Reklama

Reklama

Painkiller Jane

(seriál)
  • Kanada Painkiller Jane (více)
Kanada / USA, 2007, 17 h 14 min (Minutáž: 47 min)

Tvůrci:

Gil Grant

Hudba:

John Sereda

Hrají:

Kristanna Loken, Noah Dalton Danby, Stephen Lobo, Rob Stewart, Sean Owen Roberts, Melanie Papalia, Alaina Huffman, Dominic Zamprogna, Steve Lawlor (více)
(další profese)

Epizody(22)

Ťažko jej odolať, nemožno ju zabiť!  Kristanna Lokenová ako krásna agentka Jane Vascová vládne ohromujúcou samoliečebnou silou, ktorá ju robí takmer nezraniteľnou. Nech utrpí akékoľvek, hoci aj fatálne zranenie, okamžite sa uzdraví a zdá sa, že je nesmrteľná. Svoj skvelý potenciál nezničiteľnej bojovníčky môže využiť ako agentka vládnej jednotky na boj proti Neurom. Sú to nebezpeční geneticky zmutovaní jedinci, ktorí rozvracajú krajinu a šíria paniku. Vynikajú mentálnou silou, ovládajú telekinézu a dokážu vyvolať halucinácie. Podarí sa vláde USA zastaviť toto nebezpečenstvo? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Hrus 

všechny recenze uživatele

Seriál ve všech důležitých složkách (příběh, napětí, akce, herecké výkony, hudba, triky) podprůměrný. Hodnotím po 6 dílech, kdy jsem marně čekal, jestli se neobjeví nějaký prvek, který by seriál nějak obzvláštnil. Škoda, základní premisa o ženě, která má superschopnost zrychleného uzdravování (je téměř? nesmrtelná), je pro mě docela zajímavá a při mnohem lepším zpracováním bych se určitě na takovýto typ seriálu díval... ()

Muff 

všechny recenze uživatele

Brousím si takhle v Kodi a říkám si, zkusím náhodný seriál, bum, Painkiller Jane, a hele, hraje tam Kristanna. No co mám povídat, je to tak trochu slabší kombinace Fringe, Resident Evil a seriálové Brutální Nikity. Dokonce to mělo nějakou předlohu, no, asi od nějakého slabšího autora céčkových komiksů, protože ten děj tomu odpovídal. Celý seriál kupí klišé na klišé - tým, jeden fér šéfík, tvrdá ale citlivá sexy bloncka, nabouchanej poloidiot, ale s měkkým srdcem, všemocný ajťák. Mocná organizace v pozadí. Kvalita jednotlivých dílů kolísavá, na výplach mozku dobrý, kdyby od dvou třetin nebylo zřejmý, že se seriál urachluje, aby mohl skončit a konec je už zařízlý a nedořečený, zkrátka zjevně odfláklý. Chabotu scénáře podtrhuje i to, že ta druhá baba je tam jen na okrasu a ten negr na kolejích asi jen k naplnění kvót. No, prostě dost slabý. Ale za Kristannu dávám hvězdu navíc. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Podle mě jeden z kvalitních seriálů. A právě Kristanna Loken v titulní roli Jane Vasco tomu dává styl. Mně se to líbí. Poslední dobou mně všechny seriály přijdou na jedno brdo a právě tenhle se výrazně odlišuje svou originalitou. Chytat Neury, kteří dokáží páchat zločiny pouhou myslí, není žádný med. A agentura se na to dost nadře. Takže se nemíním držet při zdi a za jejich úsilí jim vpálím vysoké hodnocení. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál by měl problém se prosadit i v čirých 80. letech a že tehdy nebyly nároky největší. Nedá se říct, že by haprovala logika, ono vám spíš občas přijde, že tam žádná není. Podivná kamera, podivné herecké výkony, podivný střih, občas scénář to největší klišé na světě, nevím, přijde vám, jako by to točil ještě filmový student, který navíc propadá. Má to pár lepších dílů, ale ty jsou možná tak mírně nadprůměrné, u zbytku budete víceméně kroutit hlavou, těžký podprůměr. 30 % ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No moc dílů sem teda neviděl, ale podle mě moc velkou pespektivu tenhle seriál nemá. Příběh je takovej dost tuctovej a neni moc zábavnej i když snaha o upoutání přece jen nějaká byla, Kristianna Loken je taková akční žena a to mi moc nesedělo a kamerový vychytávky více méně zbytečný, spíš to pak působilo dost nuceně. V záplavě těch amerických seriálů co se teď všude rojej, tohle prostě prorazit nemůže, ale místo těch kriminálek maiami na Nově by to nemuselo být špatný ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Představitelka Jane, Kristanna Loken, se díky natáčení seriálu seznámila s Noahem Danbyem, a později se za něho také vdala. (Lenny.M)

Reklama

Reklama