Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Neprehľadný dej o ničom, skoro žiadna poriadna akcia, absolútne nevyužitý potenciál Michaela Madsena, totálne trápny Larry Bishop, všade samé trápne motorky (viem, je to film o motorkároch:)), každé druhé slovo je "fuck", všetko krásne dievčatá (ale to veľmi zápor nie je) a David Carradine sa vo filme tiež veľmi dlho neohrial. Jedna hviezdička za cool Vinnieho Jonesa a za tie kvantá nahých dievčat. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pekelná jízda je vskutku pekelná a já jen přemýšlím, co tím chtěl vlastně Quentin jako producent říci. A jak jsem tak nad tím přemýšlel, napadlo mně, že možná nic. Že si to natočili jen tak čistě pro radost. Z lásky k mašinám, kulaťoučkejm prdýlkám indiánskejch mulatek a také díky těžko skrývané lásce k těm všelijakejm padouchům a desperátům. Asi by to nebylo komplet, kdyby u toho nebyla část jeho party herců a tak tu máme vždy a všudypřítomného Madsena i Carradineho jako obvykle dabovaného skvělým Brabcem... (kdo jej bude dabovat nyní, to věru nevím !). Quentin má rád retrospektivní vyprávění a kdo to už zná, nemůže být překvapen. Ale tady hned od začátku létají roky jak čísla znázorňující litry při tankování na benzínce... A se stejnou rychlostí naskakují i mrtvoly ve filmu. A když už si to motorkářské gangy díky dávné vraždě v rámci pomsty (jak jinak) nevyřizují mezi sebou, nabízí nám tentokráte film k odreagování dostatek kočiček i s těmi jejich všemi zaoblenými zákoutími... Já nejsem motorkář a tak asi dokonale neposoudím všechna ta životní béčka motorkářů co ve filmu padnou, ale abych se se šesti sešel v Šestce na šestsetšedesátšestce v šest, nemusím opravdu bejt ze šestý třídy... :-) . Bylo to ulítlé, bylo to zvláštní, ale líbilo se mi to... A to nemluvím o parádním soundtracku ! Takže já osobně dávám ne za tři, ale za 4 klíčky od bedýnky tam pod kvetoucí opůncií. * * * * ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dobře, tak tam burácí motorky, na všechny strany mečí kozy a padají rádoby drsné věty, to vše v množství větším než velkém. Ale co jako?? Vždyť je to totálně o ničem! Žádná akce, motorky nepřekročí rychlost 35 mil/hod., všechno je to utahaný a prostě moc namachrovaný. Název slibuje pekelnou jízdu. Sorry, ale žádný peklo a už vůbec ne jízdu jsem neviděl. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ani vlastně nevím kde jsem k tomu přišel, asi se někde objevilo jméno Tarantino a já si to stáhl. Tohle jízda sice byla, ale plná násilí a sexu. V podstatě nulový děj a už vůbec žádná kladná postava, jen banda debilů co se bez sebemenší akce vraždí , žádný emoce, prostě nic, jen rychle zabít a jít dál. Kde je nějaký příběh , kde jsou policajti, kde je řekněme třeba nějaká pozitivní postava, tomu filmu prostě chybí to hlavní a to je nějaký smysl. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $213,608Tržby Celosvetovo $390,128Tržby za predaj DVD v USA $1,140,623 //počet predaných kusov 87,790║ tak toto sa nedá ináč označiť ako odpad! odpadov!!! roka 2008, nič horšie som tento rok nemohol už ani vidieť, veď tento film museli robiť bez scenára, po 30minútach som bol tak otrávený, že som to musel sledovať len rýchlou a zbesilou preskáckou v pred a spravil som len dobre lebo dej bol ako z deja vu, stále dookola, len jazda na motorke niekam či nikam, nahaté kocky capajúce sa po baroch či pláži, občas niekto zastrelený guľkou či šípom a toto stále dookola, no od tohto ruky preč! /0%/ hrôza pozerať, ... a že Quentin Tarantino Executive Producer, no je už normálny? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Pro roli Pistolera se zvažovalo o obsazení Bruce Willise. (don corleone)
  • Producent Quentin Tarantino měl hrát původně postavu Comanche. (don corleone)

Reklama

Reklama