Reklama

Reklama

Člověk nemůže cítit lásku, aniž by dříve poznal požitek. A cítit žal, aniž by poznal štěstí. Hvězdně obsazený americko-mexický film o čtyřech lidech, co chtěli přes nepřízeň osudu změnit svůj život... Čínská moudrost praví, že základními emocemi v životě jsou: štěstí, požitek, žal a láska. Do čtyřech kapitol se stejnými názvy je i rozložen příběh čtyř lidí filmu To, co dýchám, jejichž životy se i přesto, že se neznají, více či méně proplétají. Nejprve sledujeme příběh člověka, co se po celoživotní dřině vypracoval na řadového finančního poradce (F. Whitaker), jenž zoufale touží po lepším životě. Kvůli tomuto snu se pak nebojí riskovat úplně vše. Dále je zde vymahač a pravá ruka (B. Fraser) místního mafiánského bosse (A. Garcia), jehož zcela změnila smrt kamaráda v dětství. Do života tohoto člověka, co má schopnost vidět útržky budoucnosti, zcela nečekaně vstoupí popová hvězda Trista (S. M. Gellarová), kterou má chránit. Ta i přes nálepku bezstarostné hvězdy je ve skutečnosti velmi zranitelnou dívkou, poznamenanou smrtí otce. Nakonec je zde postava lékaře (K. Bacon), co musí zachránit svou milovanou ženu (J. Delpyová), kterou ale nikdy nemůže mít… (Česká televize)

(více)

Diskuze

Rofodog

Rofodog (hodnocení, recenze)

Věděl, řekl jí, že sežene peníze a taky sehnal. Viděl do budoucnosti, tak jí to mohl slíbit, věděl, že musí umřít, aby se dostala do nemocnice.

martyraz

martyraz (hodnocení, recenze)

mafiozo mal dobre nabity program, v jeden vecer koncert, strihanie prstov a vrazda svojho cloveka, najprv som si myslel ze najdem chybicku, ale nie, bolo to prepracovane , motylek na rucke zbrani...Vedel Fraser ,ze to skonci ako to skonci? :)

!Malak-11!

!Malak-11! (hodnocení, recenze)

Tento film se velice líbil, Sarah M. Gellar tu předvedla své kvality opravdu bravůrně.!"

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

A tá na konci, v úvode záverečných tituliek? ...dakujem (pesničky sú jediné, čo stojí v tomto filme aspon trocha za pozornosť)

jurama525

jurama525 (hodnocení, recenze)

Prosim nevite někdo jak se jmenuje pisnička ktera hrala na začatku filmu: ?

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Ok, chapem. Film sa ti nepacil. Lenze to moze byt aj chyba privelkych ocakavani, ja som bol uz pri pohlade na meno rezisera opatrnejsi. Nepovedal by som vsak, ze postavy su mizerne napisane, skor by som povedal ze film bol prilis kratky a zjednoduseny na to aby sme sa dozvedeli viac o ich motivaciach. Ja Leeho rozhodne neospravedlnujem, pretoze natocit sa dana tema dala aj lepsie, mna to vsak nesklamalo a v istych momentoch mi to urobilo aj radost.

KarelR

KarelR (hodnocení, recenze)

M.a.t.t. > S nadhledem? Když se ti někdo hodinu a půl snaží tlačit, že by ses měl zajímat o mizerně napsaný postavy, zahraný známejma hercema, jejichž konání má nějakej záhadnej vyšší smysl, tak kde mám nějakej nadhled sebrat? Že to rychle uběhne je sice fajn, ale to mám jako bejt rád, že už je konec a nic mi to nedalo? Jieho Lee na to prostě neměl a basta. Debutem bych to fakt neomlouval, tím hůř, že měl k dispozici solidní herce.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Berte ten film trosku s nadhladom. Iste ze to nie je ziadny Crash, na to je Jieho Lee vo filmovom biznise ucho ale ako debut slusne a aj vdaka sympatickym hercom ubehne rychlo. Aj ked to ako sa mu podarilo pritiahnut tolko hviezd je pre mna vcelku zahada :-)

 (hodnocení, recenze)

No to já se na tento film také moc moc těším'!!!!!!!!!!!!Trailery oba moc hezoulinký!

-dRaGoN-

-dRaGoN- (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, ale svým způsobem mi to připomína Crash (Brendan na tom má taky svůj podíl :). Solidní herecký obsazení a výbornej druhej trailer, jsem na to hodně zvědavej...

Reklama

Reklama