Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se místy opravdu královsky. Například párty vysavačů bazénů je snad největší úlet co jsem viděl za hodně dlouhou dobu. Charlie Sheen trošku slabší, celkově to zpočátku celé na mě působilo jako obrovská trapárna, ale k mému údivu se z toho časem vyrýsovala hodně výživná blbina, u které se smích zadržet prostě nedá. 50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak uz Scary Movie kleslo na naprosty dno. Naprosto priserne natoceny, lacinost couha z kazdyho zaberu, parodovany filmy sice vybrany az na par vyjimek slusne, ale sparodovany naprosto uboze, prehravajici, ale aspon jakz takz sympaticky herci. Sem tam se sice najde takovej ulet, ze se clovek skoro az pousmeje, ale vetsinu casu to je trapnost nad trapnost. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Scary movie V ničím nepřekvapilo. Opět se jedná o značně přepálenou parodii, která si utahuje i sama ze sebe. Velkou nevýhodou je značná podobnost s filmem Pár nenormálních aktivit, kdy jim tento film takřka vypálil rybník. Návrat hlavních postav se nekoná a Charlie Sheen má zde opravdu směšně malou úlohu, což je škoda. Ze začátku jsem chtěl dát odpad, pak jsem se ale začal bavit a celkem i smát. I tak je to však pro mě nejhorší díl série, přece jen tomu něco chybí...50% ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně něco, u čeho se budou mentálně postižené děti a mnozí dospělí s úředně diagnostikovanou idiocií smát tolik, až jim budou sliny cákat na šprušle klecového lůžka a ti šťastnější, co se trefí, se budou i plácat v záchvatech blahoslaveného, huronského hihňání do svých zdegenerovaných kolen, dokud si třeba nezlomí některý ze svých pokřivených prstů. Je opravdu milé, že někteří filmaři myslí i na naše retardované spoluobčany a jsou schopni vyprodukovat něco, co leží hluboko pod hranicí ultratrapné, fekální debility, aby si ti ubožáci užili ve svých slaboduchých životech snad i větší legraci, než když si kolega na cele hlasitě, dlouze a táhle prdne nebo vyšťourá z nosu obří, žlutozelený šušeň a elegantně ho cvrnkne do misky s granulema k večeři. Chňá, chňá! ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Předešlé díly sem měl celkem rád. Tenhle znova vidět nepotřebuju. Fórky tam nějaké byly, ale nic kule rvoucího. Všechno je to takový spíš trapný. Kupa scén, které se pojetím nehodí ke zbytku. Např. hned na začátku začnou Lohan a Sheen souložit, a celé to to zrychlí a na posteli se dějí úmyslně nesmysly. A takových scén, které nezapadají ke zbytku je to plné. Neříkám, že to v předešlých dílech nebylo, ale tam to měli celkem dobře vypoměrované a dobrých fórů bylo víc, že tam mě to bavilo. U tohohle pátého dílu ale vše odflákli. To, jaké horory spojili dohromady, to bylo celkem pěkné, ty další filmy z jiných žánrů už tolik ne, to už bylo takové navíc, takže potenciál tam celkem byl, ale využili ho prabídně. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Vo filme je parodovaná aj hororová snímka Evil Dead (2013), ktorá si odbila premiéru v amerických kinách len týždeň pred Scary Movie 5. Tvorcovia vychádzali iba z jej traileru. (ShortyIC)
  • Přibližně v čase 34:19 si můžeme všimnout, že je zrychlený čas. Jenže zatímco v ložnici Jody (Ashley Tisdale) a Dana (Simon Rex) je zrychlení vidět, Maria (Lidia Porto) žehlí a luxuje pomalu, přestože v její scéně by měl být čas zrychlený také. (Rose.Doesnow)
  • Piaty diel Scary Movie prichádza po siedmich rokoch od uvedenia poslednej časti, čo je najdlhšia prestávka medzi jednotlivými pokračovaniami tejto série. (S3MIR)

Reklama

Reklama