Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začali sa jarné prázdniny a ku jazeru Victoria v Arizone sa vybrali tisícky mladých ľudí, aby si tam užili bezstarostnú zábavu. Začala sa sezóna. Lenže lokálne zemetrasenie pod hladinou jazera vytvorilo trhlinu, ktorou sa do vody dostalo veľké hejno agresívnych, prehistorických piraní. Skúsený, francúzsky režisér Alexandre Aja natočil zaujímavý horror o brutálnych, vraždiacích rybách. Výborne som sa pri tom pobavil a to som to ani nevidel v 3D. *** ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze tento film sa mal volat Kozaňa :D A to som si myslela, ze viac koz (doslova a do pismena v oboch slova zmysloch) ako v Playboy nikdy neuvidim, ale ano, chyba lavky... Videla som. V Pirani 3D. Musim povedat, ze som sa skvelo bavila, lebo hoci je toto kolosalna blbost, malo to prvky hororu, hilarious komedie a dokonca to malo aj efektny zaver... "Hm, no dobre... A kde su rodicia?" ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Horor roku! Co začne a pokračuje jako slušná, leč nijak drtící béčková sranda, vyvrcholí v ten největší, nejlepší a nejhezčí masakr, jaký si fanda žánru může vůbec přát (minimálně ve filmu o dravých rybách). A navíc - áčkově napínavé drama k tomu. Mistr Aja vzal dost průměrnou sedmdesátkovou klasiku a přidaná hodnota výsledku je doslova nevyčíslitelná, tak tomu říkám remake. Šeredně sviňácký piraně, parádní obsazení (nejvíc potěšili O'Connell, Lloyd, Eli Roth, Ashlynn Brooke a... Gianna Michaels!), kozy kozy KOZY a jak jsem se už zmínil - kvalitní maso, kvalitní drama. Hororoví nadšenci a spol: V tomhle případě vám silně DOPORUČUJU taky se dokopat do 3D kina. A to klidně hned dvakrát. 9/10. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak to byl teda odvaz. Kdo by to byl čekal, takový cool horůrek s fajnovou hudbou a zabijáky, které nic nezastaví. Pár scén je divných a nelogických, to se dalo čekat, ale zábava to je skvělá. To si radši pustím tenhle 88 minutový film našlápnutý krví, akcí a pařícími lidmi, než nějaké nudné, uspávací veledílo. Neviděl jsem to ve 3D, ale věřím, že to musela být paráda. Jedna scéna s částí těla "Jerryho O'Connella" musela být v kině vážně zajímavá. :-D 70% UPDATE 2021: Já měl asi tenkrát zatmění ne? 50% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Ober tu nohu pořádně!“ Pamatujete si, jak vám to vždycky říkávala maminka u obědu? Zubaté rybičky z pravěkého akvária Pleistocén nemusíte pobízet vůbec.. Rozšafný horor pro akvaristy se zálibou ve splatterech a vzdouvajících se poprsích, jenž disponuje D3 scénářem (demence na třetí), u něhož netřeba polemizovat, že absolutní nesympatičnost všech postav byla úmyslem a skvostnou scénou ataku na účastníky Boobies party, po němž v okolí malebného jezera Victoria rapidně vzrostla spotřeba AJAtinu. Saša bez diskuze umí, akorát by si měl vybrat o něco temnější cestu, kterou se bude v rámci žánru ubírat a hlavně se nenechat fackovat popularitou třetího rozměru. Na druhou stranu, pořád lepší takto sledovat piraně umírající na akutní otravu silikonem, než dokumentární pořad zabývající se nuancemi třecího aktu jelce tlouště.. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Původně byl film natočen ve 2D. Do formátu 3D byl předělán až v postprodukci. (darek kartac)
  • Značka tequily, ktorú aktéri popíjajú na lodi pri natáčaní, je Havasu Tequila. Havasu je odkaz na skutočný názov jazera, kde sa film nakrúcal. (MikaelSVK)
  • Předtím, než Jake opustí sourozence, říká jim: „Nezvedejte telefon, neotevírejte dveře, a neopouštějte dům." Přesně tahle věta, jen v jiném pořadí slov, se vyskytuje jako motto na plakátu k filmu Vřískot. (SidneyP)

Reklama

Reklama