Reklama

Reklama

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1

  • Velká Británie Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (více)
Trailer 4
Dobrodružný / Drama / Rodinný / Fantasy
Velká Británie / USA, 2010, 140 min

Režie:

David Yates

Předloha:

J. K. Rowling (kniha)

Scénář:

Steve Kloves

Kamera:

Eduardo Serra

Hrají:

Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Carolyn Pickles, Jason Isaacs, Bill Nighy, Bonnie Wright (více)
(další profese)

Dlouho obávaná válka se zlem začala, Voldemortovi Smrtijedi kontrolují ministerstvo kouzel i Bradavice a zatýkají všechny, kdo by se jim chtěli postavit. Harry a jeho přátelé mají před sebou těžký úkol, chtějí najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti - viteály. Při pátrání po nich nejsou nikde v bezpečí, proto se každý den přesunují a stanují v lese. Jejich samota vyústí v hádky podporované temnou mocí viteálu. Ron pak své přátele opouští. Ne na dlouho, brzy si uvědomí sílu přátelství a začne své kamarády hledat. Společně jsou poté úspěšní a jeden viteál se jim podaří zničit. Opět sjednocené trio se vydává navštívit otce Lenky Láskorádové. Od něho se dozvídají o Relikviích smrti - neporazitelné kouzelné hůlce, kameni schopném vzkřísit mrtvé a neviditelném plášti, který shodou okolností Harry již sedm let vlastní. A tato hůlka je to, co Voldemort hledá, jako pojistku proti Harrymu... (TV Nova)

(více)

Videa (17)

Trailer 4
Trailer 4
D: angličtina T: čeština
02:27
Trailer 3
Trailer 3
D: angličtina T: čeština
00:33
Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:29
Trailer 1
Trailer 1
D: čeština
02:13

Související novinky

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Finále Rychle a zběsile jako dva filmy?

Finále Rychle a zběsile jako dva filmy?

07.02.2020

Herec a producent Vin Diesel oznámil, že desátý film jeho rodinné akční ságy Rychle a zběsile bude nejspíš rozdělený na dvě části. Snímek se tak vydá cestou například posledního Harryho Pottera nebo… (více)

Divergence se přesouvá do televize

Divergence se přesouvá do televize

21.07.2016

Půlení závěrů velkých sérií není zrovna populární trend. U Harryho Pottera nebo Stmívání se to ještě podařilo, Hunger Games ale docela klopýtaly a sérii Divergence tyhle čachry rovnou zlomily vaz.… (více)

Hobit 1: 2012, Hobit 2: 2013... Hobit 3: 2014?

Hobit 1: 2012, Hobit 2: 2013... Hobit 3: 2014?

26.07.2012

Peter Jackson to už nenápadně naznačoval na Comic Conu v San Diegu. Hobit mu pořádně nabobtnal a za 266 natáčecích dnů bylo pořízeno tolik materiálu, že z něj Jackson pohodlně sestříhá buď dva extra… (více)

Reklama

Reklama