Reklama

Reklama

Za plotem: Nové dobrodružství

  • USA Hammy's Boomerang Adventure (více)

Obsahy(1)

Bonusová část k filmu ZA PLOTEM (2006). V pěti minutách můžeme viděl veverku, která nepobrala moc inteligence, jak se snaží zahodit bumerang. Ostatní kamarádi se tím ale náramně baví. (ČSFD)

Recenze (14)

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Animace 8/10/// +animace, některé fórky, ruční kamera -je poznat, že si tvůrci je hráli, postrádá to hlubší myšlenku/// Tento kraťas rozhodně nedosahuje kvalit ani zábavnosti samotného filmu. Je to neobvyklé, ale je tomu tak. Možná za to může ten fakt, že film Za plotem je prostě vynikající. Rovněž Hammy bledne při srovnání se Scratem, ale s tím se už nic nenadělá./// Celkem 74%/// ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Postavy z filmu "Za plotem" se ocitají v malém domácím videu, které je vlastně jen jednoduchou animovanou groteskou, akorát s trochu lepší grafikou. Zábavné ano, ale jen na chvilku, hodně rychle na to zapomenete. Rozhodně to není něco k popukání. Dějově celkem slabé, ale aspoň se postavy snaží o vtip, i když celkem jednoduchý. Vzpomínka na klasickou grotesku ale potěší. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Film Za plotem jsem viděl kdysi dávno a už si jen matně vzpomínám o čem vlastně byl. Krátký bonus by se dal brát jako nadčasový vzhledem k tématu točení videí, což je současný trend. Strčit na youtube co nejvíc pitomostí je přesně to, co většinu mladých baví, z tohoto pohledu by se jim filmeček mohl líbit. Mě přišel málo vtipný, jako by ho točil puberťák. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych se nedokázal zbavit bumerangu jeho rozštípáním, zakopáním ani zapálením, tak bych ho snad zahodil. Jenže i to zmatenou veverku napadlo a nevyšlo to, Dokonce to bolelo. A já jsem se tomu zasmál, protože vůči veverkám jsem nelítostný od té doby, co s nimi svádím nerovný souboj o ořechy z mé lísky. Takže jako hravá blbinka je to fajn a jiný účel to evidentně nemá. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama