Reklama

Reklama

VOD (1)

Jeho život byla nuda a šeď... dokud se neobjevila ona! Bill (Aaron Eckhart) je nešťastný; ženatý s dcerou majitele banky, ve které jako bezvýznamný úředník také pracuje, sní o vlastní cukrárně a finanční nezávislosti. Jeho žena Jess (Elizabeth Banks) je přespříliš připoutána ke svému otci a navíc si začne s místním televizním reportérem. Bill, který neustále pojídá nějaké sladkosti, zjišťuje jak moc mu mezitím narostlo břicho. To poslední, co by chtěl, je stát se mentorem jednomu prostořekému klukovi. S ním a s pomocí jeho kamarádky Lucy (Jessica Alba) se pustí do boje o svoji ženu a svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Lichty 

všechny recenze uživatele

Film, díky kterému si Aarona Eckharta přidávám do tabulky sympaťáků, do níž měl po výborném výkonu v Děkujeme, že kouříte, dobře našlápnuto. Jinak ale film, především díky velmi nedotaženému a mnohdy silně nelogickému scénáři, nezanechává na patře ani trochu chuti a vyšumí dříve, než stačíte třikrát za sebou říci "Bill". ()

zmates 

všechny recenze uživatele

Karty na stůl, moc jsem to nepobral. Lépe řečeno, nejsem si jist, zda bylo co pobrat. Ve filmu je cca 10 postav, z toho jich je 8 a půl zcela zbytečných. Tomu odpovídá i jejich vykreslení a doba na plátně. O to víc prostoru dostal Aaron Eckhart, který, řekl bych, nezklamal. Nu což, na nic si to nehraje, není to přehnaně vtipné ani poučné, prostě film o hovně, místy na hovno. Pardon. ()

Reklama

Němi 

všechny recenze uživatele

Jak se to stane, že lehkokomediální variace Americké krásy, v ktére "matthew-perryovskou" roli podváděné podpantoflácké trubky hraje polobůh Aaron Eckhart, uspokojivě funguje? Pravděpodobně, protože to komedie je lehká a hraje v ní polobůh Eckhart... On a skvěle hrající mladík (15 let!) Logan Lerman dodávají každou společnou scénou filmu energii a kvality, bez kterých by se jednalo o velmi průměrný kousek. Krom nich ovšem jsou zapamatovatelné jen křivky sympatické neherečky Alby. Což je škoda, protože tyhle postavy si zasloužili víc. I tak ale... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Všichni víme, co jsou zač americké komedie - buď je to romantické nebo rádoby vtipné nebo pro vyhulence nebo puberťáky nebo prostě nesmyslné, většinou. Tentokrát ne. Málokdy se stane, že dám 5 hvězd filmu a ještě méněkrát často komedii. Ale tohle, to je prostě bomba. Je to inteligentní, vtipné, ze života, vtipné, sympatické, vtipné a Aaron Eckhart je ten, kterej tomu všemu velí (úplně jsem se viděl jednou v jeho kůži, chch). To je dost, že si ho taky režiséři pořádně všimli a začali ho trochu víc obsazovat. Nebudou litovat. Stejně jako vy, když se na to podíváte. "Miluju tě, ale náš život stojí za hovno." ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zvláštní mix, ve kterém nefunguje několik linií tak, jak by si asi tvůrci představovali. Emoce jsou na bodu plus čtyři z deseti, scénárista občas netrefí to správné místo nebo na významné cíle pálí slepými náboji. Trošku se tu vaří z ničeho a nebýt kvalitních herců, tak by to byla ještě větší nuda. Navíc postava Aarona Eckharta a její „nerozhoupanost k čemukoliv“ mi postupem času lezla pořádně krkem.. herecká chemie tu ale cítit je. Energický projev sympaťáka každým coulem Eckharta jen potvrzuje, že do první ligy bezesporu patří, Elizabeth Banks dostává opět nepříliš prostoru, ale svůj kus slávy si i tak utrhla (už jenom její blankytně modré prádlo stojí za pozornost). A Jessica Alba? Nerad slýchávám, jak neumí hrát, nějaký ohromující talent rozhodně nemá, ale z fleku vyjmenuju půltucet viditelně horších hereček. Výsledek ale působí přes všechny klady i zápory trošku odcizeně. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy jsou Jess (Elizabeth Banks) s Billem (Aaron Eckhart) v nemocnici, má Jess v některých scénách vlasy za uchem, v některých zase naopak rovně. (Terva)
  • Natáčení převážně probíhalo v St. Louis v americkém státě Missouri, některé dokončovací scény pak v Los Angeles. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru 8. září 2007 na filmovém festivalu v Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama