Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Julia Sandburg (Sigourney Weaver) byla velmi úspěšnou muzikantkou, která měla milujícího manžela a dvě malé děti, dcerku Maggie a syna Chrise. Jednoho dne se šla projít s dcerou do parku a ve vteřině nepozornosti o ni přišla. Julia se se ztrátou dcery nedokázala ani po letech vyrovnat a ztratila tím manžela a v srdci cítila jen hořkost a bolest, až jednoho dne poznala Louise. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

dopita 

všechny recenze uživatele

Psychologický drama je trochu ošidnej žánr, když se film nepovede, je spíš k smíchu než cokoli jiného. Dívka v parku je ovšem film velmi povedenej! Velmi sugestivní psychologický drama. Sigourney Weaverová je všeobecně považována víc za Ripleyovou než za herečku, a to i přes to, že má za sebou hezkou řádku výborných rolí. Tady jen znova dokazuje, jak velmi dobrá a nedoceněná herečka to je. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film sem díky rodinný sešlosti narazil v sobotu večer na tv Barrandov,a sledoval ho,aniž bych nějak podrobněji věděl,o čem to bude.Když se S.Weaver ztratila dcera,tak mě napadlo,jak dramatickej a napínavej film to bude.A hovno.Roztahaný,pomaloučku plynoucí,hlavní hrdinové choděj kolem horký kaše,ale nic se neřeší,ani neděje.Prostě nuda na devátou.Jedna hvězda zaobsazení,i když v tomhle mohl hrát kde kdo.10%. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

bohužel hodne podprůměrný film, čekala jsem od toho víc, začátek slibnej, pak najednou skok o několik roků napřed a já jsem čekala, jak budou holčičku úpěnlivě hledat, zhroucení matky a ono nic,a další půlka zmatená a nakonec jsem se ani nedověděla jestli to byla ta ztracená dívka, nebo .ne,ach jo,mohlo se to natočit více dramatičtěji, a ne taková slátanina ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak zde jsem opravdu to nadprůměrné hodnocení nepochopila. Osobně bych to viděla na zcela normální průměr. S. Weaver přijde o dceru, kterou ztratí skutečně v pár vteřinách nepozornosti v parku. Nikdy ji už nevidí. My vidíme hlavní hrdinku o řadu let později a brzy pochopíme, že manželský pár ztrátu neunesl - nežijí spolu, matka žije osamocený život - má jinou práci, se synem, kterého též měla, se téměř nevídá. A pak potká v restauraci slečnu, která je ve věku ztracené dcery - rozhodne se jí pomoci, zprvu nezištně, ale když se slečna stále vrací, vezme si ji k sobě domů. A matku vztah válcuje, vidí v ní svoji dceru...Ale to je vše. Nečekejme drama, napětí, zvraty, velké emoce. Příběh je vyprávěn a pak skončí. Proč současných 71%??? ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Nevěřím tomu... Nevěřím ničemu. Matka, která se ani po patnácti letech nevyrovná se záhadným zmizením své dcery, a místo ní si snaží "přivlastnit" někoho jiného, je pro mě velmi nepravděpodobný námět. Ačkoliv, u zpěvačky by to možné bylo... Spíš televizní film, kde máloco funguje jak má, od nezajímavě napsaného scénáře přes uvláčenou režii až k nevýrazné a nehodící se hudbě. S. Weaverová má ten zatrpklý výraz poznamenané ženy už na začátku a K. Bosworth mi nepřijde sympatická. Film kde - když už zápletka je takováto a tudíž to musí tahat herci - hraje pozoruhodně jen jeden herec (A. Nivola v roli bratra), si u mě nezaslouží víc než průměrné 2*. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 9. září 2007. (Terva)

Reklama

Reklama