show) (mihran)

(více)

Recenze (7)

Vize 

všechny recenze uživatele

Námětem videoklipu Material Girl se stala filmová adaptace divadelního muzikálu Páni mají radši blondýnky (Gentlemen Prefer Blondes). Roku 1953 si v komedii z prostředí kabaretu zahrály Jane Russell a Marilyn Monroe [USA, režie Howard Hawks]. Role okouzlující plavovlásky ztvárněné sexuální bohyní Monroe se stala inspirací pro vznik Madonnina videoklipu. Madonna sama zmiňuje, že je hereččinou obdivovatelkou. Převzatá scéna se odehrává na pódiu. Zosobňuje umělkyni v zářivě barevných společenských šatech s nezbytným diamantovým náhrdelníkem (symbolem materialismu) uprostřed mužských obdivovatelů. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

K Madonně jako zpěvačce nemám žádné výhrady. Tahle muzika doprovázela má školní léta. Z písničky Like A Prayer blazním ještě dneska. Jednou jsme ji zpívali jako karaoke. To byla legrace. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nejlepší sbírka písní, které kdy Madonna nahrála zvláště Like A Virgin a Papa Dont Preach. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Dej bože (nebo Madonno), aby se už nikdy osmdesátá léta nedostala do módy. Madonnina huba je zde skutečně až na několik výjimek tragická, ale to je něco, co na CSFD nepatří k hodnocení. Ovšem i filmy samotné jsou poznamenány dobou a lehce nad režisérský podprůměr vyčnívá Like A Prayer (Mary Lambert), Open your heart (Mondino) a Fincherovy Oh Father a Vogue. Ovšem ani Fincher nedosahuje zdaleka úrovně, jakou klipům nastaví v devadesátých letech. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama