Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Kua, to je neskutočný masaker čo spravil Alexandre Aja na plátne.Film je klasika - jazero, sprostý teenagery, bezmocný fízli a pirane, ale Aja to podal tak neskutočne verry funny spôsobom, až je vám jedno čo sa tam všetko deje.Niekedy mi to pripadá, že všade kde sa objaví Eli Roth tak to musím byť masaker ako jeho smrť v tomto filme (dokonca to schytala aj pronohviezda Gianna Micheals:). 60% - 3* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Komedie opravdu povedená - nejen chováním postav, ale i neustálými pubertálně vtipnými proslovy. ,,Ještě jeden krok, hoši, a celý týden budete močit blesky!" ,,Pěkná trubka." ,,Pěkný dudy..." ,,Zvládneš to?" ,,To si pište, netancuju u tyče pro nic za nic!" Ale děvenka to stejně nezvládla. Trochu otravné byly kecy typu - To tu všichni umřeme? Nikdo nebude umírat, jasný! Vyzněly hodně parodicky. Jinak si člověk našel různé odkazy - nejlepší byla ručička! Hezky jsem sebou trhnul a vzpomněl si na Carrie. Být to na mně, nechám sežrat všechny hlavní postavy, hlavně protivný rozmachaný parchanty - pardon, děti. Osud postav je divákovi vcelku lhostejný, k srdci žádná nepřiroste. Roztomilé byly nahaté akvabely. A pak melouny ve vzduchu, ve vodě, pod vodou, jako by se filmem mihl duch Russe Mayera. A divný barvy. Že by pocta barvotiskovým filmům 50.let? Masakr ve vodě šťavnatý stejně jako holky. Milý film. ()

Reklama

Bluntman 

všechny recenze uživatele

PIRAŇA 3D je film od žánrového fanouška, který je obeznámen s konkrétními pravidly a určitými postupy, a tak si s nimi dokáže pohrát, pro žánrové fanoušky, kteří jsou dostatek „sečtělí“ na to, aby si onu podvratnou hru a síť intertextových odkazů dokázali patřičně užít. „Brakovost“ originálního béčka Joea Danteho zde byla povýšena do samostatné estetické kategorie – campu, čili hrdé pokleslosti, jíž rozumí nejlépe cílové divácké publikum. To není konfrontováno s idiotsky se chovajícími postavami, kterým by divák sežrání zaživa přál, ale s takovými, které už nejspíš nějaký ten eco-horror viděly, jenom to nemají potřebu dávat okázale najevo. Naopak žánrově zběhlý divák očekává, že bude nejdřív vzrušen a poté zhnusen, což je kombinace, které se striktně drží současné torture-porna pro děcka, ale zde ony pocity vzrušení a zhnusení jdou ruku v ruce. Nevzpomínám si na jiné podobné dílo, které by si dokonce drze utahovalo z kastračního komplexu, na kterém jsou založeny horrorové podívané. A taky nemám za to, že když jde o předělávku, je potlačen autorský talent, jelikož Ajův charakteristický rukopis, vyznačující se zdánlivě nemotivovanými hlediskovými záběry, se v nejlepším horroru minimálně tohoto roku stává další subverzivní hrou s diváckými očekáváními a navyklostmi na daný soubor znaků. Nejde jenom o kozy a pak krev, ale o kozy a krev, kdy se přitom stihne zvracet do publika. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokud hnedka začnu dojmem z 3D prostoru, musím uznat, že dopadl nad očekávání dobře. A určitě nejlépe ze všech trojrozměrných hororů, na kterých jsem měl tu možnost být. U Krvavého Valentýna i Nezvratného osudu mi tahle technologie přišla naprosto zbytečná, protože sem tam nějaký krumpáč zaražený v hlavě nebo létající šroubovák mě nějak neoslnily. U Piraně mělo pro mě 3D mnohem větší význam, protože na mě vypadávaly kozy a masožravé ryby útočily v mnohem kratších intervalech, než u výše zmiňovaných filmů, a to od začátku až do konce! V poslední třetině rozehraje Aja takové peklo, že to bulvy nestíhají. Takže pro mě ideální zábava. Český dabing mi ani nevadil, jen mi přišlo, že k nám dorazila Piraňa až takhle na podzim. Více v recenzi tady: http://www.studna.net/filmy/1831/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ktorý blbec kričí ´žralok´, keď sme na jazere?“ Pôvodný film Joea Danteho a Rogera Cormana mám rád od detských liet a za nostalgiu mu dávam 4*, aj keď objektívne si ich samozrejme nezaslúži. Ale napriek tomu, alebo žeby možno skôr práve preto, Ajaov remake ma nebavil. Resp. bavil ma svojou blbosťou, čo ale nie je príliš veľká pochvala, hoc som si takmer istý, že také blbé postavy (Jerry O´Connell) a obecne blbý dej mäsiar z Noci s nabrúsenou britvou použil schválne. Z "prehrávania" hercov (hlavne Ving Rhames a Christopher Lloyd) a šialených nápadov (vlasy v lodnej vrtuli, Eli Roth, Richard Dreyfuss v identickom oblečení, aké mal v Čeľustiach) je vidieť, že toto seriózny horor nemal byť ani náhodou. Len krvavá pastva pre 3D. Takže sa tvorcovia našťastie ani nesnažia, aby sme si obľúbili postavy a zaujímalo nás, ktorá zomrie alebo ktorá nie. Všetko sa podriadilo trikom a gore. Triky sú ale hnusné a ani tuhé gore všetko nespasí. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Snímek startoval ve 2 470 amerických kinech s obratem $10,1 milionů. Celosvětově snímek pak nasbíral $81,5 milionů. Rozpočet přitom činil $24 milionů. (pavlikv)
  • Okrem známej pornoherečky Riley Steele sa vo filme predstavia v cameo rolách aj ďalšie dve, Ashlynn Brooke a Gianna Michaels. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama