Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut je utrpení, pak už je to jízda s kopce s kvakvakvalitním nárazem na konci svahu. Více thriller než horor, lekačky žádné, ale o to víc psycha a krve. Komu se líbil Naboer, měl by zkusit i tohle. Navíc každý domácí porcovač ocení poznatek, že z ruky, ohřáté v mikrovlnce, necáká při porcování krev. Praktické, u pozdějšího úklidu se tolik nenadřete. Kdyby tak dělali větší mikrovlnky...že by se tam šouplo celý tělo...no nic. Nebýt té ohavně nudné úvodní dvacetiminutovky, napařil bych tomu pět velkých ugrilovaných pařátů. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímok dlho vypadal ako esencia hroznej nudy a znechutenia nad duševne prázdnymi rečami dvoch kolosálnych sliepok, ktoré majú iba jeden cieľ. Dobre si zapariť, nafetovať sa a keď sa pritom nájde aj nejaký kolík tak tým lepšie. Keď nie, nič sa nedeje, kamarátky si radi vypomôžu. Potom príde najhlúpejší nápad na svete a síce liezť ožratý a nafetovaný na okraji strechy nie práve nízkej budovy a potom.... Potom sa to konečne rozbehne aj po psychologickej stránke hlavnej hrdinky a atmosféra začne krásne hororovo hustnúť. Záver nachystá nadpriemerný, po technickej stránke veľmi dobre urobený gore masaker, aký som už dávno nevidel - plné svetlo, perfektná kamera, žiadne strihy, mazance ani roztrasence. Úplne posledná scénka a posledná veta hrdinky bola perfektná. Vyvolala vo mne absurdnú predstavu, ktorú radšej ani nejdem rozoberať. Keby nebola prvá polovica taká otravná idem s hodnotením o dosť vyššie. 65/100 ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

První hodinu se neděje nic zásadního a člověk se nudí. Na jednu stranu pár scén bylo pěkných, ale nic jiného nám Alyce nenabídne. Zbývající půl hodina je brutální a hodně stravitelná. Kdyby to začalo dříve a děj byl spíše jako poslední půl hodině, tak zvednu hodnocení. Podle mého názoru moc dlouho trvalo než Alyci hráblo a to byla velká škoda... 6/10 = 60% ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Posledných zopár sekúnd bolo, v porovnaní so zvyškom filmu, rozhodne najlepších a nie výlučne preto, že už sa milosrdne blížili titulky. Ani spomínaný záverečný dobrý fór (nejde ale o nejaký brutálny trhák, kvôli ktorému treba Alycku vidieť), súvisiaci s predošlým jednaním hlavnej postavy, ma neovplyvnil natoľko, aby som zvýšila hodnotenie (podľa toho, čo som sa dočítala v niekoľkých komentároch, mnohí mali chúťky film vypnúť a napriek tomu hodnotili dosť vysoko). Mäsiarske scény vo finále na mňa tiež nijako špeciálne nezapôsobili. ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

"What?" Tak tohle bylo vážně něco divnýho. Ze začátku jsem uvažoval i nad tím, že to vypnu. Takhle nesympatický kravky jsem už ve filmu dlouho neviděl. Ale jakmile (SPOILER) kamarádka spadla za podivných okolností ze střechy (KONEC SPOILERU), tak si říkám, že by se to ještě mohlo rozjet. A ono jo! Úchylnosti, kterým se Alyce oddává, dostávaj spád a já se začínám potutelně usmívat. Finálních čtvrthodinka mi vzala dech. Jó, tohle můžu!!! Nicméně, vzhledem k tomu šílenému začátku, nepůjdu výš jak na tři. P.S.: Píšete, že představitelka Alyce není pěkná. Koho byste do role odstrkované buchty, z které si mnozí dělají srandu, dali vy? Nějakou modelku? Podle mne na castingu vybrali dobře. I přesto, že mi byla Jade Dornfeld ze začátku silně nesympatická, nakonec, zakrvácená, vypadá fakt chutně ;) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama