Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

REPO je speciální dáreček od režiséra „SAW SÉRIE“ Darrena Lynna Bousmana. Film, který je tak „jiný“, že ho ani k ničemu nemůžete přirovnat. Pokud milujete muzikály, můžeme zaručit, že REPO lehce zapadne mezi vaše nejoblíbenější filmy. Pro všechny ostatní je to rozhodně ojedinělý snímek, který vám přinese novou zkušenost. A to se poslední dobou v kinematografii moc často nestává.

V nedaleké budoucnosti ničí smrtící epidemie lidské orgány. Vědci začínají masivní orgánovou sklizeň. Biotechnický magnát přijde s nápadem splátek, když však někdo nezaplatí jen jednu jedinou, přijde REPOMAN a svůj orgán si vezme zpět. Ve filmu můžete vidět a slyšet nejprodávanější sopranistku všech dob Sarah Brightman nebo Ogre – zpěváka legendární industriální kapely Skinny Puppy a také Joan Jett. Kromě nich obsahuje soundtrack Repo např. tyto umělce: Stephen Perkins (Jane´s Addiction, Porno for Pyros), Clown (Slipknot), Ray Luzier (Korn, Army of Anyone), Brian Young (David Lee Roth Band), Richard Fortus (Guns n´Roses), Sonny Moore (From First to Last), David J (Bauhaus, Love and Rockets), Daniel Ash (Love and Rockets), Blasko (Ozzy Osborne band), Tommy Clefetus (Rob Zombie band), Melora Creager (Rasputina), Rami Jaffee (Wallflowers), Danny Saber (Busta Rhymes, Seal), Eric Powell (16Volt).

Nahrávací tým REPO se skládá: Yoshiki (legendární rocková kapela X-JAPAN), Josepha Bishara (Rasputina, Danzig) a Chris Spilfogel (Dreamgirls, Hairspray) (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Výborné. Králi ujetých krvavých muzikálu Rocky Horror Picture Show to sice nemůže sahat ani po bříška palců u nohy, ale i tak jsem se bavil a to zdůrazňuji, po celý film. Písně mě až tak nevzaly, byly to povětšinou takové emocajdy (až na pár vyjímek:-), ale celý film je tak hrozně COOL, až mi z toho třeštila hlava. Skvělá stylizace, prostředí, herci, scénář a hlavně zase opakuji stylizace. Tedy komiksová. Vážně skvělý nápad a díky tvůrcům, že se v dnešní době pustili do podobného projektu. Za vidění rozhodně stojí (a některé scény i víckrát po sobě:-) ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Vizuálně nejlepší orgie od dob Burtonovy Sleepy Hollow. Muzika občas na 5*, občas na 1*. Jinak je to trochu jako Karel Zeman, kdyby místo na Verneovi ulítával na rockových operách, emo gothických sračkách a drsných comicsech. Velká výhra je Anthony "Giles" Head v roli Repomana. Genetická opera je cyberpunkový následovník Rocky Horror Picture Show, který se ale nejspíš nikdy nestane stejným kultem jako jeho předchůdce. Už je jiná doba. ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Odpustit se dá leccos - ale že někdo navnadí zapřísáhlého diváka-úchyláka na originální, nekorektní, nářezovou, brutální podívanou a nakonec z toho všeho zůstane snad jen ta trochu říznutá originalita, která se sice rozhodně počítá, leč načichlá přitrapněným popovým odérem ztrácí hned několik palců nahoru - ne, tohle by se odpouštět nemělo. Bod za odvahu, mínusbod za zpaskvilení skvělého nápadu. Ale i tak 3,5* - nic podobného totiž (zatím) nejspíš neuvidíte. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

súbkultúra "módnych emo" má svoj twilight a tak si aj hardcorový emo a spriaznená subkultúra gotikov urobila film, ktorý má čo do príbehu pomerne tradičný až nudný a niekoľkokrát prevarený "muzikálový" pôdorys (ohrdnutá láska, pomsta, krivda...) nasúkané na snahu origninálne poňať neutešenú temnú budúcnosť - a v podstate ide iba o niekoľko klasických filmových príbehov spletených dokopy, no nedotiahnutých v ani jednom prípade a scenáristicky veľmi nemotorne napísaných (všetko podstatné sa odohrá rýchlo v comixových pasážach a 90% výplne sa iba spieva a predvádza gýčová comixovo-gotická prečačkanosť). keby to napísal shakespeare, tak z toho vytlčie klasiku (dvojitá identita otca, ktorý lieči z výčitiek svedomia smrteľne chorú dvéru, mafián-záchranca, ktorý nemá komu zveriť impérium, zradená láska, pomstená krvou . . . vskutku shakespearovské), lenže to bohužiaľ nenapísal majster william, ale nejaký menej talentovaní a rutinérski scenáristkovia. réžia nie je vôbec nápaditá a originálna, klame telom - ukrýva sa za pomerne netradičné spojenie muzikálu založeného na menšinovej hudbe metalu a tvrdého rocku (ale Jesus Christ tu už bol...) a módnej goticko emo comixovej farebnosti a výprave. tých pár drsností - (mŕtvoly, oldschoolovo poňaté vnútornosti a krv) a odkazov (napríklad mená - Rotti Largo . . . ) a masiek (Repomanova maska a Paviho ksicht) s niekoľkými vydarenými aranžmi skladieb (nemám rád tento žáner hudby, preto ma prekvapilo, že mi nielen nevadil, ale pri pár skladbách som bol prekvapený a potešený aranžmánom a melódiou) tomu dáva tie vydreté 2 hviezdičky, ale nejedná sa ani o škandál, prevrat, kontroverziu či nejakú nadmiernu invenčnosť či originalitu, akou to mohlo (a asi aj malo) byť. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Cože?Přeexponovaná gothrocková opera v rytmu un-caca un-caca...text jde hercům přez rty křečovitě jak hebrejština..většina scén je zbytečně zdlouhavá a nudná...kostýmy se snaží být tak moc gumově-sexy a originální,že jsou vlastně úplně sterilní,přeplácané a nevkusné...........Dvě stars za odvahu-víc ani ťuk ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Rozpočet filmu byl pouhých 8,5 milionů dolarů. (duklak2)
  • Darren Lynn Bousman původně nechtěl do role Amber obsadit Paris Hilton. Bál se odporu médií a obviňování z protekce. Když pak ale Paris přišla na konkurz oblečená přesně pro svojí roli, a pěvecky zaválela, přesvědčila ho, že je pro roli více než vhodná. (Tom Riddle)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Reklama

Reklama