Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie ve svém rozjezdu, Cook s Albou tvoří skvělý pár. Celou dobu jsem se pousmíval nad nešikovností a zároveň roztomilostí Cam, nad milým konverzačním humorem a vedlejší postavy rozhodně také nic nepokazily. Když ale došlo na osudový sex a Charlie se začal chovat jako psychopat, všechno šlo do háje. Od té doby až po neuvěřitelně slabý konec jsem jen zklamaně kroutil hlavou. 50% ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Docela velké zklamání, po klasické chybě, kdy jsem se nechal nalákat slibným trailerem se konalo představení v poněkud trapnější notě.... člověk se tady moc nenasměje a romantika je spíše nahrazena trapností a občas i nechutností... prostě je to krok vedle.. když si pustíte Hříšňák tak uděláte lépe :o))) ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Skvelá nekonvenčná komédia, ktorá z plytkého príbehu v úvode si nenazdajky behom chvíle vylepší skóre, ktoré záverom kandiduje aj na štvrtú hviezdičku, ale klasický záver mi jednoducho nedovolí ju pridať. Jedno je fakt, že Dane Cook sa musel počas natáčania skvelo pobaviť a jeho sexuálne chúťky by som nechcel zapierať. To, čo robí film postupom času lepším je naozaj originálna zápletka. Občas som sa dokonca aj schuti zasmial, ten pravý a masívny útok humorných scén prišiel však až v samom závere. Čo je škoda, pretože slovné prestrelky medzi Charliem a jeho doktorským parťákom Stuom mali šťavu, dokonca takú, že som miestami zabudol, že má film romantický podtext. 70%. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Pritiahni si šťastie sa zdá byť od začiatku veľmi ale veľmi nevydarenou komédiou z radov tých romantických.No namiesto toho na nás útočí(hlavne v tej 1.polovici filmu) nechutným,perverzným a ujetým divadlom s max.nesympatickým a u mňa neznámym hlav.hrdinom,už s tým celkovým postojom k ženskému pohlaviu,ktoré má,nevynímajúc jeho kamaráta perverzného plastického chirurga-detto.Ozaj nie som zvedavá každú chvíľku na obnažené americké silikonové kvázy krásky z USA.Mužskému oku a publiku to určite ulahodí a ocenia to.Chvalabohu jedinou normálnou sa zdá tu byť Jessica Alba alias Cam,a teda,že je!Nič očarujúce,nič svetoborné,čiže nič pre mňa! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální námět se slušnou porcí komických momentů, svižně ubíhající sice po vyježděných kolejích běžných romancí, ovšem na druhou stranu s velkým nákladem potěšujících nekorektních drobností. Občas sice zaskřípe trapností a nevkusem, někdy drhne vnitřní logika a občas nepříjemně drcne afektované přehrávání, ale přesto jsem si jízdu do cílové stanice užil. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Auto Danea Cooka (Charlie) je Ford Thunderbird 1957. (Pethushka)
  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)

Reklama

Reklama