Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

-Dawe-

Tak oproti tomuto byla trojka neskutečnej luxus. Bylo to hlavně díky skvělýmu výběru parodovaných filmů a Charlie Sheen, Leslie Nielsen, Anna Faris ...     Tohle už hodně vaří z vody...

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

Já si pamatuju, jak jsem se u trojky neskutečně bavil i když je to ptákovina, ale tohle už ani nebylo vtipný :/

na příspěvěk reagoval Paulie88

Simpsnovi

Simpsnovi (hodnocení, recenze)

Lenina666

Ve filmu který si vlastně nezaslouží větší hodnocení než 40% , chybí tedy alespoň mě kvalitní scénář ..... a Samozřejmě Anna Faris , a taky spousta herců z prvních třech filmů .......... Viděl jsem ten film s titulky a ten humor který mají 1-3 když zamhouřím obě oči tak i 4 prostě nemá proto s tebou souhlasím, že je to nejhorší díl série . Film s pořadovým číslem šest pokud někdy bude tak by si zasloužil obsadit herce z jedničky , kvalitní scénář a řekněme dost velkou investici a určitě by dosáhl větší kvality než tenhle film.

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

Našel jsem v tom filmy: Mama, Zrození planety opic, Paranormal activity, Počátek, Prokletý ostrov, Lesní duch. Možná i jiné doplňte případně někdo..

 (hodnocení, recenze)

BMW12

myslím, že tvou radu poslechnu a tenhle zážitek si raději odpustím...

na příspěvěk reagoval BMW12

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Ano, vůbec na to nekoukej, je to jeden z nejhorších filmů co jsem kdy viděl.

 (hodnocení, recenze)

fakt to je tak trapné jak to vypadá z toho traileru?

na příspěvěk reagoval BMW12

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Naprosta parada. Cekal jsem neco trapnyho, ale dusil jsem se smichy skoro cely film. Dobra prace ;-)

na příspěvěk reagoval Pilda17, Ben111

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Tento film by mal upadnúť do zabudnutia, pretože nepriniesol ani štipku vtipu alebo nedajbože nového nápadu. Typická americká šaškáreň, kedy tu máme dementné postavy, ktoré stále padajú, drtia ich hrnce a znova padajú, švihnú si hlavu o nábytok a zase padajú. Dej tentokrát, prevzal iba pár filmov nie ako v ostatných sériách kde ich môžme spoznať viac no i tak tento film nestojí za vzhliadnutie a je úbohý. Rádoby vtipné scénky so sprostými ksichtíkmi predstaviteľov už nie sú ani vtipné a nenajde sa tu ani žiadny slovný humor alebo scénka, ktorá by bola čo i len inteligentnejšia. Humor sa dá robiť aj inteligentne a ten nám predvádza pán "Mr. Bean" tak prečo to nejde aj tu??? Za každú cenu to musí byť sprosté?

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Ja od tohoto filmu nečakám nič prevrátního (česi) prevrátneho (slovakia) ale ked sa do toho pustím čo bude asi ked to pôjde na HBO tak si pôjdem hlavne oddíchnut zabavit sa na primitivosti Ameriky a samozrejme najprv sa poriadne nabondžim.Potom tomu možno dám (ked to bude ako 4-ka ) aj 4 hvezdy :D

na příspěvěk reagoval Ben111

RigorMortis

RigorMortis (hodnocení, recenze)

Sevee

SM ide rapídne dolu vodou, no 'murikánska úchylka "mlátenia mŕtveho koňa" a snahy profitovať zo značky sa nezaprie... Celá séria bola pod úrovňou už od začiatku, no päťka ide ešte hlbšie.

Sevee

Sevee (hodnocení, recenze)

Asi to řeknu takto, pokud bych vybral partu pacientů z Jedličkova ústavu, natočili by minimálně 2x lepší biják. Po cca půl hodině sledování mi kleslo IQ téměř na úroveň, kdy člověk není schopen udržet moč a stolici, takže jsem tu agónii raději předčasně ukončil. SM 1-2 bylo parádní. SM 3-4 ušlo, ale SM5 je horší něž odpad. Tak doufám, že jsem nebyl moc kritický :)

na příspěvěk reagoval Denulinka, RigorMortis

Příspěvek byl smazán administrátorem.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Nuz najlepsie boli tie nepodarene zabery. A potitulkova scena s LL. Inak sracka s velkym S.

boza7

boza7 (hodnocení, recenze)

Když jsme se na to celá parta řádně vypukali, tak nás ten film docela hodně bavil a hodně jsme se nasmáli! :-)

na příspěvěk reagoval Kubrickon

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Pár nenormalných aktivit bolo 100krát lepšie ako táto nudna parodia ktorá stala za figu

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

Jediná dobrá scéna bola s tou lesbickoskosťou a ešte ako sa ten manžel ozval, keď reagovala na niekoho iného, že si chytá vajcia či čo :D....inak strata času, energie, peňazí a nvm čoho ešte. A strácam čas aj komentovaním, čo už.

MishellL.

MishellL. (hodnocení, recenze)

Takže, zhlédl jsem prvních asi 30 minut filmu, ani jednou jsem se nezasmál a říkal jsem si, sakra, tady režisér evidentně měl sračku, protože nejspíše celé natáčení proseděl a prosral na hajzlu. V tom mě chytlo taky sraní, tak jsem to vypnul a šel se vysrat, nevím, ale asi to bylo tím filmem, ale díky Malcolme za úlevu. Po návratu jsem už neměl chuť se dívat dál, takže až budu mít zácpu, tak se na film určitě dokoukám a následně ohodnotím. V každém případě vím, že na Haunted House tahle exkrementní parodie určitě nemá a to parodie miluji a čekal jsem nesmysl, ale sračku sračkovitě nevtipnou jsem opravdu nečekal.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

S predchádzajúcimi dielmi sa toto nemôže ani len porovnávať, to je teda poriadny rozdiel, ale našťastie kvôli tým recenziám a komentárom som si očakávania znížil na minimum a tak sa to dalo zvládnuť bez väčšej ujmy na zdraví a navyše som si tu našiel asi tri scény, ktoré mi prišli aj vtipné, čo je na paródiu dosť málo, ale aspoň niečo. A už som videl aj horšie paródie, toto aspoň nebolo tak hrozne fekálne a úplne trápne, ako to býva v poslednej dobe zvykom, ako napríklad nedávny A Haunted house, ale skôr len zúfalo nevtipné a úplne bezradné.

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

yinloveyang

Ty musíš mať strašne jednoduché nároky na zábavu, ak si sa dokázala chemlať na tomto. Ani po vypnutí mozgu tu nevidím absolútne nič vtipného, možno až na scénku s tehotenským testom. Inak verbal napísal veľmi výstižný a trefný komentár. Zábava pre retarďákov.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Paulie88

Parodie na počátek se povedla, též třeba ten fight na trávníku s tou uklízečkou. To byla jediná scéna, kterou jsem si musel pustit ještě jednou .. 

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Podle mě na tomhle filmu byla skvostná akorát parodie na Počátek :D nvm o jiným filmu kde by se to parodovalo. Ale s tím že Haunted House je lepší určitě souhlasím.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Reklama

Reklama