Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně strmý pád. Prvních pár minut jsem byl téměř nadšen - po prvních 10-15 minutách jsem si říkal, že jsem snad svědkem zrodu nového talentu, zajímavě načrtnuté postavy i zápletka, silné citace z Duelu mladého Stevena S. ... Těšil jsem se, co bude dál. A dál byla katastrofa. Scénář spíš připomínal sestřih scének z horrorového seriálu bez hlavy a paty, celou dobu jsem seděl a důsledně opakoval svou mantru "WTF?". Naprostou perlou byl ale hlavní zloduch - tak příšerného herce jsem neviděl za celý (na tupé filmy bohatý) rok 2008. Všechno bych pochopil, ale mrsknout v roce 2009 do krvavého horroru antagonistu, který se směje zlodušským "Bua-ha-ha-ha-ha" jako vystřiženým z filmů o šílených vědcích z 50tých let ... Zkrátka - u některých filmů mám pochyby, zda jsem idiot já, nebo režisér. Tady jsem měl velmi brzy jasno. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od vyslovene pribrzdeného príbehu na báze akejsi dávnej spolužiackej odplaty a troch príbehoch dievčat pozliepaných k sebe tak nasilu, až som mal miestami problém s udržaním (nielen) koncentrácie, je toto dielko zaujímavé aspoň svojou príjemne mrazivou hororovou atmosFEARou. A keďže práve čítam, že sa jedná o video film, tak beriem bez väčších výhrad. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Slabota první povídka o řidiči kamionu byla dobrá, měla dobrej drive nenudila a sympatický herce. Ale bohužel byla divně utnutá. Druhá povídka o klaunech je podle mě strašná, nevyděsila mě ani mi nepřišla nijak nápadná. Strašné. A poslední povídka je průměrnej slasher smíchanej s jinýma žánrama. Vrah je nesympatickej idiot a hlavní hrdinka je sice pěkná ale je to slepice. Škoda tyhle filmy mě baví, ale tady jsem spíše kroutil hlavou, neustále kromě první povídky jsem koukal kdy to skončí, což rozhodně není dobře. Herci nebyly nějak přesvědčivý a jedinej kdo mě zaujal byl Hilgenbring, kterej má s hororama už zkušenosti. Gore tu nějak moc nebylo vražda vraha byla pěkná ale to je všechno. Hudba mě moc nezaujala ale vyloženě špatná nebyla. Takovej lehce podprůměrnej film kterej si už nepustím. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Takový nesourodý horor. V kterým se člověk moc nevyzná, sice vám na konci dojde o co ,že tam šlo, ale celé to působí moc zmateně. Celé to je takové divné a až pak vám dojde, že se jedná o příběhy tří spolužaček , které cosi spojuje. Nejlepší je jednoznačně začátek, pak to skočí úplně někam jinam a dá docela práci se v tom vyznat a hlavně si zvyknout zase na jiný děj. Tohle měli tvůrci líp pospojovat. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější příběh byl rozhodně u Tabithy. Vražedný klaun s děsivým xsichtem vyděsí snad každé, určitě pak ty, kteří mají z klaunů hrůzu. Příběh Shelby mi připomíná jeden anglický thriller (Umlčení) a proto byl dosti neoriginální a celkem i nezajímavý. Příběh Lisy byl takový průměr, ikdyž první polovina hodně nudná a ukecaná, po šipce určitě velmi napínavý a atraktivní boj o život. No a ty postele, perfekto ! UPOZORNĚNÍ: Prozrazuje průběh filmu následující text..... Dále se osvědčila dvě hororové klišé: Oběť černé kůže nepřežije a dále, že oběť (žena) , vždy přemůže/zabije vraha (muže) . Pro mě určitě skvělá podívaná, výborně sem si to užil a bavil se u toho. Určitě mě dosti šoklo, jak může šikana cca 11ti letého chlapce z něho udělat zrůdu, která svůj dětský zločin promění v dospělácký, brutální masakr. Malá role Tada Hilgenbrinka mě potěšila, protože se mi moc líbil ve filmu Hory zalité krví a mrzí mě, že si nestřihl zajímavější a větší roli - nejlépe vraha. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama