Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2018: kozyyyyyyyyyyyyyy! ------- Naprosto megacool nářez, který svou zábavností daleko předčí jiné letošní řezničiny jako Predators či Machete. V tomto filmu je víc porna než v pornu amerických Spring Breaků ... a to je tato složka filmu tou míň zajímavou. Potěší také mnoho cameo roliček = stylová smrt Gianny Michaels, Richard Dreyfuss (ano ten, co to nandal v Čelistích žralokovi) to celé neodolatelně otevře. 3D má větší smysl než Avatar a jako třešnička na dortě bude první prostorový ******** ***** (no prostě něco, co nechcete 3D vidět). Krom toho je třetí rozměr hodně solidní a většinu filmu pomáhá k lepšímu zážitku. ... Prostě Alex Aja zase naplno boduje. Víc z téhle látky o masožravých rybičkách vyždímat nešlo. 90% ------- P.S. samozřejmě je to hloupoučké, postavy jsou jednorozměrné a jede se podle šablon pro zvířecí horory. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Aja je pááán! V momentálnej konkurencii si Aja v hororovom žánri jednoducho nemá šancu nájsť rovnocenného súpera. U mňa už prešiel všetkými kritériami postaviť sa na čelo režisérov tohto žánru. K absolútnemu prvenstvu mu len chýba poradiť si s nejakým zombie námetom. Tento rok sa priam roztrhlo vrece s filmami, ktoré spoliehali na 3D, máloktorému sa však podarilo spojiť možnosti, ktoré tretí rozmer ponúka a kvalitu obsahovej stránky filmu. Aja vedel, že v rukách nemá oscarový príbeh, a tak mu nezostávalo spraviť nič iné, len z neho na Bayov štýl spraviť filmový videoklip s dôrazom na to, čo je momentálne cool a in. Toto sa podarilo viac ako by som očakával. Každá scéna obsahuje neskutočne štýlové zábery kamery, hudba dokonale vypĺňa atmosféru a ultimátne hlášky sa sypú od začiatku do konca. Každá rola, či rolička bola každému šitá ako na mieru, len Ving Rhames dostal prekvapivo málo priestoru. No a záver ma totálne odstrelil. 90%. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Piraňa, kozy, kozy, kozy, piraňa, kozy, kozy, piraňa, krev, krev, penis, krev, piraňa, konec. Béčko jak hrom, které se po většinu času nebere ani trochu vážně, takže divák znalý zaběhnutých stereotypů zvířecích hororů se může spokojeně bavit, popřípadě v první polovině stopáže obdivovat krásy, ehm, přírody. Český dabing oné relativní komediálnosti jen a jen přidává, Piranha tak místy opravdu působí jako třicet let stará naivní - ale upřímná - blbina bez ambicí. Což je všechno fajn, Aja se při natáčení určitě dosyta vyblbnul, ale když v Haute Tension a THHE (a vlastně i v Mirrors - když přivřu obě oči) skvostně pracoval s napětím, byl jsem spokojenější. Takže i když oním závěrečným patnáctiminutovým plážovým masakrem dokazuje, že na poli gore dnes nemá výraznější konkurenci, je pro mne Piranha mírným zklamáním. A 3D nestojí vůbec za řeč, jen tak mimochodem... 7/10 ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych nepochopil záměr režiséra, ale přesto považuji Praňu 3D za takovou ptákovinu, až to bolí. Nevidět film ve 3D, tak bych možná asni nevydržel do konce. Alexander Aja, mě trošku zklamal, protože jeho remake Hory mají oči, je snad jediný podařený remake hororové klasiky. Zde ale neměl moc možností, jak uplatnit své schopnosti. Na druhou stranu, absence napětí a dramatických scén ené je maskována víceméně úspěšně několika podařenými fóry. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

,,Ajo zlobíš", sice to tento rok spíše říkam nejmladší neteři, ale asi by se to hodilo i Alexandru Aju. Hory mají oči se mi libilo, ale Piraňa 3D se podoba smouže na diamantů. Nadruhou stranu potěšilo obsazení Dreyfuss, Christopher Lloyd jako trochu šilený vědec, Jerry O´Connell, plno hezkých žen jako třeba Kelly Broke, dokonce jsem nepoznal svoji relativně oblíbenou herečku Dinu Meyer. Jen kdyby nebylo tolik i na letní horor u vody tolik nahoty a klasických hororových chyb nesmyslů. Někdy jen sůdy krve a naplno bublajicí kyslíkové bomby pod vodou nestačí. Přemyšle jsem dokonce o dvou hvězdách, nakonec zůstalo slabých tří. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Jim McBride alias Mr. Skin na svojej webstránke mrskin.com každoročne zostavuje okrem iných rebríčkov aj taký, ktorý pozostáva z 10 najlepších nahých scén roka. Expertov z mrskin.com v roku 2010 najviac zaujala herečka Kelly Brook v horore Piraňa 3D. Britská modelka si v snímke užíva spoločné „plavkové“ chvíle s blondínkou z pornobrandže Riley Steele. (MikaelSVK)
  • Původně byl film natočen ve 2D. Do formátu 3D byl předělán až v postprodukci. (darek kartac)

Reklama

Reklama