Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

film si alespon na nic nehraje a dává přesně to, co se od něho očekávalo, okořeněné Ajovym smyslem pro režii. Závěrečný masakr znechutil pořádně, předchozí polovina byla mnohdy pastva pro oči (mořské panny), ale více jako 3 hvězdy to nejsou a nikdy nebudou. Tenhle typ hororu asi pro mne nebude, ačkoliv se při sledování tupých až nervydrásajících výkonů některých představitelů ve mne touha po brutálním násilí párkrát projevila. PS: Ta Jessica Szohr (WTF?) je ovšem opravdu fajn ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak to byl teda odvaz. Kdo by to byl čekal, takový cool horůrek s fajnovou hudbou a zabijáky, které nic nezastaví. Pár scén je divných a nelogických, to se dalo čekat, ale zábava to je skvělá. To si radši pustím tenhle 88 minutový film našlápnutý krví, akcí a pařícími lidmi, než nějaké nudné, uspávací veledílo. Neviděl jsem to ve 3D, ale věřím, že to musela být paráda. Jedna scéna s částí těla "Jerryho O'Connella" musela být v kině vážně zajímavá. :-D 70% UPDATE 2021: Já měl asi tenkrát zatmění ne? 50% ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Aja - je Môj miláčik a ON TO vie. Tu ale zablúdil do mútnych vôd, z ktorých by som by som Mu tie rybičky dopriala priamo do vane ! Vadí Mi totiž ten Jeho trendový Hollyúd vizuál , ktorý Mu nesvedčí ! Obligátne , počiatočné blahblah sa dá odpustiť ( klipovitý štýl už pomenej a červenú pritom vynechám - tej je dostatok inde - v Animal shock sa toho veľa neudeje - preto škoda tej energie ). Aj preto Mi je ľúto , že práve On naletel na tému , ktorá je prečerpaná. Tú krv mal natankovať a vyliať ju v inom snímku. ALE rešpekt za odvahu premasírovať rybky do nového formátu a preliať ich do nového milénia ! ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Distribuční zvrhlost - jeden z nejbrutálnějších hororů posledních let uváděn do kin s dabingem. Pekelný kruh se uzavřel. Naštěstí není dabing z nejblbějších, takže nezabíjí zběsilou jízdu plnou žravých rybiček a sympatických hrdinů, kterým to myslí, což je v tomhle žánru velmi vzácné. Stejně tak je nevídaná Ajova schopnost skloubit lascivní s opravdu strašidelným. Málokterý film dokáže současně způsobit erekci i akutní zvracení. Škoda, že to nešlo do českých kin v létě - k vodě by mě nikdo ani bagrem nedostal. Jedna z nejlepších předělávek vůbec a zcela bez debat jeden z nejpovedenějších "monster" hororů dekády. Pokud pokračovaní, jedině "made in Aja"! ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych nepochopil záměr režiséra, ale přesto považuji Praňu 3D za takovou ptákovinu, až to bolí. Nevidět film ve 3D, tak bych možná asni nevydržel do konce. Alexander Aja, mě trošku zklamal, protože jeho remake Hory mají oči, je snad jediný podařený remake hororové klasiky. Zde ale neměl moc možností, jak uplatnit své schopnosti. Na druhou stranu, absence napětí a dramatických scén ené je maskována víceméně úspěšně několika podařenými fóry. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Snímek startoval ve 2 470 amerických kinech s obratem $10,1 milionů. Celosvětově snímek pak nasbíral $81,5 milionů. Rozpočet přitom činil $24 milionů. (pavlikv)
  • Hned po komerčně úspěšném otevíracím víkendu v USA se začalo mluvit o možném pokračování, které se již po pár týdnech potvrdilo. (pavlikv)
  • Okrem známej pornoherečky Riley Steele sa vo filme predstavia v cameo rolách aj ďalšie dve, Ashlynn Brooke a Gianna Michaels. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama