Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $32,015,787Tržby Celosvetovo $78,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $946,995 //počet predaných kusov 47,472Tržby za predaj DVD v USA $1,629,832 //počet predaných kusov 108,946║ no paródie posledných rokov sú teda riadna trápnosť šedivá, ale aspoň zopár frkov pobaví a trikovo v pohode /35%/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Panenko na nebi, celou dobu jsem se modlil (ač jsem nevěřící), aby už raději nikdy nevzniklo další pokračování mé zpočátku oblíbené série, ale bohužel si na ní Zucker vzpomněl, napsal další scénář a tak dal šanci vzniknout dalšímu paskvilu mezi parodiemi. Už ve chvíli kdy jsem zjistil, že tam nebude hrát Anna Faris (údajně nemohla kvůli těhotenství), jsem to pohřbil hned od začátku, ale pak jsem tomu přece jenom dal šanci. Bohužel ani ztroskotanec Sheen to nezachránil, protože on se tu chlapec taky moc neohřál. Natočil s Lindsay jednu scénu a pak je beztak odvezli oba do léčebny. Proto musela naklusat na scénu pitomoučká Ashley Tisdale, která se sice snažila, ale zpívání jí jde o hodně líp (no možná ještě masturbace s květináčem). Co se týká parodování filmů, tak kromě (Mama) jsem nic z toho neviděl, takže jsem nejspíš nebyl pořádně v obraze, ale o Paranormal Activity a The Cabin in the Woods jsem toho slyšel dost (mám je sice doma, ale jaksi ještě nebyla chuť). Občas se tu sice objeví nějaká ta humorná situace či hláška (kupříkladu vysvětlování dětem co je to vibrátor či jakým koncem se cucá zmrzlina), ale jinak pořádně pobavil jen Snoop Dogg a jeho přání šampónu na péra. Pokud si teda nebudeme bavit o lesbických hrátkách Jody a Kendry). Takže s hláškou „Pořád hází hovnama“ dejme od tohoto dílu ruce pryč. Opravdu pěkně slabá podívaná. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

What the actual fuck?! Tohle je restart série? Počtvrtém díle se rozhodl někdo, že udělá částečný restart série a jak to dopadlo? Místo trapné parodie která se utápí ve vlnách břečky a absurdity dostaneme naprosto zbytečný, blbě natočený, nudný, nevtipný a totálně odfláklý tekutý výměšek. Ta jedna jediná hvězda je za to, že se tam několikrát alespoň trochu přiblíží tomu, co by se dalo označit za lehce úsměvné. Rozhodně nejslabší díl série, která měla po docela ještě snesitelně špatném čtvrtém díle skončit. ()

Payushka odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle hrozne nepovedeny film jsem uz dlouho nevidela. Zjednodusene receno: ma to byt parodie, ktera je vtipna. Jenze humor abyste pohledali (vetsinou je na urovni 5letych deti) a parodicke scenky jsou nedotahnute. Snad jen Aronofskeho "kamera za zady" je tu trefne vystihnuta, ale jinak mrtvo... Doporucuju radsi sledovat South Park, v nem najdete vyrazne povedenejsi verzi. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. Na předešlých dílech této série jsem vždycky obdivoval jednu věc - tyhle filmy nikdy neměly inteligentní humor, avšak nějakým zázrakem se jim (skoro) vždy podařilo vybalancovat ty trapné vtipy s těmi dobrými. Ty trapné vtipy tam byly, v každém díle, ale nebyly tak časté, takže po skončení každého dílu jsem si spíše pamatoval ty lepší, u kterých jsem se fakt zasmál. Nicméně Scary Movie 5 to vybalancoval na samotnou hranici snesitelnosti - 50/50. U poloviny scén jsem se smál, u poloviny mi bylo trapně, že na něčem takovém jsem v kině. A patrně jsem nebyl sám, když v různých částech filmu odešlo asi 8 lidí, kteří měli slabší nervy, než já. Ashley se snažila a byla vcelku fajn, ale měli spíše počkat na Annu Faris a dát si více záležet na scénáři. Takhle mi nezbývá než napsat, že tohle je bezkonkurenčně nejhorší díl této série. 50 %. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Po filmu je před začátkem závěrečných titutků sestřih nepovedených scén z natáčení. Jedna scéna pak následuje i po skončení titulků. (karlik4801)
  • Ve sceně, kde Jody Sanders (Ashley Tisdale) zaspí zkoušku baletu, je na některých vidět hodinách čas, který se liší od času, který je možné spatřit v dalších scénách. (ČSFD)
  • Přibližně v čase 34:19 si můžeme všimnout, že je zrychlený čas. Jenže zatímco v ložnici Jody (Ashley Tisdale) a Dana (Simon Rex) je zrychlení vidět, Maria (Lidia Porto) žehlí a luxuje pomalu, přestože v její scéně by měl být čas zrychlený také. (Rose.Doesnow)

Reklama

Reklama