Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prislo mi, ze se vsichni zucastneni strasne snazili natocit kultovni film, ale povedlo se maximalne jen par zapamatovani hodnejch scen. Nejvetsi problem je totiz v Larry Bishopovi, kterej to proste nezvlada ani rezijne, ani herecky. Pribeh by spatnej nebyl, mame tu nejakou odplatu za minulost, nepratelsky gangy a do toho jeste hledani pokladu a skutecne to pusobi jak motorkarskej film, takze se tu mluvi sproste, o mrtvoly neni nouze, jsou tu pekny zabery na jizdu na motorce a kdyz se tu objevi naka zenska, muzete si bejt jisty, ze ukaze minimalne kozy. A ze tu je zenskejch dost. A vetsina motorkaru na ne fakt vypada, spinavy, zarostly a potetovany drsnaci. Jenze pres tohle vsechno to proste nefunguje, jelikoz je to cely naprosto silene chaoticky. Da se sice zvladat sledovat o co jde, ale neustaly litani z mista na misto, padesat flashbacku vysvetlujicich dokola furt to samy a ne moc navazujici sceny, ktery kolikrat postradaj logiku proste film neskutecne srazej. Fakt nechapu, o co se Larry snazil, mel to natocit jako cistokrevny becko a ne se snazit udelat z filmu neco vic. No druhej problem s Larrym je hereckej, ma bejt za sefa gangu a nejvetsiho drsnaka, ale ja mu to proste neveril, jednak neumi hrat a navic nema zadny charisma. Nastesti to zachranujou spolehlivy Hopper, Madsen a Jones, ktery ale kolikrat musej rikat pekne pitomy dialogy, coz je ostatne dalsi problem filmu, neustale tu nekdo drsne keca a machruje, ale akce skoro zadna. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Pozérský filmy, který si hraje na to, co není. Celkový dojem je ten, jakoby to natočil dvacetiletý fanda Leoneho filmů a také chtěl Leoneho prvky do filmu vpasovat. Výsledek je potom velice málo povedená karikatura, kdy herecké výkony vyznívají dost trapně. Místo toho, aby hlavní postavy hrály přirozené drsňáky, tak si na to jen hrají. Nakonec je budu podezřívat z toho, že to byl vlastně záměr. Značný důraz se klade na posturiku a ostatní výrazové prostředky, přičemž musím opakovat, že to vyznívá celkem trapně a hlavně školácky. Vůdce "Victorů" - Pistolero - vypadá jako nějaký druhořadý člen gangu, takový chcípáček. Ale proč by se do té role neobsadil, když je i režisérem... Nakonec je tedy nejlépe zahranou postavou "Gentlas" ztvárněn M. Madsenem, který takovéto role zvládne levou zadní. Slušně vypadá ještě postava mladého "Comanche". Dennis Hopper se svou středně malou rolí to do výšin nezvedne a hlavně ženské role jsou spíše epizodní. Připadá mi jako kdyby režisér řekl na přání svých kamarádek a známých: "Chceš si zahrát ve filmu? Jo, zrovna jeden točím. Něco ti tam najdu" A prostě jí (každé jedné) vymyslí nicneříkající desetiminutovku. Mě tedy tento film zklamal. Film, který si hraje na to, co prostě být nemůže ani s přivřením obou očí. PS: Chci ještě poznamenat, že scéna v závěru, kdy M. Madsen vystřílí na silnici všehny příslušníky nepřátelského gangu na jeden zátah, byla velmi povedená, neboť si na nic nehrála. Žádná dlouhá střílečka, pár sekund a byl klid. To bylo tak na čtyři hvězdy - ale jednalo se fakt jen o pár minut filmu. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

štýlová lahôdka pod taktovkou Quentina Tarantina. Drsná motorkárska road movie ktorá má taký neuveriteľný "trash" feeling že jej musím vpáliť 5 hviezd. Toľko parádnych hercov...... prekvapili ma hlavne Dennis Hopper, Michael Madsen a David Carradine. Larry Bishop nie je najlepší režisér to uznávam , ale to mi pri takých štýlových scénach a pokusoch o Tarantinove dialógy (Madsenovy a Carradinovy aj išli) vôbec nevadilo budem troška preháňať ale bolo to také Biker Dobrý , Zlý a škaredý. Cesta za pomstou plná nádherných žien drsných motorkárov a vynikajúceho soundtracku. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Prostředí 3/10/// PLUS: možnost vidět Dennise Hoppera a několik dalších známějších tváří, brutalita a občas dost drsné scény MÍNUS: přišlo mi že režisér nevěděl jak s dějem a s herci naložit, občas film stojí na místě, prostě očekávání byla větší./// Shrnutí: Někdy očekávám dost, ale nepotřebuji moc abych se bavil. Tentokrát mě film spíš nudil a připadal mi podivný. Dokáži si představit, že někdo bude spokojený, komu stačí motorky, ženský a drsný keci. Kdo hledá poutavý příběh a nějak se vyvyjející děj, musí zaparkovat motorku jinde./// Celkem 42%/// ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Pro motorkáře možná kult, pro obyčejného diváka dost velká nuda. Opelichaní herci, žádná akce, pitomoučký příběh, jenž je vyprávěn naprosto nesmyslně, nic-moc hudba, absence originálních nebo alespoň dobrých nápadů a tempo tak pomalé, že si budete myslet, 83 minut znamená 4 hodiny. Jako jo, pár záběrů na motorky je slušných tu a tam uslyšíte slušnou hlášku, ale je toho fak málo. Slabota, která se chce tvářit drsně a přitom ztratí dech už v předtitulkové sekvenci... 10% PS: už poěkolikátě, sebevíc nahých krásek neudělá žádnou scénu samu o sobě sexy... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Dennis Hopper ve filmu jezdí na své vlastní motorce. (don corleone)
  • „Victors“ jsou do češtiny přeloženi jako „Viktorové“. Výraz lze však přeložit také jako „Vítězové“. (Chibs)

Reklama

Reklama