Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff (Seann William Scott) je velmi svérázný mladík. Je mu skoro 30 a je finančně závislý na své rodině. Snaží se vymlouvat na nejrůznější postižení – poruchu soustředění, Tourettův syndrom, problémy s rovnováhou. Dnes má Jeff smolný den. Zpacká pracovní pohovor, málem ho přejede auto a potopí jachtu svého nevlastního otce. Ale také potká Lynn, tu nejkrásnější dívku, jakou kdy viděl. Jenže Lynn je už zadaná… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

Olík 

všechny recenze uživatele

Turettovsky dysgrafický outsider před lacinou kamerou vedenou nezkušeným režisérem Gumpovsky rekapituluje své životní patálie. Fajn, Seann William Scott se po Stiflerových zádech vyškrábal na úroveň, kdy je schopný sám utáhnout snímek s dramatičtější linkou, ale to by ten snímek nejprve musel stát za to. Na to abyste se pustili do kombinace Forresta Gumpa a Steva Stiflera (a že to není úplně špatný nápad) musíte mít od boha (nebo maminky) naděleno o kapánek více, než průměrný student filmové školy v Písku, anebo odkrouceno podstatně více, než Tod Harrison Williams. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem čekal, zda se v tom filmu stane něco normálního. Zdá se, že scénárista a lidé kolem museli toto "dílo" tvořit pod permanentním vlivem něčeho omamného. Bohužel já, jako divák jsem pod vlivem ničeho omamného nebyl, tak asi proto jsem tento film ani trochu nepochopil. Naopak mi připadal hloupý, nevtipný a hlavně strašně ukecaný! V průběhu filmu se ve mně praly dva názory - první říkal, dej tomu šanci, třeba se to probere, druhý vypni tu blbost. První zvítězil, ale druhý měl pravdu. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Verim, ze na papire to muselo bejt vtipny k posrani, ale Williams je bohuzel rezisersky hovado a film dost zmrdal. Cely je to totiz natoceny fakt mizerne, misty to pusobi dost lacine a s nic moc kamerou. Takze i kdyz se Scott snazi, vtipy zvlada podat suverene a ani nejaky to serioznejsi herectvi mu nedela problem, navic tu jsou docela originalni vtipy, tak to proste kolikrat kdovijak vtipne nevyzni. Taky by se hodila nejaka vedlejsi vtipna postava, Scott jako skoro retard, trpici vsemoznejma poruchama mozku a oblejzajici sezeni pro alkoholiky, jen aby moh vypravet svy historky, je sice fajn, ale chtelo by to nekoho, kdo by mu nahraval. Celkove se par vtipku povedlo a nektery jsou fakt masakralni a originalni, k tomu solidni Scott, ale vinou rezisera jen prumer. ()

Fulham 

všechny recenze uživatele

Na začátek musím říct že je to zajímavý film. Ikdyž podle mě by u tohoto filmu napsána komedie být nemusela, ale to není vůbec podstatné... ale strýček Popcorn pobavil... Po skončení filmu jsem se rozhodoval jaké dám hodnocení a jak jsem si to všechno tak zrekapituloval, tak jsem si říkal že dám tak 3*. Jenže pak jsem si uvědomil, že tento film je něčím zvláštní. Prostě jsem si v jednu chvíli říkal že ho vypnu je to nuda, ale na druhou stranu to mělo neco do sebe a prostě to nešlo vypnout... pořád jsem čekal jak to dopadne... nakonec jsem uvážil, že film si ty 4* u mě zaslouží. ()

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Ako píše fullrose16: Není to ani skvelá komedia ani dráma. Je to také nič. Rozhodne tu chýba vtip a kreativita v scenári. Nepocítil som nejaké radikálne postupenie hlavnej postavy, tak ako by som čakal na priemerný film. Ta viac menej stagnovala. Jedine čo to všetko záchranilo bol fakt, že je to natočené podľa skutočnej udalosti. Tým sa veľa veci ospravedlňuje. Aspoň ja som tomu uveril. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama