Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Scary Movie, ve kterém nehraje Anna Faris a Regina Hall - kandidát na odpad!? Nakonec si to tu jednu hvězdu zaslouží, hlavně díky Simonu Rexovi a "mrzačení dětí" (což skvěle fungovalo i ve trojce). Z původního scarymovieovského nádechu zde zůstaly akorát parodie na různé filmy, které se ale vůbec nepovedly a nebyly vtipné. Obsazení Lohan a Sheena bylo dalším hřebíkem zatlučeným do rakve. Toto pokračování nemělo vůbec vzniknout, protože svým předchůdcům dělá akorát ostudu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poslední Scary Movie, které jsem neviděl a říkal jsem si, že se na něj podívám už jenom proto, že jsem na starší díly dřív koukal docela rád. Teď už ale vím, že jsem během tohoto filmu udělal jednu zásadní chybu. Nevypil jsem na ex barel čtrnácti stupňového piva, který by mě uvedl do kómatu a já bych tuhle hrůzu dokázal v poklidu přečkat díky oněmění z chlastu. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to moja chyba. Asi som nemal domov priviesť smrteľne nebezpečné divoké zviera.“ Ako minule, ani teraz nejde o príbeh, dej, postavy a ani logiku. Ide o čo najbrutálnejšie sparodovanie slávnych filmov, ideálne filmov z posledných mesiacov, aby ešte divákovi nevyšumeli z hlavy (takže bude "zaujímavé" pozerať takýto "aktuálny" film dajme tomu v roku 2030). Niektoré vtipy sú vtipné (Matt Damon, poník, hispánska slúžka) a to dokonca aj tie hrubozrnné, ale čím menej vulgárni a nechutní tvorcovia sú, o to je to vtipnejšie (pomerne inteligentný vtip a zároveň super nápad, ako ušetriť: namiesto scény, v ktorej hrdinky idú autom lesnou cestou, je záber na hračkárske autíčko). ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Žádné Scary Movie nedosahovala na parodické klasiky jako Žhavé výstřely nebo Bláznivé střely, ale dalo se pořád mluvit o jakési úrovni, oproti nejlacinějším a nejstupidnějším parodiím jako Velkej biják či Disaster Movie atd. Jenže nic netrvá věčně a pátým dílem se tahle série dostala na stejný level, jako výše zmíněné ostudy filmu. ()

Hismael odpad!

všechny recenze uživatele

Totální degradace celé série scary movie. Scénář působí jako kdyby ho někdo sepsal na koleni čtvrt hodiny před začátkem natáčení. I kdybych si měl vzpomenout na jednu jedinou vtipnout scénu, budu mít velký problém. Pátý díl trvá pouhých 70 minut a nepovedené scény které po titulcích následují, jsou ve výsledku zábavnější než celý film. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně, kdy se Kendra (Erica Ash) snaží odvrátit pozornost Jody (Ashley Tisdale) ukázáním na podlahu a slovy "Oh. Food," si můžeme povšimnout, že tato slova neodpovídají mimice jejího obličeje. (civrss)

Reklama

Reklama