Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

bartias 

všechny recenze uživatele

Jakoby tarantinovská motorkářská komediální gangsterka má ambice, ale kromě pár povedených scén (nebo spíš záběrů) působí hodně vyčpěle. Dialogy jsou absurdní v tom šptném slova smyslu, nemají Tarantinův typický švih a šustí papírem. Potenciál byl, ale minimálně z poloviny nedokončený scénář ho promrhal. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Pro motorkáře možná kult, pro obyčejného diváka dost velká nuda. Opelichaní herci, žádná akce, pitomoučký příběh, jenž je vyprávěn naprosto nesmyslně, nic-moc hudba, absence originálních nebo alespoň dobrých nápadů a tempo tak pomalé, že si budete myslet, 83 minut znamená 4 hodiny. Jako jo, pár záběrů na motorky je slušných tu a tam uslyšíte slušnou hlášku, ale je toho fak málo. Slabota, která se chce tvářit drsně a přitom ztratí dech už v předtitulkové sekvenci... 10% PS: už poěkolikátě, sebevíc nahých krásek neudělá žádnou scénu samu o sobě sexy... ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Ani vlastně nevím kde jsem k tomu přišel, asi se někde objevilo jméno Tarantino a já si to stáhl. Tohle jízda sice byla, ale plná násilí a sexu. V podstatě nulový děj a už vůbec žádná kladná postava, jen banda debilů co se bez sebemenší akce vraždí , žádný emoce, prostě nic, jen rychle zabít a jít dál. Kde je nějaký příběh , kde jsou policajti, kde je řekněme třeba nějaká pozitivní postava, tomu filmu prostě chybí to hlavní a to je nějaký smysl. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé ingrediencie skvelé. Ale je to úplná sprostosť bez príbehu, s debilnými dialógmi (a tak veľmi to chce byť v štýle Tarantina), akcia nie je ani nachvíľu ozaj gulervúca (a tak veľmi to chce byť v štýle Rodriqueza). Hooper ako vtipný odkaz na BEZSTAROSTNÚ JAZDU trochu otravný, Vinnie Jones opäť raz prehnane vyšinutý a hlavný drsňák Pistolero, vyzerá nebezpečne len keď má slnečné okuliare. Aspoňže ten Madsen si to užíva tamer rovanko ako v KILL BILL. No hej, aj Carradine by si zaslúžil lepší výstup. Nahé a pekné dievčatá potešia takmer ako v BITCH SLAP (ak chcete béčkový príspevok ku Grindhouse fimom, pozrite si radšej to). Nejaké to gore je fajn. Najlepším motorárskym filmom pre mňa asi ostane HARLEY DAVIDSON A MARLBORO MAN... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Bikers, big tits, blonde, dancing, hardcore, lesbian, MILF, party, orgy, reality, striptease, teen, toys, threesome... žiadna reklama na porno, ale Hell Ride. Quentina tuna je ozaj citiť, ale nie je to len on (klasický) aaa v podstate na základe toho tomuto snímku niečo chýba. Miestami nadhľad, miestami poľahčujúce okolnosti, ale ako celok 6/10 komu sedí Tarantinov štýl - vrelo doporučujem. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Producent Quentin Tarantino měl hrát původně postavu Comanche. (don corleone)
  • Pro roli Pistolera se zvažovalo o obsazení Bruce Willise. (don corleone)
  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)

Reklama

Reklama