Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazené biografické drama The Fighter v hlavních rolích s Markem Wahlbergem a Christianem Balem vypráví skutečný příběh o nepravděpodobné cestě Mickyho Warda za boxerským titulem v kategorii velterovy váhy. V jeho rockyovské cestě jej vedl nevlastní bratr Dicky, bývalý šampión, který kdysi úspěšnou kariéru vyměnil za drogy a kriminální činnost. Touha porazit soupeře v ringu se mění i v boj za rodinu a vlastní hrdost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (1 036)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $93,617,009Tržby Celosvetovo $129,190,869Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,969,595 //počet predaných kusov 653,566 Tržby za predaj DVD v USA $26,332,705 //počet predaných kusov 1,441,429Chriastian Bale((vytiahol zo skrine smrtku)) a citeľne opäť ako živel si ukradne film pre seba, Oscar pre neho zaslúžene, aj keď to mal byť už aspoň v poradí tretí(Mechanic+Drsné časy=boli nedocenené výkony). Neokukaná réžia a tým pádom v celku dobrý prírastok do boxového súdka, Wardova rodina skoro ako z horroru tie niektoré jeho sestry fakt des, dobrá kamera, Wahlberg v pohode. /80%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný boxerský film s Wahlbergem a Balem. Jsem vlastně podiven, že jsem se k filmu nedostal dříve. Jedná se sice především o Drama dvou bratrů, kteří mají problémy v rodině a jeden z nich je závislý na cracku, ale když se Wahlberg dostane do Ringu, tak se je většinou, na co koukat. Především finální zápas se povedl na výbornou. Bavil jsem se, ale k plnému počtu chyběl emocionální dopad. Byly lepší kousky, ale tenhle určitě nezaostává. 80% ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Vychrtlému Christianu Baleovi jsem věřila každý jeho pohyb i gesto, ale to je asi všechno, čím tenhle film vybočuje z průměru. Tuctový a tuctově natočený příběh o boxerovi, který byl výborný, spadl až na dno a dostal se z toho. Viděli jsme to už tisíckrát (a nebylo to pokaždé jen s boxem, stačí dosadit libovolný jiný sport) a když to někdo natočí znovu, musí to prostě být něco extra, abych si z toho sedla na zadek, ale to "Fighter" bohužel skutečně není. Dvě výborné scény (okamžik, kdy na HBO dávají "Dickyho" dokument a Mickyho zápas, který matka Dickymu tlumočí po telefonu do vězení) celek z lehkého nadprůměru opravdu nevytáhnou a celé to na mě působí spíš jako snaha natočit film, který posbírá všechny možné ceny, které se nabízejí. Snad akademici včas prohlédnou a sošku přidělí kdyžtak jen Christianu Baleovi, který by si jí jako jediný opravdu zasloužil. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Scott Silver, Paul Tamasy, Eric Johnson .. Bale je strašněj, děj je omletá pohádka s dost otravnými doplňky a ten David Ó‘tarutina'Russell prostě nebyl nejlepší volba. Ubíjející obyčejnost, bez silnějšího dramatického napětí a podivně až nedostatečně natočenými boxerskými souboji. Pokud někdo včas otevře oči, půjde se z Oscarů takřka s prázdnou. Samozřejmě, pár kol to tak ve výše zmíněných bodech absolutně platit nemusí, ale na oslavné K.O. to nestačí… ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Skvělý boxerský drama s nejlepší a nejcivilnější uvěřitelně podanou rodinou linií, co jsem kdy viděl. Christian Bale je fakt pan herec a Mark Wahlberg byl taky přesnej. Největší poklona ale patří režisérovi, kterej parádně vystihl atmosféru toho maloměsta a netlačil na pilu ani v těch zápasech a přesto byli supr. Nejvíc mě vždycky dostávalo jak Christian Bale skákal z prvního patra do odpadků :) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (33)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tělocvična, ve které Micky (Mark Wahlberg) trénuje, je Lowell West End – tělocvična, ve které trénoval skutečný Micky a která je dodnes funkční. (HellFire)
  • Mark Wahlberg (Micky Ward) začal s fyzickou přípravou na roli již v roce 2005. Přes všechna zpoždění a odkládání projektu pokračoval v každodenním tréninku, a to až do července 2009, kdy bylo zahájeno natáčení. (oje)

Související novinky

Christian Bale jako Steve Jobs?

Christian Bale jako Steve Jobs?

23.03.2014

Není to ani měsíc, co se začal David Fincher (Sedm, Klub rváčů) zajímat o biografii Stevea Jobse. Pro studio Sony ji sepsal Aaron Sorkin (seriály Západní křídlo a Newsroom), jenž si práci s Fincherem… (více)

Bale a Cooper v Podrazu pro nové tisíciletí

Bale a Cooper v Podrazu pro nové tisíciletí

10.10.2012

David O. Russell po oscarovém úspěchu Fightera koketoval s několika velkými komerčními projekty (třeba s adaptací videohry Uncharted). Nakonec natočil mnohem skromnější doják The Silver Linings… (více)

Renner a Cooper plánují velký podraz

Renner a Cooper plánují velký podraz

19.07.2012

Tvůrce oscarového Fightera David O. Russell se nadobro rozhodl pro svůj další projekt. Thriller, jehož původní název zněl American Bullshit, ale nakonec bude přejmenován, opět počítal s Christianem… (více)

Nelítostný mstitel Christian Bale

Nelítostný mstitel Christian Bale

26.02.2012

Tahle poloha mu nepochybně sedne. V „revenge thrilleru“ Out of the Furnace si zahraje chlápka, který si odkroutil čtyři roky za katrem. Po návratu plánuje sekat dobrotu a žít poklidný život. Jak… (více)

Reklama

Reklama