Reklama

Reklama

Už od začátku světa okouzlovali vypravěči své posluchače. Vyskytují se však i jedinci, kteří když čtou nahlas, dokáží postavy přivést k životu. Většina těchto Kouzelných jazyků své schopnosti raději drží v tajnosti. Mortimer Folchart si svůj dar uvědomil až v okamžiku, kdy z knihy nazvané Inkoustové srdce přivolal do našeho světa nelítostného vraha a banditu Kozoroha, jeho poskoka Basta a nakonec Pražprsta, kejklíře s magickými schopnostmi. Bohužel ve stejném okamžiku zmizela Mortimerova milovaná manželka Resa v knize. Od té doby Mortimer po celém světě hledá další výtisk Inkoustového srdce, aby mohl svou ženu vrátit zpět. O dvanáct let později společně s dcerou Meggie na knihu narazí v jednom evropském antikvariátu. Současně se však objeví Pražprst, který se chce vrátit do knihy, ke své rodině... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Uživatel Lucia.T smazal svůj příspěvek.

Tremono

Tremono (hodnocení, recenze)

Docela jsem se nudil. Vůbec mi tam neseděl Fraser,a přišlo mi, že hraje spíš nějakou vedlejší postavičku. A snad by to bylo lepší (vlastně by tam ani nemusel být) Možná ho mám zafixovaného z Krále džungle (kam se vážně hodí) nebo Mumie, ale tady mi vyloženě lezl na nervy. Být lepší obsazení a méně předvídatelný děj, tak bych neváhal s hvězdou navrch. 3*

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

ale preco nie nahodou pekny pribech a este krajsia rospravocka moze byt aj ked miestami nuda dalo sa celkovo dobre hod ***

Ilicka

Ilicka (hodnocení, recenze)

Jaká je asi šance, že někdo zfilmuje i druhý a třetí díl Inkheartu?

Miloško

Miloško (hodnocení, recenze)

pretoze v nasich koncinach sa stado oviec pohrne skor na Hanah Monatana.............

Mr.Dogman

Mr.Dogman (hodnocení, recenze)

Protože v USA to byl finanční propadák a tak to distributoři nechtějí tady riskovat (podle mně)

Kryton

Kryton (hodnocení, recenze)

Nepřišlo vám to finále krapet podobné Dobyvatelum ztracené archy? Dokonce i kameramam měl stejnou kameru mi přišlo :D

KarelR

KarelR (hodnocení, recenze)

Diego: Jennifer Connelly si střihla malou roli manželky Bettanyho postavy, protože jsou manželé i v reálu. Víc za tím netřeba hledat.

Diego

Diego (hodnocení, recenze)

Mám rád dobrodružné pohádkové přiběhy a zvlášť s Fraserem, tak jsem byl připravený odpustit tomuto filmu cokoliv, ale nemůžu. Nápaditý příběh, ale až moc nelogičností, zmatený komparz, přímočarý příběh, kde od půlky víte, co jak dopadne, chudá výprava, jako vystřižený z produkce Hallmarku. A obsazení Jennifer Connely do jednoho záběru asi nepochopim.

Teres

Teres (hodnocení, recenze)

Miloško: musím tě zklamat, ale nepatří. Tuhle knížku napsala Cornelia Funkeová, stejně jako Dračího jezdce či Pána zlodějů....

Miloško

Miloško (hodnocení, recenze)

ale fakt? stale mam v hlave že niečo v názve "Inkoustove..." patrí do ságy Zl.kompasu....

Miloško

Miloško (hodnocení, recenze)

počujte, toto je pokračovanie, teda knižné pokracovanie Zlateho kompasu?

Mr.Dogman

Mr.Dogman (hodnocení, recenze)

lakikaki :No já vlastně mluvil o USA, ale neuvědomil jsem si, že v Americe to nemá asi ve stejnej den premiéru. Ale pokud jsou premiéry blízko sebe (nedej bože před Watchmeny), platí můj přdešlý komentář.

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Mr. Dogman: Už som sa zľakol, že hovoríš o USA. U nás by som sa o finančný úspech fantasy filmu až tak nebál

Mr.Dogman

Mr.Dogman (hodnocení, recenze)

Kniha je výborná. Ale osud filmu (fiančně) nebu dobrý. Jelikož je premiéra stanovená na den, kdy je i premiéra Watchmenů. No, na oba filmy se těším, ale tomuhle filmu bych přál úspěch,protože Warneři si tento rok úspěch vydobili u Temného rytíře až moc.

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Mám pocit, že to dopadne podobne ako Zlatý kompas. Síce modrý profil filmu, ale ja budem aj tak maximálne spokojný. A Brendan Fraser je fajn.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Nevypadá to vůbec zle, ale zkušenost nabádá k opatrnosti. Navíc Brandon Fraser je už docela omšelý a hlavně herecky bezvýrazný. :(

Související novinky

Teatrální Spider-Man 4?

Teatrální Spider-Man 4?

03.11.2008

Sam Raimi je zpátky. Tobey Maguire je zpátky. Kirsten Dunst je zpátky. James Vanderbilt je z kola ven. Scénáristu Zodiaca, který pracoval na první verzi scénáře, nahradil David Lindsay-Abaire. A to… (více)

Šermíři R. E. Howarda nastupují

Šermíři R. E. Howarda nastupují

13.01.2008

Obrovské zklamání z tržeb Zlatého kompasu (srovnatelné s rozčarováním z vlažného přijetí Superman se vrací, takže se vážně pochybuje o pokračování) a následné urychlené odsunutí Inkoustového srdce … (více)

Reklama

Reklama