Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká lacná dejová skladačka, ktorá skôr nudila ako šokovala. Zo začiatku sa to tvárilo hrozne komplikovane, ale keď vám to dôjde, zistíte aké to je lacné. Snímok však nebol odohraný najhoršie a herečky boli sympošky. Na druhú stranu musím uznať, že v tomto filme je pri niektorých scénkach atmosféra tak hustá až mrazí. Veľkým pozitívom je aj fakt, že sa tu našli hororové prvky, ktoré v tomto žánri tak zbožňujem, myslím hlavne tú scénku s klaunom v dome. Také niečo ma dokáže vystrašiť asi najviac :). Preto som celkom spokojný, atmosféra a pár výborných hororových scénok ťahá tento snímok do priemeru. 60/100 ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Amusement mi v přívalu jiných letošních hororů přišel jako spíše nadprůměrnější výjimka. Příběhy tří slečen jsou sice jednoduše, ale stylově spojeny do uzlíku, který je nakonec třeba rozseknout. A když si vzpomenu na příběh s klaunem, ještě teď mi běhá mráz po zádech.. kam se hrabe It. :D ()

Reklama

danca044 

všechny recenze uživatele

Hra na utrpení je béčkový horor s předvídatelným dějem. Ano, je zde pár lekacích scén, které ovšem nestojí za nic. Příběh na sebe mnohdy nenavazuje a člověk někdy musí kroutit hlavou nad těmi nesmysly. Také se mi po tomto filmu znelíbili klauni, kterým se odteď určitě budu vyhýbat. Zkrátka podprůměrný horor. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nie je to remake, nie je to pokračovanie, nie je to logické ale že to má atmosféru a obohraté ľakačky sú pôsobivejšie ako tie menej obohraté (viď. scéna s Klaunom) aj to je plus. Dnes už nikoho nemôže prekvapiť, že z USA nič originálne nepríde, takže i keď aj AMUSEMENT spadá do priemeru určeného skorému zabudnutiu, kľudne odporúčam pozrieť v prípade nedostatku kvalitných hororov na disku. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Největší problém Amusementu je ten, že není ani trochu zábavný. Nabízí tři podprůměrně zpracované průměrné seriálové epizody s dějem, který nikoho nepřekvapí, plus závěrečný dovětek nedávající velký smysl. Pozitivní na tom všem je snad pouze to, že záporák se v každé části objeví v jiné podobě, což je sice fajn, ale to zdaleka nestačí. Gore tu žádné nenajdete (až na jednu CGI enhanced scénu na konci). Osobně si myslím, že Amusement je ztrátou času. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama