Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (177)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Gender studies. Ať mi žádný chlap netvrdí, že by u tohohle filmu nechtěl dělat minimálně casting. O tom, že Larry Bishop je looser co neumí komponovat, vést herce a vyprávět se tu snad nikdo přít nebude. Důležité je, že Michael Madsen tady má jako jediný sako, barmanky se zdraví zásadně prohrábnutím rozkroku, motorkáři se topí v silikonu, David Carradine byl nedávno v Šanghaji a pussy té dívčiny v bílem je on fire. Chtělo by to HC remake od Digital Playgrounds nebo Wicked Pictures. Ani by se na tom toho nemuselo moc měnit. Jednoduchá grindhouse patina v titulcích by zůstala a všichni ti herci by si aspoň zapíchali na kameru a ne někde za písečnou dunou v Novém Mexiku. Těch neuvěřitelně debilních post-Tarantino dialogů si nevšímejte. Filmový primitivismus nejkrásnějšího zrna. God bless America! ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $213,608Tržby Celosvetovo $390,128Tržby za predaj DVD v USA $1,140,623 //počet predaných kusov 87,790║ tak toto sa nedá ináč označiť ako odpad! odpadov!!! roka 2008, nič horšie som tento rok nemohol už ani vidieť, veď tento film museli robiť bez scenára, po 30minútach som bol tak otrávený, že som to musel sledovať len rýchlou a zbesilou preskáckou v pred a spravil som len dobre lebo dej bol ako z deja vu, stále dookola, len jazda na motorke niekam či nikam, nahaté kocky capajúce sa po baroch či pláži, občas niekto zastrelený guľkou či šípom a toto stále dookola, no od tohto ruky preč! /0%/ hrôza pozerať, ... a že Quentin Tarantino Executive Producer, no je už normálny? ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Larry Bishop .. Moto zabiják ___ Pekelně zlý, vlhký sen o motorkách, společenství, pokladu, násilí, sexu, krvi, kundičce a poprsích na n-tou. Kravina. Jediné, v čem si nejsem jistý, je bezvýznamná otázka, kde je Larry Bishop nejslabší - jako herec, scenárista nebo režisér? Dobrý není ani v jednom. Copak Tarantino, kamarád nekamarád, nečte scénáře, než jim je začne produkovat? Doufám, že tohle není jeho současná výše laťky - to bych si nad Inglourious Basterds mohl nakonec hodně poplakat.. Kvalitní je ještě herecké b-obsazení i ta zvolená hudba, jenže táák nudná mikro zápletka, dosebezahleděnost, debilní, nikam nevedoucí žvanění a urputně marná snaha o cool styl bez vlastního nápadu (= vykrádání) stvořila jen další mizerný grindhouse pro jednadvacáté století. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Najdete tu všechno, co jste chtěli vědět o sloganu „sex, drogy a rokenrol". Pokud vynechám posledních 60 minut, bylo by to za 5*. ____ Na exploatace je Hell Ride akorát nějak moc přemoudřelý. Takhle komplikovaným příběhem nedisponovalo snad ani Memento. Nedosti na tom kdosi modifikoval styl a zasvěceně přimíchal do soudobých grindhouseů atrapy z videoklipů. Jenže tím, jak se film neustále mazlí s divákem, celá forma exploatace měkne a vyprazdňuje svůj smysl. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Motorkářský film z produkční garáže Quentina Tarantina od jeho dalšího chráněnce Larryho Bishopa (který si u něj zahrál majitele strip-klubu v KILL BILL 2) je formální nápodobou exploatačních biker movies (rapid-montáž, skokové vyprávění, barevně odlišené flashbacky...) a jejich uvědomělou poctou (hlavní hrdinové vzpomínají na věci staré víc jak 30 let a divák s nimi, protože se oslovuje jeho protetická paměť). Na HELL RIDE je tarantinovský dohled znát, protože otvíráme černobílou sekvencí, David Carradine má před smrtí dlouhý monolog a hudba by mohla vzejít z nepoužitých suit ke KILL BILLovi 2, Michael Madsen hraje násilníka po vzoru Mr. Blonde a na GAUNERY se stylisticky odkazuje ve scéně v "bistru"; pulpové dialogy a over-the-top násilí nechybí stejně jako pohled z krabice (obsahující duše jako v PULP FICTION?)._____ Jenže tahle podívaná vypadá jako exploatační béčko (na rozdíl od Rodriguezovy PLANETY TERROR), netematizuje klasický a postmoderní přístup k filmu a nemíchá současnost s retro prvky (na rozdíl od Tarantinova AUTA ZABIJÁK) a ani nemá potřebu uzpůsobovat film nárokům dnešních diváků a vytunnit dříve viděné (na rozdíl od SOUDNÉHO DNE). "Problém" je, že tyhle pokleslé podívané nebyly nikdy výsostně auteurské a nepojily se - vyjma produkcí Rogera Cormana - s osobou tvůrce (v tomto případě režisér, scénárista a představitel hlavní role Larry Bishop). Machistické, mizogynní a brutální, plné krve a koz, jak to má fanoušek těchle podívaných rád, s herci - Madsen, Bishop, Hopper, Carradine - z motorkářských flicků, kteří vzpomínají na staré (nikoliv dobré) časy a definitivně se s nimi před svou smrtí vypořádávají. Asi je nutné se smířit s tím, že nová vlna grindhouseů nebude, protože ty se přesunuly do hájemství ryzí tvůrčí a fanouškovské nostalgie. 90% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prislo mi, ze se vsichni zucastneni strasne snazili natocit kultovni film, ale povedlo se maximalne jen par zapamatovani hodnejch scen. Nejvetsi problem je totiz v Larry Bishopovi, kterej to proste nezvlada ani rezijne, ani herecky. Pribeh by spatnej nebyl, mame tu nejakou odplatu za minulost, nepratelsky gangy a do toho jeste hledani pokladu a skutecne to pusobi jak motorkarskej film, takze se tu mluvi sproste, o mrtvoly neni nouze, jsou tu pekny zabery na jizdu na motorce a kdyz se tu objevi naka zenska, muzete si bejt jisty, ze ukaze minimalne kozy. A ze tu je zenskejch dost. A vetsina motorkaru na ne fakt vypada, spinavy, zarostly a potetovany drsnaci. Jenze pres tohle vsechno to proste nefunguje, jelikoz je to cely naprosto silene chaoticky. Da se sice zvladat sledovat o co jde, ale neustaly litani z mista na misto, padesat flashbacku vysvetlujicich dokola furt to samy a ne moc navazujici sceny, ktery kolikrat postradaj logiku proste film neskutecne srazej. Fakt nechapu, o co se Larry snazil, mel to natocit jako cistokrevny becko a ne se snazit udelat z filmu neco vic. No druhej problem s Larrym je hereckej, ma bejt za sefa gangu a nejvetsiho drsnaka, ale ja mu to proste neveril, jednak neumi hrat a navic nema zadny charisma. Nastesti to zachranujou spolehlivy Hopper, Madsen a Jones, ktery ale kolikrat musej rikat pekne pitomy dialogy, coz je ostatne dalsi problem filmu, neustale tu nekdo drsne keca a machruje, ale akce skoro zadna. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Na HELL RIDE jsem se upřímně těšil, ale nebylo na co. Výsledkem je břidké, nijak extra natočené (samozřejmě) béčko, které tak tak zachraňuje vtipný Dennis Hopper a Michael Madsen v o číslo větším obleku nasunutým do "kanad". Pokud byste se na HR chtěli podívat jen kvůli vysokému množství zadků a koz, jděte radši ztrácet čas někam jinam. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dobře, tak tam burácí motorky, na všechny strany mečí kozy a padají rádoby drsné věty, to vše v množství větším než velkém. Ale co jako?? Vždyť je to totálně o ničem! Žádná akce, motorky nepřekročí rychlost 35 mil/hod., všechno je to utahaný a prostě moc namachrovaný. Název slibuje pekelnou jízdu. Sorry, ale žádný peklo a už vůbec ne jízdu jsem neviděl. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Těžce sebežroutská, nabubřelá, překombinovaná a banální nuda. Hodina a čtvrt stupidních, nikam nevedoucích keců. Jediným pozitivem je fajn hudba. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pekelně drsný, nádherný kozy na každým kroku tohohle filmu a nesmírně kundoidní Leonor Varela, ale kvůli přílišnýmu rozkouskovaní příběhu na jednotlivý moc nenavazující scény to prostě nepůsobí jako celek moc dobře, což je fakt velká škoda a nezachrání to ani oblíbený herci Quentina Michael Madsen nebo David Carradine. Krom toho mi přišlo, že je tady velká snaha o kultovní dialogy, což se občas podaří, ale občas z toho vzejdou blbý kecy. Nicméně konec se hodně vydařil a Vinnie Jones to koupil excelentně. 3,5* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

"Storyless Rider" plná žvástů, buchtiček v plamenech, potetovaných hasičů, koberců pod paží a jízdy na motorce rychlostí povolenou u nás na železničním přejezdu. Někdo měl kamarádíčkovi Quentina Lawrenci "Pistoléro" Biskupovi vysvětlit, že když stráví 10 dní v soláriu, nalepí si vous Lucifera Heřmánka a bude pomalu mluvit zastřeným hlasem jako zkurveně tvrdej hoch, automaticky to z něj neudělá charismatického vůdce motorkářského gangu. A hlavně mu měli říct, že jako režisér vykazuje veškeré symptomy tvůrčí impotence.. Jistě, může to být pocta moto exploitation filmům, můžou tam být takové kozy, že kdyby vám je dotyčná položila na ramena, tak nemusíte na vojnu kvůli plochým nohám a Victorové mohou jezdit tak namachrovaně, že jim za jízdy prší do nosu, ale pokud se nějaká zábava omezí jen na pár minut závěrečného zúčtování, tak i kdyby si hot pussies zadky ukroutili, bič z hovna neupletou. Povídá se, že nechali D.Carradineho po natáčení svázaného a šoupli ho v Thajsku do hotelové skříně.. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Motorkářský film bez honiček, s uměle namachrovanými motorkáři, složitě znějícími dialogy o ničem a bolestivě protahovanou zápletkou o trojnásobek vhodné délky, komplikovanou navíc nepochopitelnými časovými skoky. Tenhle "grindhouse" by ztěží uspěl i jako dvouminutový fake trailer. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Áno Visáč invalidný spaghetti western „on wheels" bez kostry, ktorý sa nemotorne prevaluje od pózy k póze a nezachránia ho ani 80-tkové bobry, ani béčkové modly (Madsen, Hopper, Carradine), ani Tarantino v titulkoch, ani 3K (kozy, kvéry, krvinky). Toľko zbytočných a namachrovaných kidov dokáže splodiť snáď len Kontrafakt a Bishop. Milujem úprimný, fanovský, naivný, živelný (proste nejaký) trash, ale Larry na to poste nemá. 20% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Nechci být sprostý, proto radši rychle a stručně. První půlka neuvěřitelná blbost a druhá to malinko zachránila, ale to nad touhle hloupostí nic nemění. Tarantino a spol se vyznamenali. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další rádoby asi grindhouse pokus z Tarantinovy produkce. A opět je to docela dost divný. Larry Bishop totiž není dvakrát dobrý režisér a mnohdy je to tak zmatečně sestříhaný, aby se v tom blbej vyznal. Hlavně ze začátku jsem měl s tímhle docela problém, protože představovačky postav se moc nepovedly. Scénář by mi v tomhle případě zas tolik nevadil, i když je to samozřejmě úplně debilní, ale muselo by se tam aspoň pořádně něco dít. V tomhle filmu jsem totiž čekal na nějakou hustou přestřelku, ale ničeho kulervoucího jsem se nedočkal. Většinu času se tady totiž toho moc neděje, jenom pár drsňáků jezdí po silnicích, pak s někým pokecaj, ustřelej mu hlavu a jedou o dům dál, kde si to Larry Bishop rozdá s nějakou ženskou (což jsou mimochodem scény z jak špatnýho porna). No a žádná velká přestřelka nikde. I tak jsem se ale u toho svým zvrhlým způsobem docela slušně bavil, Michael Madsen je tu v nejlepší formě a těm ženskejm to fakt sluší. Jestli máte rádi podobný béčkový výplachy, tak do toho jděte. Jinak se u tohoto filmu radši moc nepozastavujte. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kulantně řečeno mě film nikterak nenadchnul. Neřekl bych že mě by mě něčím snad nas..l. Postavit film na Larry Bishopovi a Michaelu Madsenovi snad ani nešlo. Výhodou je určitě stopáž, protože 80 minut se nikterak netáhne. Co se jinak týče méhu gusta tak těch silikonových hot pussies tady bylo až moc. A dobrou polovinu se nedělá nic jiného než se člověk dovídá o hlavním hrdinovi že prostě nenechá ani jednu z těhle holek na pokoji a že mu žádná neuteče a všechny touží jen po něm:) Konec filmu nabídne jakousi akci a hlavně již tolik mnou očekávaný závěr. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Partička kolem Tarantina se rozhodla natočil vlastní film a Quentina zapořáhla jako producenta. No ještě že tak, kdyby seděl za kamerou, to by jeho úroveň klesla ještě níž. Tohle je slátanina, ve které se zápletku dozvíme asi dvacet minut před koncem a při rozuzlení vlastně ani nevíme, co v té truhličce bylo. Herecké obsazení hodně dobré, akorát hlavní postava BIshop mi tam vůbec nesedí. Spousta krásných ženských, a pokud je tam nějaká více než 20 sekund, tak je dominantní a svá, přesně taková, jak to má Tarantino rád :-) 2 a půl. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

No jo. Jezdí se tam na motorkách a ženský plácaj po zadku a po kozách. Svým způsobem tyhle filmy miluju, protože představa, že mám tak nechutný fousy a můžu píchat tak super baby (v tomhle filmu nehraje ženská nad třicet) mně při pohledu do zrcadla dodává optimismus. ()

Reklama

Reklama