Reklama

Reklama

Painkiller Jane

(seriál)
  • Kanada Painkiller Jane (více)
Kanada / USA, 2007, 17 h 14 min (Minutáž: 47 min)

Tvůrci:

Gil Grant

Hudba:

John Sereda

Hrají:

Kristanna Loken, Noah Dalton Danby, Stephen Lobo, Rob Stewart, Sean Owen Roberts, Melanie Papalia, Alaina Huffman, Dominic Zamprogna, Steve Lawlor (více)
(další profese)

Epizody(22)

Ťažko jej odolať, nemožno ju zabiť!  Kristanna Lokenová ako krásna agentka Jane Vascová vládne ohromujúcou samoliečebnou silou, ktorá ju robí takmer nezraniteľnou. Nech utrpí akékoľvek, hoci aj fatálne zranenie, okamžite sa uzdraví a zdá sa, že je nesmrteľná. Svoj skvelý potenciál nezničiteľnej bojovníčky môže využiť ako agentka vládnej jednotky na boj proti Neurom. Sú to nebezpeční geneticky zmutovaní jedinci, ktorí rozvracajú krajinu a šíria paniku. Vynikajú mentálnou silou, ovládajú telekinézu a dokážu vyvolať halucinácie. Podarí sa vláde USA zastaviť toto nebezpečenstvo? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

kingik 

všechny recenze uživatele

Podle mě jeden z kvalitních seriálů. A právě Kristanna Loken v titulní roli Jane Vasco tomu dává styl. Mně se to líbí. Poslední dobou mně všechny seriály přijdou na jedno brdo a právě tenhle se výrazně odlišuje svou originalitou. Chytat Neury, kteří dokáží páchat zločiny pouhou myslí, není žádný med. A agentura se na to dost nadře. Takže se nemíním držet při zdi a za jejich úsilí jim vpálím vysoké hodnocení. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Painkiller Jane má stejný handicap jako Andromeda - příliš provařený xicht mezi hlavními hrdiny. Co na tom, že se Nick Slaughter už neprsí v havajskejch košilích na pláži, pořád je to on a Rob Stewart s tím nic nenadělá. Přitom to není špatná série, pokud velkomyslně přehlídnete pár chybiček typu "na žebřík leze nahoru jako první a dolů z něj slézá zase jako první". :o) I to maďarské finále se dá rozchodit, eremy. Není to tak promakané jako stylově příbuzná Alias (o to srovnání si říkají už titulky), ale prů*er vypadá jinak. ()

Reklama

Hrus 

všechny recenze uživatele

Seriál ve všech důležitých složkách (příběh, napětí, akce, herecké výkony, hudba, triky) podprůměrný. Hodnotím po 6 dílech, kdy jsem marně čekal, jestli se neobjeví nějaký prvek, který by seriál nějak obzvláštnil. Škoda, základní premisa o ženě, která má superschopnost zrychleného uzdravování (je téměř? nesmrtelná), je pro mě docela zajímavá a při mnohem lepším zpracováním bych se určitě na takovýto typ seriálu díval... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po osmi dílech mohu prohlásit, že jde o slabší průměr televizních seriálů, který doufá, že oslní krása Kristanny Loken(už nevypadá tak krásně jako v T3) a stará tvář Roba Stewarta (kdo nepamatuje vražedné pobřeží ať je zticha...). Bohužel díly jsou extrémně nevyvážené a každý díl se pohybuje mezi 1* a 4*. Některé díly vás překvapí nápadem, který je zabit provedením. Doufám, že příště si někdo lépe rozmyslí jak využít aspoň minimální potenciál seriálu (a dá víc peněz :)). ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

pro 4daPeace: Zapomel si dodat ze na svete je teprve pilotni dil. Hodnotit serial podle jednoho dilu nema smysl, byt uznavam ze to byla slabota. Zpracovani bylo celkem ok - to ze je to adaptace komixu je dost znat - hlavni zapletka mi bohuzel prijde celkem nudna.. no uvidime. ps: Ovsem Rob "Nick Slaughter" Steward v roli sefa tajne organizace??? muhahahahahah :D .. hodnoceni po 7 dilech: porad vicemene nuda, porad lacine vypadajici, obcas zajimava zapletka dilu, kterou ale scenar nedokaze poradne vyuzit a herci poradne zahrat.. podprumer, na 90% serial produkce sestreli pred/s koncem 1 sezony a nebude to zadna skoda (15-6-2007) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Představitelka Jane, Kristanna Loken, se díky natáčení seriálu seznámila s Noahem Danbyem, a později se za něho také vdala. (Lenny.M)

Reklama

Reklama