Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Scary movie V ničím nepřekvapilo. Opět se jedná o značně přepálenou parodii, která si utahuje i sama ze sebe. Velkou nevýhodou je značná podobnost s filmem Pár nenormálních aktivit, kdy jim tento film takřka vypálil rybník. Návrat hlavních postav se nekoná a Charlie Sheen má zde opravdu směšně malou úlohu, což je škoda. Ze začátku jsem chtěl dát odpad, pak jsem se ale začal bavit a celkem i smát. I tak je to však pro mě nejhorší díl série, přece jen tomu něco chybí...50% ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Předešlé díly sem měl celkem rád. Tenhle znova vidět nepotřebuju. Fórky tam nějaké byly, ale nic kule rvoucího. Všechno je to takový spíš trapný. Kupa scén, které se pojetím nehodí ke zbytku. Např. hned na začátku začnou Lohan a Sheen souložit, a celé to to zrychlí a na posteli se dějí úmyslně nesmysly. A takových scén, které nezapadají ke zbytku je to plné. Neříkám, že to v předešlých dílech nebylo, ale tam to měli celkem dobře vypoměrované a dobrých fórů bylo víc, že tam mě to bavilo. U tohohle pátého dílu ale vše odflákli. To, jaké horory spojili dohromady, to bylo celkem pěkné, ty další filmy z jiných žánrů už tolik ne, to už bylo takové navíc, takže potenciál tam celkem byl, ale využili ho prabídně. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $32,015,787Tržby Celosvetovo $78,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $946,995 //počet predaných kusov 47,472Tržby za predaj DVD v USA $1,629,832 //počet predaných kusov 108,946║ no paródie posledných rokov sú teda riadna trápnosť šedivá, ale aspoň zopár frkov pobaví a trikovo v pohode /35%/ ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně něco, u čeho se budou mentálně postižené děti a mnozí dospělí s úředně diagnostikovanou idiocií smát tolik, až jim budou sliny cákat na šprušle klecového lůžka a ti šťastnější, co se trefí, se budou i plácat v záchvatech blahoslaveného, huronského hihňání do svých zdegenerovaných kolen, dokud si třeba nezlomí některý ze svých pokřivených prstů. Je opravdu milé, že někteří filmaři myslí i na naše retardované spoluobčany a jsou schopni vyprodukovat něco, co leží hluboko pod hranicí ultratrapné, fekální debility, aby si ti ubožáci užili ve svých slaboduchých životech snad i větší legraci, než když si kolega na cele hlasitě, dlouze a táhle prdne nebo vyšťourá z nosu obří, žlutozelený šušeň a elegantně ho cvrnkne do misky s granulema k večeři. Chňá, chňá! ()

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

A nekorunovanou SRAČKO-BLITKO-ŽUMPO-HNISO-VÝTOKEM Z PENISU A VOKA roku se stává SCARY MOVIE 5 ... horší film minimálně letos určitě neuvidím. Nevím, kdy mi při sledování filmu bylo takhle trapně. Dodíváno celé pouze z principu, že filmy vždy zásadně dokoukávám až do konce, ale tohle bylo s hodně velikým sebezapřením. 0/10 ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Ve sceně, kde Jody Sanders (Ashley Tisdale) zaspí zkoušku baletu, je na některých vidět hodinách čas, který se liší od času, který je možné spatřit v dalších scénách. (ČSFD)
  • Na plagáte k filmu môžeme vidieť postavu Teda zo snímky Macík (2012). Vo filme sa však neobjaví. (PETOS)

Reklama

Reklama