Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

gogos 

všechny recenze uživatele

Vynikající prolog. Poté je zhruba půl hodinka, která je vyplněna místy suchýma hláškama, fůrou překrásnejch zadků, fůrou překrásnejch koz a sem tam nějakou *censored* ... Pravej nářez se rozjíždí až od návštěvy u mistra Carradina. Jinak z výkonů bych vyzdvihnul určitě Hoppera, vynikající monology Madsena a Carradina. Špatně nezahrál Bishop ani Jones. Celý film, včetně titulků, doprovází skvělá hudba. Kamera je také více než povedená. Znalci ocení i pár odkazů... Celkově vzato dost povedený a lehce nadprůměrný snímek. Nechválím to jako Bluntman a nehaním jako Le_Chuck, i když přiznávám, že mě jejich názory dost zaujaly... ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Jakoby tarantinovská motorkářská komediální gangsterka má ambice, ale kromě pár povedených scén (nebo spíš záběrů) působí hodně vyčpěle. Dialogy jsou absurdní v tom šptném slova smyslu, nemají Tarantinův typický švih a šustí papírem. Potenciál byl, ale minimálně z poloviny nedokončený scénář ho promrhal. ()

Reklama

RAiken 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když někdo začne točit z pouhé euforie a scénář se mu v ruce příliš neohřeje. Larry Bishop chtěl zkrátka natočit bombastický šovinistický film, tak tam narve motorky, cool styl, hlášky parazitující na Tarantinových filmech a jelikož má každý chlap rád porno, tak tam nacpe i něco z tohohle krásnýho řemesla. O filmu jako takovém nemůže být řeč, spíše jde o takové pitomé leporelo jednoho omšelého herce o tom, jak natočit zpackaný film… ()

Foma 

všechny recenze uživatele

Pokud nebudete od tohoto filmu nic čekat, tim myslim třeba i nějakej smysl v dialozích, tak vás možná i bude bavit. Je asi třeba ho brát jako takovou legraci, protože on snad ani nemá pořádnej příběh. Ale když je na plátně Madsen, Hopper atp., tak je to zábava, jsou natolik osobitý a sympatický, že to vlastně stačí. Na Bishopa jsem si musel zvykat, hraje příšerně, tváří se příšerně, ovšem na konci si na to zvyknete a už je snesitelnej. Myslim, že to nemoh´ myslet moc vážně, tenhle film, to by byl úplnej vůl a úplnej vůl by asi do filmu nezískal Hoppera, Carradina, Madsena nebo Tarantina, ne? Má to takový svébytný kouzlo, tenhle paskvil, že jsem mu na to skočil :-). Plus některý záběry, meskalinovej trip, Madsen na motorce atd. jsou docela slušný artefakty :-). ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jméno, které se objevilo v úvodních titulkách, mě nenechalo na pochybách, že se rozehraje něco šíleného, ale na to už bych měla být zvyklá. Evidentně nejsem, protože Tarantino a jeho věrný následovník Bishop, mimochodem hraje i hlavní roli, mě opět překvapil. Vinnie Jones se mi do téhle party vyvrhelů nějak nehodil. Muzika se mi líbila, hodně zachraňuje a dodává filmu tu správnou šťávu, i když to je málo. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Larry Bishop a Michael Madsen, hlavní protagonisté filmu se potkali při natáčení Tarantinova Kill Bill 2, rozhodli se, že spolu udělají film. (don corleone)
  • Pro roli Pistolera se zvažovalo o obsazení Bruce Willise. (don corleone)

Reklama

Reklama