Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toto DVD kolekce videoklipů vyšlo ve speciální edici jako bonus k CD výběru best of Marilyna Mansona. Existuje ve 2 verzích, ta rozšířenější obsahuje navíc jedno CD s remixy a DVD obsahuje 20 videoklipů namísto standardních 18. Těmi dvěma navíc je kontroverzní video (s)AINT a cover verze od Depeche Mode „Personal Jesus“.

Tracklist standardní verze:
1. Get your gunn
2. Lunchbox
3. Dope hat
4. Sweet dreams (are made of this)
5. The beautiful people
6.Tourniquet
7. Man that you fear
8. Cryptorchid
9. Long hard road out of hell
10. The dope show
11. I don´t like drugs (but drugs like me)
12. Coma white
13. Rock is dead
14. Disposable teens
15. The fight song
16. The nobodies
17. mOBSCENE
18. This is a new shit. (J.Connor)

(více)

Recenze (13)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ladies and gentlemen, from the drug capital of the world, Hollywood California, Omega and the mechanical animals. Nejoblíbenější song je The Beautiful People. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Samozrejme hudba a videoklipy MM sú vždy zážitok, a tento krát na jednom DVD, ktoré sa dalo kúpiť spolu s Marilynovov výberovkou Lest We Forget. Jasná voľba, neváhal som, kúpil som a vychutnával. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velmi povedené DVD- a to nejenom klipy samotné (vedou ty z Holy-Wood éry), ale i jednotlivá DVD menu nebo i DVD cover. Možná škoda, že se v bonusech nenachází víc filmů o videoklipu (zde zastoupen dokument o natáčení klipu ke skladbě (m)Obscene), jinak samozřejmě velká spokojenost. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Videoklipy Marilyn Mansona vzdy stoja za zhliadnutie, no a v DVD kvalite niet co riesit. Odporucam predovsetkym europsku necenzurovanu verziu, ktora obsahuje klip k piesni (s)AINT a ten jednoducho treba vidiet :) ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Zajímavá sbírka videoklipů je pěkným průřezem tvorbou prpvokatéra, který si na vizuální stránce rozhodně nechává hodně záležet. Vyloženě archivní kousky jako Lunchbox nebo Get Your Gunn ukazují, jak Marilyn Manson začínal. Coma White, The Dope Show, Long Hard Road Out of Hell, I Don't Like the Drugs (But the Drugs Like Me)... jsou dokonale vyšperkovaná umělecká díla. Zábavná podívaná. ()

sahe 

všechny recenze uživatele

Manson... co k tomu říci... že je blázen? že není normální? No a tak mi řekněte, kdo je... :-) On je svým způsobem génius... neznám nikoho takového jiného jako je on... Mam moc ráda jeho muziku a vidět ho live na koncíku bylo fajn :) ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Marilyn Manson je umělec se všim všudy, umělec, který do svého umění promítá tolik kritiky a ironie, že to zní a vypadá jako čistá morální apokalypsa!!! ()

M1911 

všechny recenze uživatele

Co dodat... snad jen to, že necenzurovaný videoklip (s)AINT boří (zbořil) hranice vkusu a morálky komerční (v dobrém slova smyslu) hudební scény. A o tom Manson je. Nebo aspoň byl, aneb jak řekl Alice Cooper: "Abyste dnes šokovali, to byste si museli uříznout ruku a sníst jí rovnou na pódiu. A i to jde udělat jen dvakrát." ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Umelecky zvrátené, chorobne geniálne, nevkusne pravdivé, drsno melodické. Komplet Mansonovej tvorby z dôb, kedy sa jeho osobnosť hriala na výslní. Jedným slovom bezchybné. 100% ()

Scenixia 

všechny recenze uživatele

Marilyn Manson na to šel už od začátku velice chytře... Začínal jako hudební kritik a tak nejlépe sám věděl, co lidem chybí a čeho je na pódiu málo. Vzpomínám si, když jsem po prvé viděla v Esu videoklip Long Hard Road Out Of Hell. Nevěděla jsem, jestli je to chlap, nebo ženská ... Obscénnosti na denním pořádku, hluboký nakřáplý hlas, sex, drogy, rock and roll ... Chytil mě nejen svou perfektní hudbou, ale i tím, jaký dokáže být originální extrovert a provokatér. Jediné, ale zato velké mínus má ode mne celá kapela za naprosto strašlivé koncerty. Kupodivu živáky, co jsem kdysi viděla na VHS, byly OK. Byla jsem na živáku Mansona 3x a pokaždé to bylo otřesné ...Asi se kluci moc zfetovali... Lepší show na pódiu, než hudba v uších ... škoda! ()

augustin43 

všechny recenze uživatele

Manson si vybral vhodnou spolupracovnici. Asia Argento zřejmě jede na stejné vlně. Klipy (S(AINT a Personal Jesus jsou spíše šálkem mé kávy, než třeba klip Sweet dreams. Ten mně připadá, narozdíl od jmenovaných, především nechutný a až pak možná invenční. Se samotnými písněmi je to naopak :) AA také natočila nedoceněný film "Srdce je zrádná děvka" s Mansonem v jedné z rolí. Tomu kdo unese Mansona, doporučuji obojí - klipy i film. ()

Reklama

Reklama