Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Genialní? Obyčejná a prachstprostá napodobovačka slasherových braků...Vždyť to by mohl mohl natičit i člověk, který jinak ke tvorbě filmů ani nepřičuchnul...Nicméně tento trailer dovede zaujmout a strhnout, sice ne tak jako Machete, ale lépe než ty zbývající..Proto za tři krvavé hvězdy...A neděkuj, Eli... ;-) ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi bylo trochu trapné hodnotit trailer, ale budiž. Roth se pochlapil a natočil úžasnou poctu klasickým hororovým trailerům. Vocie-over a několikrát opakovaný název filmu je prostě úžasný, na mysli se mi hned objevila vzpomínka na trailery ze zlaté éry béčkového hororu. Hodně se povedla i hudba. Škoda jen té slabé rozmanitosti vražd, na kterou tu už naráží choze, a také možná až zbytečně přehnané patiny, i když ta výsledný dojem nijak více nekazí. Koukám, že výsledné přijetí je docela zajímavé, ale co se vlastně dalo čekat... ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, vyrobit něco takového není s odpovídajícím technickým zázemím dvakrát těžké. Stačí nakoukat vzory a pak parafrázovat, variovat a utahovat šroubky. Teď ale Eli pobavil, byť si nemyslím, že jde o nějaký veledílo - místní hororví fanoušci by jej pod Tarantinovou záštitrou natočili stejně tak, protože jde jen o extrémní nápodobu. Stylovost zajištěna předem. Výrokům o genialitě se směju, trailer ale good. ()

Ygan 

všechny recenze uživatele

Eli Roth překvapivě nadělil nejlepší grind-houseovský trailer. Ty buranské scény tu fungují dobře a jsou s jasným nadhledem, Eli si s tím určitě vyhrál a na těch několika minutách naštěstí nestíhá předvést svoje zápory - což je snad všechno. Stejnak by mě zajímalo, proč se o něho Tarantino tak zajímá. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

To jsem vážně jedinej, komu to připadlo totálně nechutný, přehnaný a zvrácený? Divné. Na film bych se asi podíval, ale přijde mi to celé natolik vyumělkované, že to snad ani nemůže bavit. Koukl bych se asi jen ze zvědavosti, kam až je schopen tvůrce dojít. Ale upřímně nevím, komu se tato zvrácenost může fakt líbit... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama