Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (887)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príjemný romantický film natočený fakt skvele a to isté platí aj o žánri dráma. Celý film ma perfektne zvládnutú atmosféru, perfektných hercov (vynikajúci Buttler!), príbeh, skvelo natočené či už romantické alebo dramatické pasáže za doprovodu perfektnej hudby Johna Powella a celé je to sympatické, vtipné a uplakané. Film plynie ako voda, nuda nehrozí, žánre sa fajn prelínajú a vo filme nie sú skoro žiadne rušivé prvky. Určite jeden s tých lepších filmov v tom žánri. Oblúbený soundtrack: Kisses and Cake. 90% - 5* ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Krásný a vtipný filmeček, který ani na chvíli nenudí a navzdory tématu se naprosto dokonale vyhýbá čemukoliv, co jen vzdáleně zavání kýčem. Chvílí je z něj cítit klasická Anglická komediální škola (pasáže v Irsku), chvílema, jako bych sledoval Allena, ve výsledku naprostá spokojenost a zase jednou takový příjemný pocit, že se ve mě něco hnulo. Těžko říct,jestli dát spíš velmi silné čtyři, nebo slabších pět. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dobrý úvodní nápad. Navíc nezůstalo pouze u něho a je to zaobaleno i do dobrého, na poměry žánru samozřejmě, scénáře. Přeslazené je to místy až moc, ale jednou v roce na Vánoce se to dá vydržet. Přitom stačilo málo a vůbec by to nevadilo. Nechat diváka se dojmout "přirozenou cestou" a nevalit to na něj horem spodem, nic víc netřeba. Takto je ta tsunami jímavých scén mnohdy více chtěná než opravdová. A že to jde i přirozenou a nenásilnou cestou tvůrci během filmu několikrát prokáží. Kupříkladu první setkání Holly s Gerrym v Irsku je prostě perfektní. Přesto tvůrci zvládají vyváženě dojímat i bavit. Škoda, že celý film táhnou spíše vedlejší postavy. Což vzhledem k tomu, že v poslední třetině zcela vyklidí prostor pro hlavní zápletku docela zamrzí. Obvzláště když se na scénu již nevrátí a všechny nakonec vyzní naprosto do ztracena. V hlavní roli by byl ideální prostor pro nějakou milou tvářičku s okouzlujícím úsměvem. Tedy přesný opak než je Hilary Swank. Ona je sice zajímavou a netuctou volbou, ale přes její nesporné herecké kvality tu stejně většinu stopáže působí jako pěst na oko. Zdá se, že je tu těch záporů až přespříliš, že? Jenže ono je to celé takové sympatické až to prostě nelze odstřelit. Inu, i přeslazená limonáda může jednou za čas zachutnat. P.S. Miluji tě je totiž romantický film v trochu jiném stylu než na jaký jsme z Hollywoodu navyklí, jelikož se v něm tak trochu mísí vlivy jihokorejských sladkobolných melodramat. Jak vidět tak to lze i bez remaku. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

V kategórii slzotvorných romancí vyniká humorom, na komédiu má zase príliš veľa melanchólie a smútku. Doménou P.S I love you je rozhodne to, že je založená na netradičnom -zaujímavom námete, na aký nie sme v priemernej romantickej komédii zvyknutí....no celkovom zhodnotení to pre mňa až taká inovatívna a srdcervúca bomba nebola. Nemôžem si pomôcť, obsadenie Hillary Swank do hlavnej úlohy nezdiela moje sympatie, rovnako ani valentínske načasovanie do kín. Trvalo až príliš dlho, kým si ma film získal, nebyť tomu rozťahanému úvodu, šla by som možno aj vyššie. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že umřu. 78%, cože?! Dvě hodiny, DVĚ hodiny absolutní nudy. Stupňování děje proběhlo způsobem, že jsem od lehkýho znudění přešla přes nevíru až k vzteku a znechucení. Fakt by mě (naprosto upřímně), zajímalo, co se na tom lidem líbí. Dialogy jsou většinou úplně o ničem, Hilary nesympatická, neděje se nic, jen se furt zjevujou Butlerovy flashbacky, aby to bylo "jako ze života", nesměl by o Hilary jevit zájem zřejmě naprosto dokonalej muž a zároveň charizmatickej číšník. Nechci vypadat jako nějaká bezcitná bestie, ale já si prostě furt říkala, že něco takovýho by se v životě nemohlo stát ani omylem. To je sice společný pro většinu romantiky, ale tahle se zároveň vydává za drama o překonání bolesti ze ztráty. Buď se rovnou nechám unášet nereálnou pohádkou, nebo si prožiju nějaký to hořkosladký drama, ale z tohodle plyne, že ztratí-li člověk milovanou bytost, měl by doufat, že mu posmrtně přichystá deset dopisů, díky kterejm za rok najde novou lásku s dalším perfektním mužem, co žije v čarokrásném Irsku. Stokrát radši bych si snad dala nějakou tu Pretty Woman. Navíc pro mě strašně otravná role Lisy Kudrow. Dvě * za fajn Butlera a hlavně za Harryho Connicka, kterej jedinej mi svou rolí a hláškama zpříjemňoval tohle dvouhodinový utrpení. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku filmu je řečeno, že Holly (Hilary Swank) a Gerry (Gerard Butler) se brali, když bylo Holly devatenáct. Gerry zemřel těsně před jejími třicátými narozeninami, takže je to alespoň jedenáct let od jejich svatby a ne jen sedm, jak se tvrdí ve filmu. (LoLaa)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama