Reklama

Reklama

Tajemství

  • Austrálie The Secret

01. Tajemství odhaleno
02. Tajemství zjednodušeno
03. Jak využívat tajemství
04. Mocné procesy
05. Tajemství a peníze
06. Tajemství a vztahy
07. Tajemství a zdraví
08. Tajemství a svět
09. Tajemství a vy
10. Tajemství a život

Držíte v rukou velké tajemství vesmíru.
Zákon, který byl roky skrýván před zraky běžných lidí. Umění, které v rukou drželi potajmu nejmocnější lidé historie.
Jediný svitek, jehož přečtení vedlo k poznání nejdůležitějšího zákona vesmíru, zákona přitažlivosti. Po tisíciletí se jediná kopie svitku obkreslená z navždy pohřbené smaragdové desky dostávala z rukou do rukou velkých učenců a její tajemství přivedly k životnímu úspěchu a moudrosti takové osobnosti jako Platon, Shakespeare, Newton, Hugo, Edison, Lincoln, Einstein, Beethoven... A nyní toto Tajemství vstupuje na světlo světa a můžete jej objevit i vy.
Skupina odvážných vědců, podnikatelů i filozofů úspěchu pod vedením australské spisovatelky Rhondy Byrne natočili snímek, který odhaluje Tajemství a dává všem jeho majitelům schopnost ovládnout svůj život a určit si veškeré bohatství, kterým bude oplývat. Tento dokument se stal během několika měsíců bestsellerem a vedl k největšímu nárůstu bohatství čtenářů a diváků ze všech děl odvětví osobního rozvoje.
Film o němž i Oprah Winfrey ve svém pořadu prohlásila, že je přesně tím, co se snažila celé roky svým divákům předat, přichází do České republiky a dnes máte možnost The Secret objednat i vy, a nahlédnout tak pod závoj Tajemství úspěchu. Z úst nejvlivnějších myslitelů a vědců současnosti se naučíte ovládat zákon přitažlivosti, kterým sobě i své rodině darujete nový život v hojnosti. DVD disk, jehož obsahem jsou i bonusové materiály, je uceleným dílem, který znamená revoluci v osobním rozvoji.
Od pradávna bylo tajemství předáváno, cestovalo po staletí - aby se k vám dostalo. Nyní se dozvíte tajemství, jež vám může navždy změnit život. Co je to to Tajemství?
Průkopnický celovečerní film odhaluje velké tajemství vesmíru. Toto tajemství zcela změnilo život lidem, kteří se ho dozvěděli.
Toto je tajemství všeho - tajemství bezmezné radosti, zdraví, peněz, lásky, štěstí - všeho, co jste kdy chtěli. Tento úžasný film obsahuje všechny zdroje, které budete potřebovat k pochopení a prožití The Secret - Tajemství. Poprvé v historii přední vědci, umělci, učitelé a filozofové odhalí The Secret - Tajemství a budou vyprávět podmanivé příběhy o vyhubení nemoci, získání jmění, dosažení cílů a životní úrovně a také o míře štěstí, již mnozí považují za nemožnou. Zdroj: TS Production (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (314)

Nautila 

všechny recenze uživatele

Tak tedy....forma bezesporu děsivá. Celý dokumet vypadá jako oblbující teleshoping pro amíky po lobotomii. Věčné opakování, výrazy a zanícení účastníků a hlavně zezačátku tak příšerné příklady - auto? Vila s bazénem? Kopec prachů? Majetek, majetek a majetek.... Naštěstí sdělení dokumentu je zcela jinde, zkrátka po tomhle nikam do krámu nepůjdete, tohle není žádný útok na peněženky, či jakákoliv propagace nových hmotných metod k získání štěstí. Buď zakroutíte hlavou, nebo si z toho něco vezmete pouze myšlenkově. Co koneckonců můžete ztratit? Celkově jsem se v dokumetu nedověděla nic nového, jen shrnuje a zvýrazňuje věci, které už dávno víme, jen jim nevěnujeme pozornost či je bereme jako náhody a osud, navíc celá metoda je zde zjednudušená. Ono to ale skutečně funguje a všechny věci tam vyřčené jsou zcela reálné a pravdivé. Cílem dokumentu je pouze přesvědčit lidi, aby to zkusili, no a i pro odpůrce, co tím zkazíme? Maximálně pak možná budem u škarohlíků na ulici vypadat jak roztlemení blázni. Ale funguje to. Takže? Beru-li to čistě jako dokumentární počin, nebylo by to ani za jednu hvězdičku, přenesu-li se však přes ten patos a kýč a vezmu to jen jako sdělení, čisté a nadšené -a hlavně- nikomu neškodící (protože přesně tímhle tenhle dokument je), je to skvělá věc, která vám něco dá a nic za to od vás nechce. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

1. projekce (9.10.2010) - Výborný dokument, který mě donutil se skutečně zamyslet. Jak už zde bylo řečeno-zdá se to být příliš jednoduché (myslet pozitivně) a moje zvědavost mi taky nedá, takže se pokusím s tímto tajemstvím pracovat. Dokonce jsem si u dokumentu dělal i poznámky, takže je vidět, že mě to plně zaujalo. Dávám plné hodnocení, protože tomu není co vytknout. Až zjistím, že tajemství nefunguje a že všechno byly jenom bludy, tak to dám pěkně do odpadu :)) // 2. projekce (2.1.2011) - Znovu mě dokument utvrdil ve své jedinečnosti a síle. Tajemství je tedy odhaleno a teď je na každém z nás, jak s tím naloží. Ať se vám daří a buďte pořád šťastní. /// 3. projekce (7.11.2011) - Do třetice jsem si Secret pustil a můžu vám říct, že je to bomba! Tajemství skutečně funguje, sám jsem se o tom přesvědčil. Tajemství vám změní pohled na život a vy se budete cítit dobře, věřte mi! Jenom to chce jediné - umět ho správně použít. Přeji vám hodně štěstí. 100% - FSZ!! ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Keď som to videl prvýkrát dostalo ma to, po druhýkrát som si to všímal viac detailnejšie a trocha z nadhľadom. Druhá polovica už neprináša toľko, čo prvá polovica. V dokumente sú vložené najmä pozitívne stránky nás ľudí. Takisto by som zhodnotil tie prvé tri kroky takto - 1.Nádej, 2.Viera, 3.Láska a samozrejme aj vec ako vďačnosť je dôležitá, priestorová vizualizácia, tam mám už osobný problém. Vôbec sa na to nepozerám ako na nejakú snahu o akési Bohorúhačstvo, skôr o vyzdvihnutie pozitív a zanechanie negatív. To urobí náš život určite šťastnejším. Ale pozor, nie zakrývanie problémov, vyhýbanie sa im. Ak sa niekto bude niekedy z vás cítiť zle, pozrite si to, zlepší vám to náladu, ale inak je to taký teleshoppingový štýl s tendenčnou hudbou a rečami. Úprimne, chcel by som vedieť, čo by na to povedali ľudia z minulosti ako Tesla, Einstein, Matka Tereza, či zo súčasnosti ako Coelho, Larry King, či hoci aj pápež. Keďže celé to má formu teleshoppingu, je to predaj, ktorý sa dostal aj do duchovnej sféry a vyzerá to, že je možné predať snáď všetko a tí ľudia, ktorí o tom hovoria sú prakticky neznámi, prakticky tomu neverím. Na strednej škole sme s kamarátom na tom fičali, skúšali sme, či je to pravda, on mi tvrdil, že mu to pomohlo, mne teda nie, asi som nerobil veci správne alebo je to podvod, osobne si myslím, že z každého trochu, celé je to o psychike. Placebo efekt je veľmi významný, ak ľudia niečomu uveria, že ich to môže liečiť, často ich to vylieči, je to schopnosť tela vysporiadať sa z problémami, sme totiž súčasťou vesmíru, sme živé organizmy s mnohými doposiaľ nepopísanými vlastnosťami, kde sa dokážeme dostať aj do tranzu, preto sú mnohé veci ozaj reálne, aj keď takto, ako sú tu podávané úplne nesedia. Musím sa tu riadiť zásadou, zober si užitočné, nič nie je dokonalé. Avšak pliesť to do obchodu a do triezveho uvažovania je dosť scestné. Chcel by som vedieť koľkým a ktorým ľuďom, hoci aj z tejto stránky, čo to videli, to pomohlo a ako. Zaujímavá vec, ale z odstupom času sa nad niektorými vecami len pousmejem alebo zosmutniem, paradox, keďže by to malo prinášať len pozitíva, obsah a forma neboli dokonalé, nuž tak to je. Po zhliadnutí týchto vedecky pochybných dokumentov ako The Secret, The Opus, Thrive, či mnohých iných zaoberajúcich sa vedomím, spiritualitou, odporúčam pozrieť filmy ako Truman Show, no najmä Zabijem Nixona! Najmä načúvajte a overujte, lebo pravda býva často niekde v strede. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Takové "menší" SUV značky Volvo by se mi šiklo, musím se vážně nakopnout pozitivním směrem a nejen v tomto ohledu... Doma už ovladač mám na Tévé a Dévedé, takže si dokážu s klidem vizualizovat centrál na vytoužené vozítko, které brzy přistane před mým barákem s mašlí na kapotě a cedulí s nápisem MOJE. Celý život do nás vtloukali: To nesmíš, to nedokážeš, tam nepatříš, na tohle nemáš, to nikdy mít nebudeš a další přízemnosti a manipulativní techniky. A ejhle ono se není prý co stydět za chtění peněz, auta, lepší práce, dovolené, bytu a jiných dobrých vymožeností v interakci s vesmírem. Dokonce i zdraví je čistě otázkou vlastní vůle a silných myšlenek. Proč ne? Proč nechtít všechno? Jen je třeba neztrácet čas a udělat první krok kupředu, ni zpátky... ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Mé celkové hodnocení se sestává ze dvou dílčích, která hned objasním a tím nejspíše (dle mého názoru) objasním také důvod těch rozporuplných hodnocení zdejších uživatelů. První hodnocení je odpad! - proč dávám odpad? Jednoduchá odpověď, odpad dávám za provedení, sestavení a "filmovost" tohoto snímku, které shledávám značně amatérské a nezajímavé. Špatně provedené, kdy po prvních deseti minutách se mi chtělo dokument vypnout a dále se jím nezaobírat. Druhé hodnocení je však naopak 5* - ptáte se, proč pět hvězd? Dokumentu dávám pět hvězd za myšlenku, motivaci, objasnění, naplnění pozitivní energií a za otevření očí. Sám si momentálně nejsem jistý, na kolik ono záhadné, století skrývané "Tajemství funguje, ale popravdě je mi to jedno. Něco jsem si z toho odnesl. Věřím, že si každý z tohoto dokumentu něco odnesl a záleží jen a jen na něm, jestli je to věc pozitivní a nebo věc negativní. Tento dokument jsem si pustil z jednoho prostého důvodu a to proto, abych se ve svém životě pokusil posunout dál, pokusil se najít novou cestu. Chtěl jsem nasát všechny ty pozitivní myšlenky a potřeboval jsem namotivovat. To vše se podařilo a momentálně už je pouze na mě, jak těchto nabytých znalostí a pozitivních myšlenek využiji. Rozhodně dokument k zamyšlení, který doporučuji všem, kteří stojí před nějakou pomyslnou "křižovatkou". Do jaké míry na mě bude mít tento dokument vliv bohužel zatím nedokážu říci, důležité ale je, že jsem nějak začal. ()

Zajímavosti (6)

  • Okrem Austrálie pracoval filmový štáb aj v USA. (MikaelSVK)
  • Po vydaní knihy a odvysielaní Tajomstva dostal štáb tisíce vďačných listov, v ktorých sa písalo o vyliečení tažkých chorôb či uskutočnených tajných prianiach. (Cappuccino)

Reklama

Reklama