Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem si při sledování říkal, že jsem si k tomuto filmu měl raději počkat na titulky, neboť se mi skoro celou dobu zdálo, že mi něco uniká. Nakonec to tedy vůbec není komplikované, ale některé situace působí zpětně (působily tak i zprvu, ale to jsem myslel, že jsem jenom něco nepochytil) strašně vykonstruovaně a postavy se občas chovají tak dementně, že se snímek tenhle nedostatek už ani nesnaží skrývat (což mě právě asi zmátlo). Jinak se tam několikrát najde nějaký zajímavý nápad (vizuálně přitažlivé uvěznění mezi skleněnými stěnami, triko), pomáhá i na horor vcelku pěkná kamera a režie. No jak už jsem řekl, hloupoučkost z toho občas přímo čiší, za což zatím dávám průměrné tři hvězdičky (ale někdy tomu dám ještě pro jistotu šanci s titulky). K dobru pak Amusementu přispívají i poměrně hodně (béčkově strašidelně) atmosférické scény a hojné používání různých hororových propriet (velkej klaun!!). Verdikt: Líbilo, ale s výhradami. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Ajajaj. Toto je strasna skoda. Prve 2 pribehy mali obrovsky potencial, zvlast pri druhej prihode s klaunom perfektne mrazilo ale oba pribehy pochoval zbrkly zaver. Najhorsie vsak znasam skutocnost, ze treti pribeh je zo vsetkych najslabsi a dostal najviac priestoru. Vystrihnut tretiu cast a zvysne dve roztiahnut na celovecernu stopaz s efektnejsim ukoncenim, bolo by to kludne aj za 4*. Takto su to ciste 3* pretoze samotne vyvrcholenie stmelujuce vsetky pribehy bolo hrane az privelmi na efekt pricom atmosfera fungovala len na pol plynu. P.S: Na psychopaticky smiech v ceskom dabingu tak skoro nezabudnem. Pocuvat ho este dalsich 30 minut asi by som si odrezal usi. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem : "NUDA" ! Tři příběhy, které jsou zcela odlišné a zejména, neukončené..... Což vytočí! Pokud by film pokračoval ve stylu prvního příběhu, bylo by to skvělé. Osamocená farma, les, psychopat a oběti.....bohužel příběh byl utnut. Pak, aby se neřeklo, tak film vyústil v nějakou báchorku, aby se ukázalo, že hrdinky příběhů mají něco společného. Po celou dobu jsem se příšerně nudil a asi 5 x jsem kouknul, kolik má DVD ještě kapitol. Bylo to nekonečné a hlavně stupidní. Dávám pouze jednu hvězdičku za 15 minut z počátku filmu..... jinak je to SHIT! ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Hra na utrpení je béčkový horor s předvídatelným dějem. Ano, je zde pár lekacích scén, které ovšem nestojí za nic. Příběh na sebe mnohdy nenavazuje a člověk někdy musí kroutit hlavou nad těmi nesmysly. Také se mi po tomto filmu znelíbili klauni, kterým se odteď určitě budu vyhýbat. Zkrátka podprůměrný horor. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Z tohohle hororu mám dost smíšené pocity. První polovina filmu je zajímavá, i když zdlouhavá... únos každé ze tří hrdinek svým způsobem originální, s dobrou atmosférou a každý by vydal na samostatný film... a to je právě průšvih. Únos každé z těch tří hezkých koček diváka namlsá, aby ho pak nudil povídáním o tom, kdo je kdo a proč to dělá... potom přijde slušná scéna v pošukově podezmním bunkru, aby potom celý film i s pečlivě budovanou atmosférou spláchnul do záchodu doslova imbecilní závěr :o((( Opravdu škoda, protože záporák byl opravdu hustej magor a chvílemi mi připomínal Tima Rotha. Oběti byly sympatické a opravdu krásné baby a zasloužili by si ve filmu více prostoru namísto rychlé a odfláknuté smrti :o( ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama